imah » Lahirna eusi » Sony Electronics Ngaluncurkeun Tambihan Anyar pikeun G Master ™ Full-Frame Lens Series sareng Lightweight sareng Compact 35mm F1.4 G Master ™

Sony Electronics Ngaluncurkeun Tambihan Anyar pikeun G Master ™ Full-Frame Lens Series sareng Lightweight sareng Compact 35mm F1.4 G Master ™


AlertMe

Sony Éléktronika Inc. dinten ngumumkeun FE 35mm F1.4 GM (modél SEL35F14GM) - tambahan énggal pikeun siri lensa full-frame G Master na anu dikenal –keun kualitas gambar kelas munggaran sareng bokeh anu éndah dina desain anu ringkes sareng ringan. Nalika dipasangkeun sareng awak kaméra E-mount, lensa nawiskeun SonyKamampuan industri (pokus otomatis) ngarah industri - sampurna pikeun rupa-rupa kagunaan sapertos moto lanskap, potrét sareng fotografi jalanan, pikeun ogé foto sareng pidéo.

"Di Sony, tujuan urang pikeun ngeusi dunya ku émosi ngalangkungan kakuatan kreativitas sareng téknologi janten kami ngarancang FE 35mm F1.4 GM pikeun sampurna néwak momen anu kedah disimpen salamina, "saur Neal Manowitz, wakil présidén Imaging Products sareng Solusi Amérika di Sony Éléktronika. "Kalayan résolusi anu saé sareng téknologi fokus anu cerdas, sadayana dina desain alit, ringan, ieu mangrupikeun lensa anu peryogi anu henteu kompromi kana kualitas gambar."

Resolusi Luar Biasa Dina lensa Compact

SonyDesain optik canggih sareng téknologi manufaktur nyandak résolusi anu luar biasa, bokeh anu saé, sareng kinerja fokus anu pas ka lénsa kompak anu cocog sareng nyaman dina dampal panangan anjeun, anu beuratna ngan ukur 18.5 ons (524 gram) sareng ukuran 3 inci dia. x 3 ⅞ inci (76 mm dia. x 96 mm) kalayan diameter saringan Φ67mm. The FE 35mm F1.4 GM ngagaduhan téknologi optik canggih anu nganteurkeun kontras anu saé sareng resolusi anu luar biasa. Dua elemen XA (aspheris ekstrim) sacara épéktip ngajaga résolusi anu saé sapanjang wilayah gambar. Hatur nuhun kana elemen kaca ED sareng perbaikan optik sanés, FE anu énggal 35mm F1.4 GM ngalaksanakeun saé dina pencahayaan sesah ku sacara efektif neken panyimpangan chromatic sareng fringing ungu pikeun hasil anu narik ati.

Bokeh Geulis

The FE 35mm F1.4 GM nganteurkeun aperture ampir bunder kusabab konstruksi 11-agul na - tingkat kualitas langka pikeun lensa kompak. Kontrol panyimpangan bunder boh dina desain sareng tahapan pembuatan nyumbang ka bokeh anu éndah - ciri khas tandatangan tina SonyBaris lensa G Master.

Dua elemen XA anu inovatif nyumbang kana nutup nutup anu hadé sareng bokeh latar tukang krem. Kombinasi F1.4 maksimum aperture sareng kalenturan milih jarak némbak anu sampurna (jarak fokus minimum ngan ukur 10.6 inci (27cm) kalayan perbesaran maksimum 0.23x dina modeu pokus otomatis) ngamungkinkeun kontrol pamungkas sareng bokeh anu ngajentul nalika némbak duanana sareng video.

Fokus Canggih Pikeun Citra Ditingkatkeun

Dua tina Sony's XD (dinamis ekstrim) Linear Motors nyayogikeun épisiénsi dorong anu diperyogikeun pikeun AF anu tepat (pokus otomatis) sareng pelacak - hasilna résolusi anu luar biasa dina jarak anu mana waé. Algoritma kontrol state-of-the-art, dikembangkeun khusus pikeun XD Linear Motors, ningkatkeun réspon kontrol sareng presisi bari ngaminimalkeun geter sareng noise pikeun pagelaran AF anu gancang, lemes sareng hening.

