imah » wartos » Roland Ngembangkeun Tim Produk Video sareng Chris Wissinger

Roland Ngembangkeun Tim Produk Video sareng Chris Wissinger


AlertMe

komitmen Roland urang ka pasar A / V profésional ieu salajengna bolstered kalawan janjian Wissinger urang ka kantor pamasaran produk video global

Roland announces pengangkatan Chris Wissinger kana posisi konci Global strategis Produk Marketing, Manajer keur Video. Wissinger baris ngalaporkeun ka Kristen Delfino, Diréktur Global strategis Produk Marketing, anu dijadikeun pengumuman nu.

Wissinger, a nyicingan Dallas, mimiti karirna salaku teknisi video pikeun The Walt Disney Corporation, dituturkeun ku gawe jeung Christie Digital, anu ngabantu bioskop pilem dina transisi ka téknologi proyéksi digital dipasang. Leuwih sapuluh taun katukang, Wissinger geus digawé minangka Diréktur Video pikeun PSAV, didamel organisasi silaturahmi A / V di dunya. A spesialis téhnologi pasamoan sarta acara, Wissinger boga pangalaman tambahan dina pamasaran produk na kaahlian dina ngamekarkeun solusi berharga, inovatif tur suksés dumasar kana kabutuhan customer jeung sarat pamaké. "Chris urang dua puluh tina pangalaman profésional nyaluyukeun anjeunna ideally pikeun posisi anyar na," ceuk Delfino. "Sudut pandang-Na salaku tungtung-pamaké sarta ngarti kana tren panganyarna dina industri jeung téhnologi bakal invaluable di nulungan tumuwuh Roland urang Video Produk dina pasaran nu".

"Roland mangrupakeun pamimpin pasar dina méré solusi inovatif, nilai ka konsumén, sarta produk dipercaya," ceuk Wissinger. "Abdi thrilled mun gabung tim Roland salaku urang mawa maju ngawangun kana warisan brand, ku pangalaman customer fokus ".

Pikeun leuwih jéntré, mangga buka proav.roland.com.


AlertMe
Curtis Chan