imah » wartos » Frame.io ieu Ayeuna Natively terpadu kana DaVinci ngabéréskeun 16

Frame.io ieu Ayeuna Natively terpadu kana DaVinci ngabéréskeun 16


AlertMe

Leuwih ti hiji integrasi, Frame.io kiwari ciri set pituin, pageuh anyaman kana lawon tina DaVinci ngabéréskeun 16 Studio.

April 8, 2019 - Las Vegas, NV - Frame.io, Anjog di dunya review video sarta kolaborasi platform dipaké ku leuwih 700K filmmakers tur professional media, ngan ngumumkeun yén toolset kolaborasi kuat maranéhanana nyaéta kiwari natively terpadu kana DaVinci ngabéréskeun 16 Studio, Dina partnership jeung Blackmagic Desain. Diwangun sagemblengna dina kiwari umum Frame.io API, Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16 Studio aya kiwari aya di béta kabuka sarta tiasa didownload Ieuh.

Lalajo kiwari: Ngawanohkeun Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16.

"Partnership Ieu mana ogé saluareun hiji integrasi. Sanggeus toolset kolaborasi kuat Frame.io urang natively diwangun kana alat powerhouse pos kawas DaVinci ngabéréskeun 16 mangrupa hal loba urang Sunda geus hayang pisan meunang leungeun maranéhna on, "nyatakeun Emery Wells, ko-pangadeg sarta CEO Frame.io. "The sinkronisasi antara Frame.io sarta ngabéréskeun DaVinci téh luar biasa; anjeun bisa kolaborasi kalayan batur ti dina DaVinci ngabéréskeun Kala tanpa needing mun pindah konteks. Ieu hambalan utama dina ngadorong wates of workflows video awan malah satuluyna jadi pamaké bisa neruskeun nyieun video hadé, gancang ".

pengumuman dinten ieu nandaan milestone signifikan sejen pikeun Frame.io, ngan moments sanggeus announcing maranéhna Platform pamekar sareng integrasi Zapier. Uniquely diposisikan dina puseur workflows video, keur taun Frame.io geus dirojong integrations dina parabot na rohangan ngédit luhur canggih, kaasup Adobe® Premiere® Pro jeung saatos Balukar®; sarta ngan ragrag panungtungan, Frame.io ngawanohkeun hiji extension workflow sadaya-anyar diwangun kana Final Cut Pro X di partnership kalawan Apple. Dinten, Frame.io geus nangtukeun hiji bar nu anyar kalawan Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16 Studio.

Sakabéh Frame.io workspace hirup di DaVinci ngabéréskeun urang Media Panyimpenan

Kalawan Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16 Studio, pamaké kudu aksés ka sadaya rekening Frame.io, tim, jeung proyék-proyék maranéhanana katuhu dina DaVinci tab ngabéréskeun Media, geura on tanda-di. Sagala klip Frame.io ditambahkeun ka Media kolam renang anu otomatis diundeur pikeun pamakéan dina proyék-éta malah mungkin pikeun ngamimitian motong waktu éta file resolusi pinuh keur diundeur di tukang. Ngabéréskeun bakal otomatis swap proxy teh jeung file resolusi pinuh.

nyingkronkeun ku cara otomatis, komentar pigura-akurat

komentar Frame.io, balesan na annotations anu otomatis nyingkronkeun ka DaVinci ngabéréskeun Kala, teu impor atawa ekspor perlu. Lamun ninggalkeun comment dina Kala anjeun dina DaVinci ngabéréskeun, teammates na collaborators bakal ningali deui di Frame.io. Mun aranjeunna ngawalon comment anjeun, respon threaded maranéhanana baris némbongkeun up salaku kamajuan ka katuhu dina Kala Anjeun. The sinkronisasi kolaborasi téh kawas naon integrasi séjén Frame.io ngarojong; pamaké bisa nahan sakabéh paguneman antara Frame.io na DaVinci ngabéréskeun tanpa kantos needing mun pindah konteks.

