imah » jobs » Spesialis Téknologi Operasi Satelit

Bubuka proyék: Spésialisasi Téknologi Operasi Satelit


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: NBCUniversal
location: New York NY US
Pangalaman dina "siaran" lingkungan siaran. Ngartos téknologi kontrol siaran jauh, SNMP. Ngarti kana sistem RF, aliran sinyal sareng pidéo…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)