imah » wartos » D2D Technologies dipilih ku PBS pikeun nyayogikeun peralatan pikeun Sistem Kacepetan Alarm Wireless

D2D Technologies dipilih ku PBS pikeun nyayogikeun peralatan pikeun Sistem Kacepetan Alarm Wireless


AlertMe

D2D Technologies ngumumkeun yén perusahaan dipilih ku Public Broadcasting Service (PBS) salaku mitra jualanana pikeun nyayogikeun solusi ngaropéa ka sadaya stasiun tivi umum pikeun sisipan sareng siaran data pesen darurat anu tunduk sareng FCC anu bakal diarahkeun parobihan kana Wéb Darurat Sistem waspada (WEA).

Sistem PERHATOSAN PBS nasional nyayogikeun jalur pesen anu berbasis anu hadé sareng bisa dipercaya anu mastikeun pangiriman sadayana Tanda Darurat Wireless sareng mangrupikeun program kaamanan umum pangageungna anu dilakukeun ku PBS. Peran PBS WARN dina ningkatkeun katahanan sacara umum sareng cybersecurity tina sistem WEA parantos dicatet ku Komisi Komunikasi Federal (FCC) dina laporan Kaamanan Komunikasi, Réliabilitas, sareng Déwan Interoperabilitas (CSRIC) dina laporan anu paling anyar ngeunaan "Re-imagining Alerting darurat. "CSRIC nyatakeun program PERHATOSAN PBS" saé diposisikan pikeun nyayogikeun sumber sulih pesen pesen WEA inbound "pikeun operator sélulér anu parantos milih ngirimkeun béja darurat nirkabel ka palangganna.[1].

Solusi anu diénggalan ku D2D Technologies bakal ngadukung partisipasi PBS anu terus-terusan dina Wireless Sistem Émbaran darurat, sareng kamampuan pikeun ngolah pilihan édisi énggal anu dibutuhkeun ku FCC, kalebet: ningkat pesen panjangna dugi ka karakter 360; hyperlink diklik anu tiasa dipasang; anyar "panggeueu biru" pikeun ngabéjaan masarakat tina ancaman kana penegak hukum; sareng katepatan geografis langkung ageung pikeun sadaya panggeuing. Perangkat hadir kalayan dukungan lima taun sareng jasa jaminan, anu bakal mastikeun stasion terus nyayogikeun jasa umum ieu pikeun masa depan anu dikantunkeun.

Dana Golub, Wakil Présidén Manajemén Program pikeun PBS sareng Direktur Eksekutif program Pamaréntahan PBS nyatakeun, "Kasalametan umum mangrupikeun misi penting pikeun televisi umum sareng ngaidentipikasi solusi anu leres pikeun ngalengkepan apdet penting pikeun Wireless Sistem Émbaran darurat nyaéta léngkah anu bermakna. ”

"Stasion Televisi Publik Amérika ngarepkeun damel sareng PBS sareng D2D Technologies pikeun ningkatkeun sareng ngagedékeun misi kaamanan umum urang," saur Patrick Butler, présidén sareng CEO APTS. "Kami ngalakukeun langkung seueur unggal dinten dina komunikasi darurat di tingkat nasional, negara bagian sareng lokal, sareng generasi téknologi anyar ieu bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun misi ieu sacara langkung andal sareng komprehensif."

Solusi ngarojong ASI, SMPTE-310, sareng TSoIP I / O kalayan kamampuan failover pinuh dina pigura 2RU pikeun mastikeun yén pesen WEA teras-terasan dilebetkeun kana aliran siaran PBS. Éta ogé bakal nampilkeun sababaraha input / output pikeun ngadukung peringatan tambahan di tingkat lokal sareng / atanapi nasional.

"Kami bungah pisan yén PBS milih kami pikeun nganteurkeun solusi PBS PERHATOSAN ka stasion televisi umum dumasar kana téknologi multiplexing video D2Flex anu kabuktian anu bakal dipercaya nyelapkeun data WEA nganggo prioritas anu prioritas pikeun pesen Présidén", komentar Steve Doll, Présidén D2D Téhnologi. "Kami ngarepkeun gawé bareng PBS dina nganteurkeun jalanna di tingkat stasiun sareng ngalayanan stasiun televisi umum pikeun sababaraha taun anu bakal datang."

Ngeunaan Solusi PERHATOSAN PBS

Sistem tina D2D Technologies nyaéta solusi 2RU terpadu anu lengkep sareng pesen Wireless Emergency Alert (WEA) dikirim ku PBS satelit Sistem Interkonéksi sareng dipercaya nyelapkeun pesen PID anu ditunjuk kana aliran transportasi siaran kalayan kapabilitas gagal sareng failover lengkep. Sistem ieu diwangun di sakitar D2Flex OG-3000 pikeun prosesor pidéo openGear prosésor pidéo IP / ASI anu lengkep anu leres-leres nanganan dandan, sisipan PID, monitoring sareng waspada pikeun sistem. Ku ngagunakeun pasangan panarima sareng panerapan Gunduh pinuh, sistem tiasa teras-terasan ngawaskeun sareng sacara otomatis failover ti utama dugi ka cadangan kanggo ngajamin yén pesen WEA tetep dilebetkeun kana aliran siaran. Solusi D2WARN dirancang pikeun gampang dipasang sareng dioperasikeun ku stasiun televisi umum sareng konfigurasi pikeun ASI, SMPTE-310M, sareng asupan sareng kaluaran TSoIP.

Ngeunaan D2D Panyiaran

D2D Panyiaran specializes di solusi nu transformasi video digital pikeun kontribusi dipercaya jeung sebaran eusi dina siaran, kabel, satelit jeung IPTV pasar. Kami parantos ngawangun reputasi urang ku nganteurkeun produk anu dipercaya sareng nilai luhur kaasup D2Mux sareng D2Flex seri prosesor video MPEG digital anu ngarobih jasa MPEG ti ASI sareng Gigabit Ethernet kana aliran angkutan anu cocog sareng disebarkeun kanggo distribusi ASI atanapi TSoIP. Opsi pamrosésan pidéo kaasup streaming internét umum sareng Aman Angkutan Terpercaya (SRT), Pitunjuk Program Program Elektronik D2Guide kalayan sisipan saluran PSIP sareng D2Alert kanggo nyelapkeun System Siaga Darurat (EAS) pesen. Janten naha urang damel di lingkungan kontribusi sareng distribusi anu paling nungtut, atanapi nyayogikeun solusi anu efektif pikeun kabutuhan anjeun, D2D Technologies ngirimkeun solusi anu leres-leres Transforming Video Digital. Hubungan: www.D2DTechnologies.com,

email [email dijaga] tol bébas 844-D2D-tech atanapi nelepon 904-323-4777

###

catetan Editor urang: Anjeun bisa ngundeur pencét sékrési ieu babarengan jeung informasi sejenna ti D2D Panyiaran dina www.D2DTechnologies.com/news


AlertMe