imah » wartos » Sony Pictures Post Layanan Produksi nambihan IMAX Dub Panggung

Sony Pictures Post Layanan Produksi nambihan IMAX Dub Panggung


AlertMe

SonyPicturesNgan gaul tahap dina Basisir Kulon dilengkepan pikeun IMAX format sora 12.0

CULVER kota, CALIF.-January 31, 2017- Sony Gambar Post Layanan Produksi geus ditambahkeun tahap campuran dedicated éksklusif pikeun IMAX. Tahap anyar, nu ieu dilengkepan 24-fader karanjingan S6 Pergaulan konsol, nyaeta hiji-hijina tahap dub dina Basisir Kulon anu ngagunakeun IMAX speaker na meets spésifikasi pikeun Pergaulan di na immersive IMAX 12.0 disada format. kamar bakal dipaké pikeun nyiapkeun 2D na 3D fitur sandiwara sarta gandeng keur release ka IMAX® bioskop di sakuliah dunya.

panggung aya di Gedong Jimmy Stewart dina Sony Gambar pisan di Culver Kota. Sony Gambar insinyur digarap kalawan counterparts maranéhanana ti IMAX Corporation masang sarta align nu IMAX Sistim 12.0. "Urang téh bungah nawarkeun sumberdaya anyar ieu komunitas gambar gerak," ceuk Sony Gambar Post Layanan Produksi Eksekutif Wawakil Présidén Tom McCarthy. "Kami komitmen ka ngarojong sagala format sora sandiwara sarta mangrupakeun sabagian impressed kalawan kualitas dinamis tina IMAX 12.0 ".

"Simkuring delighted mun gaduh Sony'S tahap campuran anyar, nu ieu husus dirancang sarta dilengkepan keur anyar IMAX 12.0 na 5.0 format sora, sadia nyampur jeung ngaoptimalkeun film keur dibere dina IMAX format, "ditambahkeun Bruce Markoe, Wawakil Présidén Senior jeung Kepala Produksi Post, IMAX Corp "Urang kasampak maju ka gawé bareng tim hébat maranéhna pikeun mantuan mawa format sora ditingkatkeun urang pikeun IMAX audiences di sakuliah dunya. "

FleftIMAXroom

Sony tahap anyar gambar Post Produksi Layanan 'baris nyadiakeun studio basis California jeung alternatif pikeun Nyiapkeun judul pikeun IMAX release. "Kami baris nyadiakeun studio jeung pausahaan produksi kalawan solusi efisien ngarah bisa meunang judul maranéhna kaluar pikeun IMAX bioskop promptly, "nyatet Sony Gambar Post Layanan Produksi Diterangkeun Insinyur Nathan Oishi. "Gaduhan aksés ka sumber lokal bakal nyieun leuwih gampang pikeun studio ngokolakeun prosés review sarta persetujuan, sarta ngabantu ningkatkeun kualitas."

Marengan karanjingan S6 konsol, panggung pitur opat karanjingan HDX-3 audio digital workstations, a Sony SRX-R320 4K Bioskop Projector, RealD Sistim 3D, hiji layar MDI Precision Bodas, JBL na IMAX speaker na rupa-rupa gear sora jeung gambar rojongan lianna.

kira-kira Sony gambar Hiburan

Sony Gambar Hiburan (SPE) mangrupakeun cabangna Sony Hiburan Inc., cabangna Tokyo basis Sony Corporation. Operasi global SPE urang ngawengku gerak gambar produksi, akuisisi sarta sebaran; Produksi televisi, akuisisi sarta sebaran; Jaringan televisi; nyiptakeun eusi digital sarta sebaran; Operasi fasilitas studio; tur ngembangkeun produk hiburan anyar, jasa jeung téknologi. Pikeun émbaran tambahan, buka www.sonypictures.com.


AlertMe