imah » jobs » Spesialis Grafis Spésialis - Dibayar Spring, 2020 magang

Bubuka Proyék: Spésialis Spesialis Grafik - Dibayar Spring, 2020 magang


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Optimisme Online
location: New Orleans LA US
Ngagunakeun Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, sareng Aftereffects. Spésialis kami damel 20 - 35 jam per minggu kolaborasi sareng karyawan full-time na,…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)