imah » jobs » Editor Video SMP & Kaki gambar

Pembukaan proyék: Pangropéa Video SMP & Kaki gambar


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: CCP
location: Phoenix AZ US
Éta gairah ngeunaan produksi video, khususna ngédit. Kami milari panémbog / pangropéa SMP pikeun damel sareng perusahaan produksi urang anu khusus dina…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)