imah » wartos » Al Kamel Systems ngalakukeun pangalaman kipas motor kana tingkat anu sanés ku nyebarkeun TVU Remote Production System (RPS) sareng TVU NANO Video pamancar

Al Kamel Systems ngalakukeun pangalaman kipas motor kana tingkat anu sanés ku nyebarkeun TVU Remote Production System (RPS) sareng TVU NANO Video pamancar


AlertMe

Sistem Produksi Jauh TVU ngirangan biaya produksi tapi henteu kualitas pangalaman kipas

Gunung Témbongkeun, CA - April 30, 2019 - TVU Jaringan, pamimpin téknologi global sareng inovasi dina solusi pidéo IP langsung, ayeuna ngumumkeun yén Al Kamel Systems, anu ngarahkeun olahraga olahraga stats live spesialis siaran produksi, parantos nyebarkeun Sistem Produksi Jauh TVU (RPS). Ku ngalangkungan TVU RPS salaku alat produksi konci, Al Kamel Systems Sigana pikeun ngahémat waktos produksi anu séhat sareng ngirangan biaya produksi dina sababaraha acara ku ngamungkinkeun staf produksi nambihan grafik balap jarak jauh, sanés ngumbara onsite. Tim produksi Al Kamel Systems tiasa tetep di fasilitas produksi kantor pusatna caket Barcelona, ​​sareng ngajalankeun grafis dina singkronisasi sareng acara live. TVU RPS ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun jarak jauh ngagunakeun sambungan internét umum kalayan tunduh di antara live live sareng playout grafis kurang tina sadetik. TVU RPS tiasa ngangkut arah dua arah nepi ka 6 HDSDI HEVC sinyal ditingkatkeun sareng latén sub detik sareng terowong IP pikeun kadali jauh.

Baheula taun ieu, Al Kamel Systems suksés dianggo TVU Jaringan'Pancar pidéo live paling énggal, TVU NANO Video, pikeun ngirimkeun feed video waktos-nyata tina kabin pilot mobil anu nyandak bagian dina taunan mobil Poto Rally Championship Andorrà G-Series taunan. Kajadian ieu lumangsung unggal taun dina méter 2,400 di Pyrenees, hiji daérah anu gaduh masalah panyambungan. Pikeun nungkulan tantangan anu dipidangkeun, wates beurat mobil, lokasi jauh di luhurna sareng ngan hiji jaringan nirkabel anu sayogi, tim Al Kamel Systems nganggo TVU NANO Video sareng dua SIM anu dibeungkeut pikeun ngirimkeun Full HD 1080i sareng ningkatkeun H. 265 / HEVC gambarna dina jaringan nirkabel ka server anu aya di Barcelona.

José Luis García, perwira eksekutif Al Kamel Systems, saurna: “Al Kamel Systems sok ningali cara-cara ngagunakeun téknologi pasar pang anyarna. Dina taun-taun saméméhna para peminat olahraga motor parantos berjuang pikeun ngakses gambar langsung kualitas luhur olahraga karesepna. Kakuatan, portabilitas sareng kalenturan TVU NANO Video ngaktifkeun urang mimiti pikeun nyayogikeun tim sareng kipas olahraga motor nganggo video kualitas luhur, supir konci dina ngamungkinkeun G-Series tumuwuh dina popularitas.

Video TVU NANO, sapertos TVU Transmitters sanés, ngirimkeun feed live anu bermutu tinggi sareng laten kaca-ka-satengah dina satengah detik sareng desain ukuran saku na gampang dianggo dina sababaraha lokasi sareng acara. Hal ieu diangkat ku TVU JaringanAlgoritma dipatenkeun, Inverse Statmux Plus, kanggo nyayogikeun sambungan IP bandwidth anu luhur ku ngahijikeun sababaraha sambungan sambungan kalebet sélular, Ethernet sareng WiFi pikeun ngamanpamkeun bandwidth kanggo pangiriman stabil.

David Jorba, Eksekutif Wawakil Présidén sarta Ngatur Diréktur Éropa, TVU Jaringan, saurna: "Ku nyayogikeun fans motor sareng tim supir nganggo video live anu bermutu kualitas luhur, pangalaman perhimpunan anu disayogikeun ku Al Kamel Systems mangrupikeun hal anu pangpayunna pikeun di mobil. Liputan kualitas luhur anu teu diganggu tina Kredit Andorrà G-Series mangrupikeun bukti ngeunaan kamampuan solusi urang dina lingkungan nantang sareng kaayaan jaringan. Ogé, ku milih RPS TVU pikeun kiriman grafis, Al Kamel Systems tiasa ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun kualitas pangalaman video anu dinikmati ku peminat olahraga motor. "


AlertMe