imah » diulas » Decoder / Contemper Panaliti Kontemporari Paling Tepat Kanggo Ngabodoran Alih IPTV

Decoder / Contemper Panaliti Kontemporari Paling Tepat Kanggo Ngabodoran Alih IPTV


AlertMe

Salila leuwih dua puluh lima taun, nyaéta Panalungtikan kontemporer Perbadanan parantos ngarobihkeun industri AV ku mumpuni dina kamekaran sareng manufaktur solusi intel pikeun integrasi sistem. Perusahaan ieu ditempatkeun di Dallas, Texas sareng parantos langkung ti 20 taun dimana produkna diproduksi sareng dirancang pikeun fungsionalitas 24 / 7.

Sababaraha tina Panalungtikan kontemporerInovasi unik nyaéta:

  • Gelar tunas HDTV motong
  • QMOD HDTV Modulators
  • Sistem Kontrol Express Express
  • Solusi Integrasi Integrasi Kamar

Panalungtikan kontemporer's garis produk ngawengku modulasi HDTV, IPTV encoder, tuners HDTV, sareng produk kontrol anu nganteurkeun solusi terpadu pikeun Digital RF sareng IP Networks. Pustaka newest parusahaan / controller, éta QIP-D IPTV Decoder / Controller, mangrupikeun demonstrasi kaahlian téknologna pikeun ngabantosan integrator AV pinuh sadar kana prospek ngagunakeun duanana RF Coax sareng IP dina sistem distribusi HDTV.

Panalungtikan kontemporer's Decoder Anyar / Controller

nu QIP-D IPTV Decoder / Controller nyaéta produk panganyarna perusahaan pikeun dekoding IPTV aliran. Éta kalebet integrer tampilan terpadu. QIP-D IPTV Decoder / Controller nampi MPEG2 atanapi program H.264 tunggal atanapi sababaraha aliran angkutan program. Éta ogé gaduh pangkalan data kontrol onboard tina protokol RS-232 anu tiasa dianggo pikeun pidangan umum komo dipilih dina menu pangaturan. Pamrograman khusus henteu diperyogikeun pikeun pangawasan tampilan nalika dianggo sareng Display Express atanapi ICE-HE-DXL. Jinis tampilan tiasa dipilih dina ménu pangaturan. Kalayan Display Express atanapi ICE-HE-DXL, program adat henteu diperyogikeun pikeun kadali tampilan. Daptar saluran program tiasa diunggah tina PC anu ngajalankeun software CR Toolbox. Ieu aplikasi universal gratis dirancang pikeun nyambungkeun sareng ngapdet produk CR.

Tambahan QIP-D IPTV Decoder / Controller Fitur

Marengan cocog sareng unicast atanapi UDP multicast sareng RTP IPTV aliran, éta IPTV Decoder / Controller ngalebetkeun fitur sapertos:

  • HDMI kaluaran sareng skala video
  • Basis kontrol database
  • Kakuatan sareng sumber pamilihan sumber
  • Daptar saluran CR Toolbox anu tiasa dianyari
  • RS-232 pikeun kadali tampilan
  • CEC diaktipkeun tampilan kasaluyuan
  • Menu layar, GUI Wéb atanapi Paréntah IP nyetél
  • Daptar saluran CR Toolbox anu tiasa dianyari
  • Kontrol via panel hareup
  • Pilihan jauh IR pilihan
  • Wéb GUI
  • Paréntah UDP ti perangkat Lunak Express Express
  • Puseur Kontrol Pintonan

Ieu sareng seueur deui fitur anu ngadamel QIP-D IPTV Decoder / Controller alat anu sampurna pikeun dekoding IPTV aliran.

Panalungtikan kontemporer Misi Perusahaan

Témbal Hetzler, Ngadegkeun / Présidén / Kapala Insinyur

Iraha Panalungtikan kontemporer munggaran diwangun dina 1994, pangadeg, Témbal Hetzler visi dimimitian ku tuner TV profesional sareng router AV. Mangrupikeun garis pamikiran inovatif anu nyetél standar pikeun industri AV sareng tiasa nyiptakeun alat anu leuwih hadé / éfisién pikeun nyiptakeun sistem pasar. Ti saprak éta, Panalungtikan kontemporer solusi teu pernah gagal dina nyayogikeun fitur canggih-canggih, kontrol friendly-friendly, sareng software aplikasi anu gampang dianggo.

Sadaya fitur anu luar biasa ieu parantos dirojong ku dukungan téknis anu solid sareng jasa palanggan. Panalungtikan kontemporer produkna diwangun di Amérika Serikat sareng aranjeunna dirancang pikeun fungsionalitas nungtut 24 / 7 pamasangan-kritis misi. Misi perusahaan ngadamel solusi anu asalna, nyebarkeun, ngahijikeun sareng nyetél. Nu karunya IPTV decoder parantos kantos cicing dugi ka manah sareng jiwa tina misi CTS / Executive Executive, Panalungtikan kontemporer, Nelson Solares nunjukkeun kapercayaan anu hébat nalika anjeunna nyatakeun yén "Pasar siaran selalu dipercaya CR pikeun nganteurkeun produk anu berkualitas, janten nalika paménta datang kanggo SDI IPTV dekoder, kami resep tiasa nganteurkeun IP-SDI 4i IPTV Dekoder. ”

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Panalungtikan kontemporer jeung anyar QIP-D IPTV Decoder / Controller, teras parios: contemporaryresearch.com.


AlertMe