Fokus canggih ogé tiasa dihontal nalika némbak dina tingkat pigura anu luhur.

Linear Response MF mastikeun yén cincin fokus ngaréspon kontrol halus nalika fokus sacara manual sareng idéal pikeun épék fokus anu kreatif nalika moto pidéo. Rotasi cincin fokus ditarjamahkeun langsung kana parobahan anu cocog dina fokus, janten kontrol raoseun langsung sareng tepat.

Kontrol Profesional Sareng reliabilitas

The FE 35mm F1.4 GM nawiskeun kadali propésional lengkep kalebet cincin aperture kalayan perhentian klik anu tiasa dialihkeun, tombol tahan fokus anu tiasa disesuaikan sareng saklar modeu pokus anu sadayana ngadukung operasi anu lancar sareng épisién. Tombol tahan fokus tiasa ditugaskeun pikeun sababaraha fungsi sanés ngalangkungan ménu awak kaméra, nyayogikeun aksés langsung kana fungsi anu penting pikeun fotografer boh juru gambar.

Nalika dipasang kana kaméra APS-C atanapi Super 35, FE anu ringkes sareng enteng 35mm F1.4 GM tiasa dianggo salaku lensa standar anu sami sareng 52.5mm sudut pandang anu sami sareng bingkai, janten pilihan anu sampurna pikeun nyiptakeun pidéo. Kaunggulan pidéo tambahan kalebet bukaan anu tiasa diklik, AF linier gancang sareng fokus manual réspon linier.

The FE 35mm F1.4 GM ngagaduhan lebu sareng tahan uap[abdi] desain sareng lapisan unsur payun fluor anu ngusir cai, minyak sareng reregedan sanésna.

Bedah Sarta kasadiaan

FE anyar 35mm F1.4 GM bakal sayogi dina bulan Fébruari sareng bakal dijual sakitar $ 1,399.99 USD sareng $ 1,899.99 CAD. Éta bakal dijual dina rupa-rupa SonyDealer anu sah di Amérika Kalér.

Carita ekslusif sareng kontén anyar anu pikaresepeun ditémbak ku lensa anyar sareng Sonyproduk pencitraan sanésna tiasa dipendakan di www.alphauniverse.com, situs anu didamel pikeun ngadidik sareng ngainspirasi sadayana penggemar sareng konsumén ti Sony α - mérek Alfa.

Eusi anyar ogé bakal dipasang langsung di Sony Galeri Foto. Kanggo inpormasi produk anu lengkep, mangga buka:

Pidéo produk dina FE anyar 35mm F1.4 GM tiasa ditingali IEUH.


kira-kira Sony Éléktronika Inc.

Sony Éléktronika mangrupikeun cabang ti Sony Corporation of America sareng gabungan tina Sony Corporation (Jepang), salah sahiji perusahaan hiburan paling lengkep di dunya, sareng portopolio anu ngalangkungan éléktronika, musik, gambar gerak, telepon sélulér, midangkeun, robotika sareng jasa kauangan. Kantor pusatna di San Diego, California, Sony Éléktronika mangrupikeun pamimpin éléktronika pikeun pasar konsumén sareng propésional. Operasi kalebet panilitian sareng pamekaran, rékayasa, penjualan, pamasaran, distribusi sareng layanan palanggan. Sony Éléktronika nyiptakeun produk anu ngabarukeun sareng mere ilham generasi, sapertos kaméra lensa Alpha Interchangeable Lens anu meunang pangajén sareng produk audio berésolusi tinggi. Sony ogé produsén ngarah leyuran tungtung-ka-tungtung tina siaran profesional 4K sareng alat A / V ka industri ngarah 4K sareng 8K ultra HD TV. Didatangan www.sony.com/news kanggo inpormasi lengkep.

[abdi] Henteu dijamin janten 100% lebu sareng tahan cai.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!