imah » jobs » desainer Junior

Bubuka proyék: desainer Junior


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Badan AMP
location: Boston MA US
Adobe Creative Suite, utamina Photoshop, Illustrator, sareng InDesign. Gaduh panon kreatif anu pikaresepeun pikeun moto foto sareng pidéo liwat setélan pencahayaan sareng…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)