imah » wartos » Stephen Milley Panasonic #2016CineGearExpoLA

Stephen Milley Panasonic #2016CineGearExpoLA


AlertMe

Stephen Milley ti Panasonic ceramah pikeun Jaimi ngeunaan Varicam lt na Varicam 35 kaméra bioskop Panasonic urang di 2016CineGearExpoLA


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)