imah » Lahirna eusi » Sony Kaméra Profesional Cover Sony Buka di Hawaii PGA wisata

Sony Kaméra Profesional Cover Sony Buka di Hawaii PGA wisata


AlertMe
nu 2016 Sony Buka dina acara Hawaii PGA wisata bakal ditémbak tur disiarkeun dina HD on Golf Channel ngagunakeun Sony kaméra profésional, nuluykeun Sony'S panjang-ngajalankeun talari nyadiakeun HD téhnologi produksi keur hiburan hirup jeung olahraga utama acara.
Turnamén oge nguji taneuh panganyarna pikeun 4K live produksi jeung siaran. Salian sababaraha Sony HDC kaméra tinggi-harti diposisikan sakuliah tangtu, Sony'S HDC-4300 bakal candak Peta dina liang 17th dina resolusi 4K, delivering opat kali kajelasan na resolusi pinuh HD.
Sony-PGA-2016
Sony'S HDC-4300 4K /HD Sistim kaméra, kaméra hareup di dunya ngagunakeun tilu / 2 inci sensor 3K gambar 4, bakal dipaké dina peran ganda: maranéhna bakal dipaké dina siaran utama, cocog jeung Gambar jeung kaméra HDC-2500 dipaké pikeun sesa siaran. bakal HDC-4300 urang ogé sakaligus ngarekam 4K setelan HDR Gambar mun server misah salaku bagian tina Sony'S panalungtikan lumangsung dina produksi setelan HDR.
The HDC-4300 urang bakal diapit ku F55 S35mm kaméra anu bakal nyadiakeun on bagéan tangtu anu bakal dipaké pikeun produksi 4K setelan HDR ogé keur dirobah jadi HD pikeun siaran utama.
"Golf Channel kasebut ngabudalkeun urang real estate perdana pikeun meunangkeun sudut mungkin nu pangalusna di 4K," ceuk Alec Shapiro, Presiden, Leyuran Profesional Amérika, Sony Éléktronika. "Olahraga sacara umum nyaéta hiji patandingan sampurna pikeun 4K tapi golf téh hususna impressive. Kalawan 4K, pemirsa estu bisa ningali unggal putus tina greens tur tingal tékstur jukut. "
Sony nyaeta ngagunakeun turnamen candak 4K eusi olahraga pikeun tujuan démo. wewengkon nempoan sababaraha bakal nyetél sakuliah Waialae Nagara Club - nu tempat pasanggiri - dilengkepan Sony televise 4K na sahingga sémah, konsumén jeung média pikeun nempo eusi 4K up nutup.
Sony geus pamingpin di téhnologi 4K ti mimiti, dimimitian ku bubuka 2005 kana bioskop pilem ngeunaan projector 4K komérsial na. Sony'S F65, F55 na F5 kaméra anu aktip dina pamakéan shooting film fitur, nempokeun TV, documentaries, comm
ercials, video, olahraga sareng nu sanesna. Salian na 4K Ultra TV High Definition (84-, 65-, sarta 55 inci susunan), Sony ogé nawarkeun hiji projector home 4K, sarta garis pinuh ku 4K-sanggup produk hiburan imah kawas pamaén Blu-ray jeung panarima.
nu Sony Buka di Hawaii baris nuluykeun moméntum rongkah di PGA wisata urang dina Hawaii ayun handap viewership rékaman Hyundai Pasanggiri minggu panungtungan ngeunaan Champions on Golf Channel. Headlined ku meunangna Buka Championship Zach Adang, FedExCup ayeuna nunjuk pamimpin Kevin Kisner jeung AS Ryder Piala Kaptén Sadikin Cinta III, The Sony Buka di Hawaii airs cicing dina Golf Channel di primetime, Kemis-Minggu, January 14 mun 17.
hdc4300_tripod

AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)