imah » wartos » Rebecca Niles ngagabung Derby salaku produser Eksekutif
Rebecca Niles

Rebecca Niles ngagabung Derby salaku produser Eksekutif


AlertMe

New York City- Derby dinten announces pengangkatan Rebecca Niles salaku produser Eksekutif. Niles brings kapamimpinan kuat, visi strategis sarta pangalaman produksi jero. tukang nya ngawengku hiji stint dua taun saméméhna mibanda Derby salaku sirah produksi tambah karya prior pikeun merek kaasup WeWork, ESPN, Nike, Bloomberg Philanthropies, Aruba Pariwisata Board na British Airways. Manehna oge ngahasilkeun rupa-rupa eusi pikeun Jaringan Complex kayaning Teu Sieun: The rindang Records Story kalawan Eminem, 50 cent jeung Dr. Dre, tambah pencét nempokeun Sneaker balanja jeung panas leuwih. Dina peran anyar nya, manéhna baris tumuwuh roster kreatif Derby urang, dilegakeun kasempetan pikeun direksi, sarta pasangan kalayan agénsi sarta merek pikeun nyieun eusi diideuan.

Rebecca Niles

"Rebecca boga gairah rongkah jeung drive," nyebutkeun Grupp. "Manehna teh pinter, hiji hakim agung bakat directorial, sarta pisan terampil dina ngajalankeun hiji parusahaan. Manehna oge fit sampurna pikeun budaya Derby. Kami yakin manehna bakal mekar dina gawé bareng direksi kami sarta mindahkeun parusahaan maju ".

Niles nyebutkeun janjian nya karasaeun kawas "datang ka imah." "Kuring bungah luncat deui kana Derby tur dianggo ku roster direksi I nyaho tur cinta," nyebutkeun manéhna. "Urang bagikeun tujuan sarua jeung boga cinta umum pikeun storytelling, pembuatan pilem jeung produksi. Kuring butuh kareueus dina sabudeureun sorangan jeung pamadegan anu mikaresep karya aranjeunna do na anu committed mun delivering kaunggulan. "

Niles geus dihasilkeun proyék Manjang iklan tradisional, eusi branded, sarta fitur film na shot di lokasi sabudeureun dunya. "Simkuring dina waktu tiis di mana folks I datang nepi ka aya dina tingkat béntang bersinar, sarta kuring narima kana nyewa aranjeunna mingpin departemén pikeun digawé klien kami '," nyebutkeun manéhna. "Mental Derby urang téh sangkan eta dianggo ti sudut pandang strategi. Simkuring terang saha mun nelepon pikeun tiap proyek tanpa compromising kualitas. Urang ulah Huni on 'poe heubeul alus' produksi, kusabab cara hal anu ayeuna nyaeta sakabeh urang nyaho. Kami sapinuhna dilengkepan jeung disiapkeun for keur ayaan di industri kantos-ngarobah ieu. "

roster Derby urang ayeuna kaasup Away Lands, Catherine Kawali, Emily Elizabeth Thomas, Josh Hayward, Roberto Serrini, Ryan Balas na Shomi Patwary. Derby ogé geus diamankeun ngagambarkeun jualan anyar dina Basisir Kulon ngaliwatan Devine reps kalawan Sara Barnthouse na Steven Cook, sarta terus dina Midwest kalawan rep Robin Stevens. Karya panganyarna dina Niles ngawengku hiji kampanye Déwan Ad pikeun "Save The Dahareun" sarta Hilton Hotels kampanye kalawan GSD & M Austin. Sajaba ti, Derby dihasilkeun dina PSA tercinta fashion pilem 'Heatwave ' kalayan sutradara Grant Greenberg keur V Magazine na Simpen America Geulis, featuring hiji matak na musik lagu béntang-dibeungkeut ku Lizzo.

Marengan attracting bakat anyar, Niles nyiar ngajajah sauntuyan lega tina kasempetan di partnership kalawan agénsi sarta merek. "Urang rék kalibet ku klien dina rupa-rupa tingkatan," manehna insists. "Merek kiwari geus loba pilihan pikeun sangkan carita, sarta kami bungah gabung dina paguneman jeung karya dina sakabéh format dina realm kreatif expansive direksi urang."

Niles nyiar mangpaatkeun kaunggulan Derby urang, nu manehna nilik salaku campuran miboga inovatif, bakat ngora, sarta pangalaman produksi rupa-rupa. "Roster kami téh dinamis sarta kami boga lagu catetan kabuktian gawé unggulan pisan skala," manehna observes. "Jalma cinta digawekeun ku kami. Urang ulah nyandak Sunan Gunung Djati teuing serius, sarta salawasna nyieun rohangan keur laughs sapopoe. Lamun datang ka handap ka dinya, urang ngalakukeun pagawean bener gede. kasempetan kreatif urang terus tumuwuh sakumaha urang mangtaun pangakuan langkung, tapi chops produksi urang anu pinuh maju. Urang ngaéksekusi luhur tur saluareun sarta kasaimbangan championing direksi urang, tarjamahan, klien tur logistik kacida alusna. "

ngeunaan Derby

Derby nyaéta parusahaan produksi ngalambangkeun storytellers sarta ngarahkeun bakat dipikawanoh pikeun collaborations na kalawan agénsi ad luhur, merek jeung jaringan siaran di executing Productions flawless,-layanan pinuh sakuliah duanana iklan tradisional jeung munculna média experiential. parusahaan geus diwangun reputasi solid pikeun digawé kreatif beragam, hatur nuhun ka roster of uniquely Sarbini, multi-hyphenate, direksi kontemporer anu kaahlian manjangkeun kana rupa-rupa kalungguhan.

Derbycontent.com


AlertMe