imah » wartos » Sistem Pantai Pebble ngumumkeun Hasil Kauangan pikeun Satengah taun 2019

Sistem Pantai Pebble ngumumkeun Hasil Kauangan pikeun Satengah taun 2019


AlertMe

Weybridge, UK, 10 Septemberth, 2019 - Karikil Beach Systems, anu ngarahkeun otomatis, manajemén eusi sareng spesialis saluran terpadu, ngarilis hasil anu pohara positip pikeun genep bulan mimiti 2019 ayeuna.

Perusahaan ngalaporkeun hasil penghasilan £ 5.6m, paningkatan 51% dibandingkeun angka 2018 pikeun Januari nepi ka Juni, babarengan paningkatan 23% dina nilai pesenan anu katampi pikeun waktos anu sami. Éta ogé ngalaporkeun sateuacan kauntungan pajak tina £ 0.7m, dibandingkeun kaleungitan £ 0.9m dina genep bulan mimiti 2018, sareng paningkatan anu signifikan dina EBITDA disaluyukeun tina £ 0.6m ka £ 2.0m.

CEO Pebble Peter Mayhead nyarios "Kuring bangga lebet kana acara IBC taun ayeuna sareng hasil anu saé pisan. Éta jelas pikeun kuring yén dina éta nyusun pananggalan sukses anu kami ngaliwat sababaraha taun ka pengker, ayeuna urang diakui salaku salah sahiji ti saeutik padagang spésialis bebas anu aya dina playout. Dina pasar ngagalura anu diganggu ku konsolidasi, urang tumbuh sareng ngahasilkeun kauntungan anu penting anu ngamungkinkeun urang neraskeun investasi dina R&D urang. Kami leutik sareng lincah sareng unik disimpen pikeun ngabantosan masa depan daérah penting ieu industri siaran. "

John Varney, Pupuhu Non Eksekutif Karikil Beach Systems Grup purwakarta, saurna:

"Kami didorong pisan sareng hasilna kanggo satengah munggaran 2019. Dina awal 2018, Déwan nempatkeun rencana anu agrésif pikeun ngurmikeun Kompeni. Karya anu dilakukeun nalika 2018 duanana kedah diperyogikeun tapi rinci, sapertos biasa dina kaayaan péngkolan, nomer anu urang hasil dina ahir taun, bari ngadorong, henteu nunjukkeun skala kamajuan anu urang laksanakeun. Kituna pisan pikaresepeun pisan pikeun tiasa ngalaporkeun hasil anu mujarab pikeun satengah mimiti 2019. Ieu mangrupikeun perjanjian anu saé pikeun anu kualitas sareng kerja keras masarakat dina bisnis ieu. Nalika bagian kahiji tina turnaround réngsé, pasar di mana urang beroperasi sacara gancang gerak sareng kalapa najan kami parantos ningkat reputasi sareng posisi pasar urang, masih seueur anu perlu dilakukeun.

Ningali kana satengah kadua 2019 sareng saluareun fokus kami nyaéta pikeun terus ngawangun pamutahiran dagang dagang anu dikirimkeun dina 2018 sareng ngasongkeun kasempetan anu dipidangkeun ku perobahan pasar siaran. "

Karikil Beach Systems bakal pameran dina Stand 8.B68 di IBC, sareng ogé milu dina Showcase IP di Kamar E106 / 107 di RAI. Rincian lengkep ngeunaan Satengah taun Laporan tiasa dipanggihan Ieuh.