imah » wartos » Thomson Video Jaringan Announces visioner 'Tukangeun Unggal layar' Strategi pikeun Streamlined Broadcast sarta Multi-layar Video Taliwang

Thomson Video Jaringan Announces visioner 'Tukangeun Unggal layar' Strategi pikeun Streamlined Broadcast sarta Multi-layar Video Taliwang


AlertMe

RENNES, Perancis - Aug. 26, 2014 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun peluncuran Tukangeun Unggal layar (TM), pendekatan pangiriman video hasil ngahijikeun Tatar tur calakan anu ngagabungkeun dina enggon jeung sumber dumasar-awan ngarojong siaran sarta multi-layar jasa. Tukangeun Unggal Screen ngahimpun nu ingest panganyarna, branding, panempatan ad, encoding / transcoding, sarta téknologi kemasan nyadiakeun hiji infrastruktur video sagala-ngawengku kalawan unggal siaran kamampuhan konci peryogi pikeun pangiriman video multi platform nguntungkeun sarta convergent.

Museur kana Tukangeun Unggal layar teh MediaFlex Suite, Thomson Video Jaringan 'hasil ngahijikeun Tatar operasi layanan na software manajemén suite. The MediaFlex Suite nyadiakeun lapisan software pikeun mempermudah sakabéh konfigurasi jasa, scheduling, sarta ngawaskeun. Ieu nyandak operasi greatly disederhanakeun nu branding na komprési daya bisa disadiakeun dumasar kana prioritas pikeun speed deployment, syarat kualitas video, optimasi rubakpita, sarta kustomisasi eusi. Pamustunganana, éta MediaFlex Suite bakal nyadiakeun tempoan hasil ngahijikeun Tatar tina sakabéh operasi pikeun streamline tugas sapertos Migrasi jasa antara daya komprési, deploying jasa anyar gancang dina puseur data, atanapi dilegaan kamampuhan transcoding file kalawan daya éksternal awan.

"Dina raraga tetep nguntungkeun sarta bersaing éféktif ngalawan pamaén multi-layar anyar, siaran kiwari sarta operator jaringan kudu nyaring model bisnis maranéhanana. Ieu merlukeun kamampuhan pikeun beroperasi di lingkungan pangiriman video hasil ngahijikeun Tatar anu mulus integrates duanana multi-layar jeung siaran jasa bari optimizing waragad operasional, "ceuk Christophe Delahousse, Presiden, Thomson Video Jaringan.

"Saméméhna, konsumén urang kungsi nyieun perdagangan-off antara kinerja encoding (mangaruhan kualitas video), ongkos per channel (mangaruhan density), sarta CAPEX versus OPEX ngeunaan solusi awan. Kalawan Tukangeun Unggal layar, aranjeunna henteu panjang kudu kompromi kana kualitas video jeung dénsitas, sarta aranjeunna geus bisa milih campuran awan atanapi dina enggon téknologi nu mangrupa paling luyu pikeun proyék atawa layanan dibikeun. "

Powered ku Suite MediaFlex na Thomson Video Jaringan solusi komprési, Tukangeun Unggal Screen meets sababaraha sarat pangiriman video kritis pikeun operasi siaran modern. tilikan delivers kamampuhan encoding premium sapanjang kalawan transcoding padet pikeun layanan turnaround ngaliwatan gabungan panerapan hardware video-dioptimalkeun, encoders software basis ngajalankeun on handap-ongkos na server fisik umum, server virtualized, sarta infrastruktur awan. Hasilna, operator jaringan kauntungan ti kaunggulan virtualization jeung komputasi awan tanpa ngabogaan abandon kualitas layanan, SLAs, kualitas video, sarta salah sahiji standar operasional kritis maranéhna lianna.

"Tukangeun Unggal layar anjeun nimu Thomson Video Jaringan," ditambahkeun Delahousse. "Urang jeung téhnologi kami ngajalankeun komprési jeung kualitas video sarat tina unggal alat -. Ayeuna jeung isukan"

Inpo ngeunaan Tukangeun Unggal layar tur sakabéh kulawarga solusi Thomson Video Jaringan nyaéta sadia dina www.thomson-networks.com.

# # #

Ngeunaan Thomson Video Jaringan
Hiji pamimpin global dina leyuran komprési video canggih, Thomson Video Jaringan empowers pausahaan media, panyadia ladenan video, sarta siaran pikeun nganteurkeun kualitas video punjul dina probability density pangluhurna sarta bandwidth panghandapna pikeun kontribusi, terestrial, satelit, Kabel, IPTV, Sarta jasa OTT. Ngaliwatan na inovatif Tukangeun Unggal layar (TM) pendekatan, Thomson Video Jaringan ngagabungkeun duanana dina enggon jeung sumber dumasar-awan nyieun infrastruktur video sagala-ngawengku pikeun canggih téknologi ingest, branding, panempatan ad, encoding / transcoding, sarta bungkusan na. usaha média kiwari mibanda unggal kamampuhan konci aranjeunna kedah ngangkat kualitas video jeung ngurangan biaya kapamilikan teu sakadar keur siaran, tapi ogé pikeun layanan multi-layar dina unggal alat tur platform. Tukangeun Unggal layar anjeun nimu Thomson Video Jaringan. nganjang www.thomson-networks.com.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/ThomsonVN/ThomsonVN-BehindEveryScreenWorkflow.jpg
Poto caption: Tukangeun Unggal layar (TM) - Streamlined Video Pangiriman workflow

Poto Patalina: www.wallstcom.com/ThomsonVN/ThomsonVN-BehindEveryScreenLogo.jpg
Poto caption: Tukangeun Unggal layar (TM) Logo


AlertMe