ékspor média lempeng-maju - euweuh léngkah tambahan perlu

Sakabéh kala, atawa ngan bagian, bisa rendered, tumpak diunggah jeung nyingkronkeun dina waktos anu sareng ka Frame.io kalawan betah. Sagalana kajadian otomatis nalika exporting Kala anu. Taya peta salajengna diperlukeun.

Kolaborasi jero DaVinci ngabéréskeun 16 kalawan Frame.io

Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16 Studio aya kiwari aya di béta kabuka Ieuh. Sakali pamaké login ka DaVinci ngabéréskeun 16 Studio, maranéhna gé bisa asup kana akun Frame.io maranéhanana di preferensi geura mun ngamimitian.

Ngundeur Frame.io di DaVinci ngabéréskeun pencét kit 16 Studio kalawan imagery sareng video di dieu: on.frame.io/GOIGh63T.

The Frame.io Platform pamekar

Frame.io ogé dibuka dina Frame.io Platform pamekar kiwari, sarta digulung kaluar salapan integrations-kaasup pasangan kuat Zapier, LumaFusion, sarta Kyno-dina waktos anu sasarengan. Aya ayeuna tilu cara gampang pikeun nyolok langsung kana API Frame.io:

  • Ngawangun hiji workflow video ngaropéa ka kabutuhan Anjeun
  • Nyolok kana hiji integrasi diwangun ku pasangan Frame.io
  • Gancang nyambung Frame.io mun leuwih aktip 1,300 kalawan Zapier.

Salaku review sarta kolaborasi hub, Frame.io ieu diposisikan dina puseur workflows video; tur ngaliwatan platform na API, tim video bisa ngandelkeun Frame.io sabab skala. Mimitian ngagunakeun API Frame.io dinten, sarta ngahontal kaluar kana Tim platform Frame.io kalawan patalékan.

Baca pelepasan warta pinuh dina Frame.io pamekar Platform na integrasi tur ngundeur pencét aset Zapier dieu: on.frame.io/xJ74JvoV.

Lalajo kiwari: The Frame.io Platform pamekar

Papanggih jeung Frame.io sarta Ngadatangan ka showcase Rakan di NAB 2019

Pikeun kahiji kalina kantos, Frame.io ngabogaan stan dedicated dina Selatan Handap Aula (SL2426) Di 2019 NAB Tembongkeun. Ngeureunkeun ku keur bengkel di-jero ku greats industri, diajar naon mitra Frame.io API anu ngawangun kana platform kami, sarta ningali hiji sawangan ngeunaan Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16 Studio. The Frame.io Rakan showcase bakal Fitur presentasi ti mitra integrasi API, konsumén kaasup BuzzFeed jeung Wakil, sarta pro industri kaasup Michael Cioni, Ryan Connolly na éstu Maschwitz.

Tempo jadwal téater pinuh atawa buku pasamoan swasta: events.frame.io/NAB2019/.

Ngajadwalkeun a Pencét pengarahan sareng Frame.io di NAB 2019

Anggota pencét didaptarkeun attending nu 2019 NAB Tembongkeun anu diondang ka menta anu pencét pengarahan ku wawakil ti Frame.io. Pikeun ngajadwalkeun pengarahan a, punten wartosan Megan Linebarger di [EMAIL PROTECTED].

ngeunaan Frame.io

Frame.io nyaeta hub anjeun sagala hal video. Pamingpin di review video sarta kolaborasi, Frame.io nyaeta dimana professional video sakuliah sakabéh spéktrum-ti leupas ka perusahaan-datang ka marios, approve jeung nganteurkeun video. Frame.io téh sadayana ngeunaan naon kajadian sateuacan sebaran. Sateuacan anjeun ngahontal garis finish. Urang nyieun sia aya gancang, smoother tur leuwih efisien ku platform tunggal anu hade seamlessly sakuliah wéb jeung mobile.

Frame.io geus dijieun ku Heavyweights Industri kaasup FirstMark Capital, Accel Mitra na Jared Leto. Pikeun leuwih jéntré, mangga buka frame.io. lalajo: Naon Frame.io?

Pencét Kontak

Megan Linebarger

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 480-3674

###


AlertMe