imah » wartos » Pengawas VFX Finlandia Top nganggo DejaEdit

Pengawas VFX Finlandia Top nganggo DejaEdit


AlertMe

Pos Kontrol Helsinki paling luhur VFX Pengawas Tuomo Hintikka mangrupikeun kipas tina DejaEdit

Pikeun Siaran Geura, 26 Juni 2020, Helsinki, Finlandia - Pos Control Helsinki top Supervisor Visual Supervisor Tuomo Hintikka, dipikanyaho pikeun karyana dina "Lantai Gelap " (2008), "FAUST ” (2011) sareng “Raja Raja”(2015) nyebutkeun anjeunna mangrupikeun kipas badag ti DejaEdit. Ogé pangropéa pilem anu dilaksanakeun, Tuomo gaduh pangalaman anu saé-éksténsif sareng langkung ti 25 taun pengetahuan produksi produksi digital, sareng catetan lagu pangpanjangna VFX di Finlandia. Anjeunna nembe nganggo DejaEdit dina sadaya 8 épisode séri drama TV Swedia sareng Finlandia “nu Tembok Bodas”Pikeun SVT / YLE / DRG, diarahkeun ku A. Salmenperä sareng A. Zackrisson.

Salawasna diperyogikeun, Tuomo ogé ayeuna dina tahap pre-produksi film pilem "Luokkakokous 3"Sareng séri TV"Deadwind Season 3"." Tahap pra-produksi kalebet ngarobih VFX, "surup" perjalanan, rapat sareng kru produksi, diréktur, sareng ujian.

"Kaayaan Covid-19 parantos mangaruhan seueur jalma di industri ieu." Saham Tuomo, "Saatos kuring réngsé"Tembok Bodas"Produksi VFX dina ahir Maret taun ieu, seueur produksian anu dibatalkeun, sareng seueur jalma anu dileungitkeun atanapi henteu padamelan. Sigana mah parantos ngamimitian deui ayeuna. Kuring ngarasa kabeneran tiasa kalibet dina salah sahiji pilem anu munggaran pikeun ngamimitian produksi di Éropa Kalér di tengah pandém coronavirus, nyaéta "Luokkakokous 3", disutradaraan ku Hollywood filmmaker Renny Harlin, sareng syuting mimiti di akhir Juni 2020 parantos, kalayan ukuran kaamanan anu ketat dipertimbangkeun. "

"nu Tembok Bodas"Gaduh daya tarik internasional sareng ditandaan salaku salah sahiji séri skrip anu paling pikaresepeun pikeun kaluar tina Skandinavia dina taun-taun ayeuna kalayan carita carita anu unik, nilai produksi anu tinggi sareng tuang anu luhung. Hal ieu umumna ditémbak di désa terpencil di kalér Finlandia sareng diatur dina waktos ayeuna sareng elemen Sci Fi. Carita ieu dumasar kana témbok bodas anu teu biasa kapanggih jero taneuh di tempat pertambangan salah sahiji gudang runtah nuklir panglegana di dunya.

VFX, DI sareng warna warna, online sareng ngawasaan sadayana lumangsung di fasilitas produksi pos tinggi-tungtung Post Control Helsinki dimana DejaEdit dianggo. Salaku singkronisasi file média, DejaEdit maénkeun peran dina nyepetkeun prosés produksi ku méré éditor sareng operator anu tiasa kolaborasi antara sababaraha jauh karanjingan platform édisi DejaEdit mangrupikeun alat pilem anu ngajamin sadayana nyiptakeun atanapi diimpor file média sareng wanci dina hiji sistem anu kasambung tiasa sacara otomatis dibagi kana panyimpanan lokal atanapi jaringan sistem nyambungkeun sanés, gancang sareng aman dina latar.

karanjingan Redaktur Samu Heikkilä damel jarak jauh dina proyék di luar Helsinki, sareng editor Kristofer Nordin dumasar di Stockholm. Éta ogé tiasa nukeurkeun file média dina nyéépna jarakna bari nganggo DejaEdit.

Pengawasan VFX butuh damel babarengan sareng tim produksi, janten Tuomo parantos damel sareng proyék ti mimiti. Ieu hartosna pamandangan motong sareng layering salami luar negeri tiasa dibagi sacara gampang, ngamungkinkeun anjeunna lulus file média mundur-laun sacara gampang sapertos slab comps dina karanjingan.

