imah » wartos » SSL C10 KONSOL SIDANG DI MEMBANGKAN CHANNEL MENGHADI HADAMAT HD

SSL C10 KONSOL SIDANG DI MEMBANGKAN CHANNEL MENGHADI HADAMAT HD


AlertMe

Mississauga, Ontario - A Padet Propinsi Logika C10 Ci Digital Broadcast konsol geus dipasang di fasilitas tina raksasa siaran ritel populér Kanada urang The balanja Channel (TSC) mun rojong switch stasiun pikeun fully-HD produksi. Ieu téh mangrupa kakuatan, betah-of-pamakéan, canggih asisten produksi software jeung reliabilitas nu C10 anu pang gunana pikeun tim audio stasiun urang.SSL C10 dina balanja Channel_Canada

TSC ieu ngagunakeun konsol pikeun sakabéh mingguan na HD Productions, kaasup dua nempokeun reoccurring - Gaya tujuan na TGIM. "Ayeuna urang geus réngsé move kana sagala HD produksi, anu C10 fits sampurna dina campuran parabot urang, "nyebutkeun John DeHaas, Diréktur Operasi Dina-hawa pikeun The balanja Channel. "Simkuring milih C10 nu kusabab set fitur na euyeub pikeun nyocogkeun pangabutuh urang. Ieu ngawengku asisten Produksi SSL, nu streamline operasi produksi urang jeung pilihan. The Dialog software Automix, hususna, geus pisan mantuan menata kaayaan multi mic poean salaku insinyur urang ayeuna tiasa difokuskeun ngahasilkeun campuran kualitas luhur, tinimbang chasing faders ".
Fasilitas balanja Channel diwangun ku dua studio tipi utama anu imah susunan pikeun programming nu: Studio A di 4200 sq ft jeung Studio B di 4600 sq ft, duanana serviced ku SSL C10 di 350 sq anyarna ft...... HD Kontrol Room 1. Stasion ogé gumantung ka C-Play sistem terpadu titik jeung musik playout konsol jeung Eyeconix channel mintonkeun pikeun mantuan diurutkeun kaluar changeovers gancang.

"Urang nganggo pakét C-Play mun gampang teundeun di bagéan audio diperlukeun," ngécéskeun DeHass. "Fitur hebat ieu greatly disederhanakeun workflow urang, affording kami leuwih waktos bade difokuskeun urusan produksi lianna. Tujuanana kami geus nyadiakeun hiji pangalaman balanja unik, dinamis sarta ngalakonan pikeun konsumén urang. The C10 mantuan mawa tujuan ieu kana realitas liwat na pilihan software Asisten Produksi jeung grafik visual basajan atawa gambar dina tampilan channel Eyeconix ".

Padet Propinsi Logika nyaeta produsén ngarah di dunya tina analog sarta konsol audio digital sarta panyadia tina parabot kreatif pikeun musik, siaran, hirup jeung masangkeun professional produksi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang urang produk-unggul pangajén, mangga buka: www.solidstatelogic.com.


AlertMe