imah » diulas » Matrox Monarch Edge ngabantosan Broadcasters Ngabarkeun Kandungan Video Langkung Saé

Matrox Monarch Edge ngabantosan Broadcasters Ngabarkeun Kandungan Video Langkung Saé


AlertMe

Cara kontén pidéo ditampilkeun sareng disandikeun penting, khususna lamun efisiensi sareng genah janten langkung penting nalika tungtutan pikeun bahan kualitas langkung luhur terus ningkat. Profesional siaran terang ieu, sareng ku téknologi enkoding berkembang gancang sakumaha 4k, ngan ukur tiasa janten masa depan jangji dina payuneun industri siaran sareng cara panyadia produk video sapertos Matrox pangaruh kamajuanana. Nalika datang pikeun ngirim kakuatan ngodokeun anu teu kawates sareng tahan kalayan kaaslianana tina codec H.264, Matrox parantos janten juara dina waktuna salaku panyadia produk pidéo kualitas luhur pikeun taun 35. Budaya Matrox sok didorong pikeun makmur sareng ngabagéakeun dina sektor téknologi luhur. Kusabab 1976, perusahaan parantos suksés pikeun ngahasilkeun produk anu berkualitas tinggi pikeun profesional video sareng siaran, sabab teras parantos transisi sareng mekar ku waktosna. Awal bulan April ieu di 2019 NAB Tembongkeun, Matrox nunjukkeun puncak kasuksésan na ku ngumumkeun encoder webcast panganyarna maranéhna, anu nampi aranjeunna ogé pantes Produk NAB 2019 Taun Deui dina Produksi Jauh & Pangalusna Pinjaman Juara Show.

Taun ieu 2019 NAB Tembongkeun dibuktikeun janten démo hebat, sakumaha Matrox diumumkeun dina Matrox Monarch EDGE, a 4K / Multi-HD webcasting sareng encoder produksi jauh. Encoder ieu nyayogikeun siaran kalayan kuat, low-latency, sareng kamampuan enkoding H.264 dinamis, anu rangkep dina kompak, kakuatan rendah, sareng alat portabel. Naon anu nyababkeun enkoder ieu cekap nya éta ngabantuan penyiar ngirimkeun kontén langsung anu unik sareng anu ngémutan nganggo panggunaan laju-tingkat 4K (HFR), 4K 360 VR, sareng pemilihan multi-kaméra. Dina istilah anu langkung saderhana, Monarch EDGE ngamungkinkeun panyadia kontén ngirimkeun pangalaman ningali 4K superlatif.

Kumaha Tata Monter Nya Ngaronjatkeun Broadcasting Video

Manajer Pemasaran Téknis Matrox

Tepi Monarch pasti parantos ngadamel inovasi téknologi dina webcasting ogé siaran, sareng ieu mangrupikeun gambaran anu saé dina 2019 NAB Tembongkeun. Fungsi Monarch Edge dipedar ku manajer pamasaran téknis perusahaan, Dan Maloney. Nalika ngagambarkeun Matrox at 2019 NAB Show, Maloney nyatakeun kumaha salaku encoder, Monarch Edge henteu ngan ukur idéal pikeun encoding olahraga laju-gancang, tapi kumaha opat inputna (hiji 12 sgi, tilu 3gsdi) tiasa boh encode 4k 60 aliran anu pinuh atanapi dina multi-sudut / lingkungan kaméra anu sami sareng aliran anu dialirkeun youtube hirup lingkungan. Ieu bakal ngamungkinkeun mana wae panempo nonton eusi tina sudut anu langkung dipikaresep tina opat sudut anu sayogi panyandi tiasa ngaktifkeun aranjeunna ningali eusi langsung.

Dina diskusi ti sisi produksi jauh, Maloney langkung seueur nyarios kumaha cara ngagunakeun Monarch Edge tina sababaraha aliran, utamina ku 4: 2: 2 bit 10, tiasa nyederhanakeun alat penyiar pikeun meunangkeun eusi anu bermutu tinggi sareng ngirangan kabutuhan pikeun b-van (siaran van). Dasarna, upami juru cameraman nuju sareng pilem ngarobih langsung tina acara sapertos kaulinan olahraga, maka aranjeunna tiasa angkat di lokasi, ngodukeun eusi anu difoto, sareng ngirim langsung ka studio kanggo produksi jauh pikeun nyayogikeun live live na. eusi anu sami.

Aya seueur anu dibahas nalika datang tina siaran dunya sareng bedah 4k anu nembé didamel pikeun mekar. Nyiarkeun video ieu parobihan anu saluareun radikal sabab inovasi énggal tempat penyiaran kana adaptasi jarak jauh tina metode anu ditumpukeun pikeun ngintunkeun kontén kualitas anu langkung saé, ogé kalebet genah anu éntuk pikeun meunangkeun sareng salajengna nyebarkeunana dina aliran langsung ti sababaraha sudut. Panutupan Matrox Monarch Edge parantos ngantepkeun pikeun péngkolan 4K dina tingkat pigura anu luhur (50 atanapi 60 fps), sedengkeun OVP nanggung panyawat anu henteu dipikahoyong. Éta kusabab jinis téknologi téknologi ieu anu ngamungkinkeun Matrox nyandak dua Produk NAB 2019 Taun Deui dina Produksi Jauh & Pangsaéna tina Juara Téma sareng InfoComm 2019 Pangalusna Anugerah Juara Show..

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Matrox sareng Monarch Edge, teras klik di dieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan naha 4K / Multi-HD Webcasting / Remote Production Encoder ngajadikeun Matrox salaku sumber pangiriman eusi video anu hadé pikeun panyiar.


AlertMe