Tuomo negeskeun prosésna, "Peran kuring salaku Supervisor VFX hartosna kuring jawab produksi lancar, cost-cost, berorientasi produksi VFX sapanjang sakabéh fitur atanapi produksi TV-series 'sareng prosés produksi pos sacara umum. Pakasiran abdi dimimitian ti analisis skrip sareng ngajalankeun langsung ka produksi (periode pamotretan) dugi produksi shot VFX sareng sesi persetujuan pengumuman warna dina fase produksi postingan, sateuacan ngawasa bagian akhir. Tugas anu pangpentingna VFX Supervisor ogé pikeun nungtun seniman VFX pikeun ngalakukeun anu pangsaéna sareng nyayogikeun bahan anu paling kreatif, cermat sareng akurat pikeun digawe. "

Tuomo ngembangkeun prosésna tina sudut VFX, "Filmmaking produksi sareng VFX mangrupikeun disiplin anu rapet. Ngagaduhan aksés ka édisi pangénggalna, dibagikeun antara Asisten Editor sareng anu sanésna karanjingan Éditor peuntas Swédia sareng Finlandia, mangrupikeun kauntungan konci kanggo kuring dina "Tembok Bodas”Proyék. Kuring ogé tiasa nembikeun VFX temp comps sareng sering versi anu munggaran réngsé karanjingan épék via DejaEdit ka sadaya mitra kuring. Éta dianggo leres-leres nganggo DejaEdit nalika mastikeun yén moal aya salah paham anu mana éditan atanapi VFX temp édisi paling anyar atanapi anu pangahirna. "

"Anu janten karanjingan instruktur sareng redaktur taun 90an, parantos nunjukkeun ka kuring kumaha rupa-rupa program édisi ngerjakeun sareng kumaha DejaEdit pas kana alur kerja. Di "Tembok Bodas ”, Kuring sanggup ngabagi temp comps VFX nganggo karanjingan épék lemes via DejaEdit. Ieu hartosna abdi tiasa ninggalkeun tembakan VFX kabuka atanapi "ngambang" kanggo aksés éditor. Aranjeunna teras tiasa deui waktos sareng ngapiki lapisan individu saloba anu dipikahoyong. Kuring nyangka ieu mangrupikeun kauntungan anu saé dibawa ku DejaEdit ka sisi VFX kuring dina skénario ieu, dibandingkeun sareng metode tradisional sanésna sapertos daptar daptar tarik tina édisi, dituturkeun ku DI online di bumi, ngalamar seniman VFX, ngirim versi dirempak VFX temp comps pikeun ngedit suite via awan / FTP sareng sajabana. Nganggo DejaEdit dina proyék ieu hartosna teu aya anu peryogi unggah atanapi ngimpor tembakan kusabab urang sadaya parantos aksés kana gambar anu sami anu didamel ku DIT. " Tuomo nambihan.

Tuomo negeskeun yén ngagunakeun DejaEdit parantos ngarobah cara anjeunna ayeuna ngadeukeutan produksi hareup, "Dina proyék-proyék saméméhna, kuring ngagaduhan pangalaman dina ngagunakeun daptar AAF anu dikirim-mundur dina suite panyuntingan. Sanaos ieu dasarna sami tina aliran kerja anu diangkat ku DejaEdit, tiasa janten masalah nalika babagi média kedah dilakukeun sacara manual nalika gawé bareng tim produksi anu langkung ageung. Ieu sanés masalah sareng DejaEdit, sareng langkung hébat nalika ngémutan pajeulitna anu tiasa timbul nganggo métode sanés, sakumaha anu ditunjukkeun dina "Tembok Bodas" proyek - The DIT, AE, dua éditor duanana damel di nagara anu béda sareng kuring salaku pembina VFX sadaya nganggo databés sareng média anu sami via DejaEdit anu nyababkeun hasil anu suksés. "

