imah » jobs » Komposer Junior / Sora desainer

Bubuka proyék: komposer Junior / Sora desainer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: luar biasa Panyiaran
location: Vernon Hills IL US
Sagala aspek produksi audio pikeun video pamasaran urang. Baé dina posisi ieu ogé bakal boga kaahlian perlu ngamekarkeun kana hiji komposer impactful, ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!