Tuomo digawé salaku pangropéa mimitina salami mangtaun-taun sateuacan pindah kana produksi VFX sareng nyatakeun prosés karesepna dina produksi pos parantos kantos didamel rapet dina kolaborasi sareng sutradara. "VFX tiasa ngabantosan nyarios carita, sareng tahapan édisi pisan seueur dilakukeun sareng cariosan teuing, sahingga aranjeunna tiasa dicekel. Kuring ogé pikir aya pelesir éstétis anu tiasa kalibet ku kreatif kalayan gambar sareng VFX tiasa ngabantosan pikeun ngahontal éta. Éta ngaganjar ningali kumaha sadaya elemen anu dihasilkeun ieu, tiasa nyababkeun akhir - langsung tina fase shooting dugi ka produksi shot VFX, sareng kuring matak bangga ningali kumaha VFX maénkeun peran anu penting dina ngadamel shot. katingalina énggal. ”

Kéngingkeun topik VFX, Tuomo nambihan, "Aya seueur tantangan anu kalebet dina prosés pasihan sareng saatos ngerjakeun proyék pikeun mangtaun-taun, kuring ngarti kumaha pentingna tiasa fokus kana kontén sareng kabentuk kreatif sareng henteu ngantepkeun masalah anu teu perlu di jalan. Abdi ngarasa untung pisan ngagaduhan babaturan anu ngalaman pisan sakitar kuring, sareng kuring nganggo pakarang anu pangsaéna. Abdi nampi dukungan gancang nalika diperyogikeun. Pasti turun ka tim kerja supados tiasa dianggo. "

"Kuring parantos nyaksian kabutuhan ngembang pikeun VFX, sareng sikep anu langkung profesional pikeun VFX sacara umum dina industri pilem. Sanaos, éta masih énggal sareng aya jalma di industri anu tetep henteu terang poténsial anu kuat. Éta rewarding ningali Diréktur Renny Harlin, anu dikutip dina a Hollywood Tulisan wartawan anu nyatakeun yén anjeunna ngarencanakeun ngagunakeun VFX pikeun nyiptakeun jarak anu langkung fisik antara tuang sareng ekstra dina sababaraha adegan grup dina kaayaan Covid. Janten, anjeun ningali, kaunggulan VFX jauh. " Tuomo nyimpulkeun.

Luhur karirna dugi ka ayeuna, Tuomo ogé parantos damel di Generator Post, The Chimney Pot and Fame Post di Bangkok. Anjeunna parantos gairah ngeunaan film kantos saprak seni sareng mahasiswa média taun 80an sareng 90an. Salian ti VFX, anjeunna bahagia sareng migawé sumanget sajati, kalayan leuweung, mancing sareng tangtosnalavatanssit", Sareng anjeunna kajadian janten kipas Elvis!

Ngeunaan Tuomo Hintikka - Baca portopolio na pinuh di dieu www.imdb.com/name/nm0385960/

Visual Balukar Megapolitan
Kontrol Pos Helsinki Oy
Sörnäisten rantatie 22
00540 HELSINKI
Finlandia
www.postcontrol.fi

Ngeunaan DejaSoft - DejaSoft mangrupikeun perusahaan parangkat lunak internasional anu dinamis dumasar di Swedia anu nyiptakeun produk inovatif pikeun mempermudah tantangan aliran kerja rumit anu tiasa timbul dina pilem sareng pilem. Diadegkeun ku professional post-produksi savvy anu gaduh pangalaman langkung ti 30 taun di tukangeunana, fokus utami perusahaan nyaéta pikeun mastikeun prosés seamless sabisa pikeun pangguna akhir. Sistem unggulan na DejaEdit, mangrupikeun solusi panyuntingan kolaborasi sadunya karanjingan Media komposer, karanjingan Nexis sareng EditShare. DejaEdit ngamungkinkeun média sareng alangan waktos otomatis dipayunkeun sareng aman antawis éditor sareng kolega di sakumna dunya tanpa peryogi anu terus-terusan online. Lisénsi kalebet DIT, Editor, Asisten, VFX, Push sareng Full. Saatos suksés ngadegkeun DejaEdit di pasar Skandinavia, DejaSoft ayeuna nuju Global pikeun 2020. Nonton rohangan ieu. Ningali Tutorial DejaEdit tur panggihan langkung seueur di www.dejasoft.com

Facebook - www.facebook.com/dejasoft
LinkedIn - www.linkedin.com/company/dejasoft-ab
Twitter - @DejaSoft


AlertMe
Tuturkeun abdi