imah » wartos » Emmy Winner Jeff Bloom of Synchro Seni henteu Video Wawancara di NAB 2019 kalawan Chris Voss Tembongkeun

Emmy Winner Jeff Bloom of Synchro Seni henteu Video Wawancara di NAB 2019 kalawan Chris Voss Tembongkeun


AlertMe

Emmy-Tien Juara Jeff Bloom tina ceramah panganyarna dina audio pikeun jeung dina wawancara jeung at

Pikeun Geura Release

Kontak: Andrew Blum
AJB Communications
917-783-1680
[EMAIL PROTECTED]

Emmy Award pikeun UK Audio Tech Company

Las Vegas, NV - April 8, 2019 - UK audio parusahaan téhnologi Synchro Seni narima pangajén Emmy coveted dina Minggu April 7 keur kaunggulan dina kreativitas rékayasa ti National Academy of Télévisi Seni & Élmu di Las Vegas.

Synchro Seni mangrupa hiji-hijina parusahaan Inggris pikeun nampa Téhnologi a sarta Téknik Emmy taun ieu.

pangajén ieu dirumuskeun dina pangakuan software unik Synchro Seni 'nu geus dipake dina TV jeung film pikeun leuwih dua puluh, nyimpen waktos na nyingkronkeun dialog sampurna mun gambar gerak.

software Seni Synchro geus andalan ti rai sora dina Hollywood sarta sakuliah dunya, dipaké dina acara TV kayaning Game of Thrones, Dora nu Explorer, Star Trek tur rehe saksi na di film kaasup Roma, Django Unchained sarta X-Men.

Na produk ngolah audio anjog pasar-oge mantuan nyieun rekaman kalayan vokal tighter jeung pitch akurat, sarta kami dipaké ku-unggul pangajén produser sarta insinyur gawé bareng seniman sakumaha variatif sakumaha Dr Dre, David Bowie, Steely Dan, Ratu, Elton John na Rhianna.

Pausahaan dijieun ku Ohio pituin Jeff Bloom, anu ngomong: "Synchro Seni geus salawasna diusahakeun nyadiakeun professional audio kalayan parabot nu mantuan aranjeunna ngirimkeun karya pisan pangalusna ku cara nyieun tugas ngedit husus audio gampang jeung gancang. Simkuring geus kahontal ku datang nepi ka solusi anu sempet pernah malah geus imagined tur loba anu tetep unik ".

"Urang téh incredibly bungah tur jadi pisan reueus yen industri geus dipilih pikeun mikawanoh prestasi urang jeung panghargaan sakumaha dibédakeun salaku hiji Emmy, sarta kami gratefully hatur anggota Nasional Akademi Télévisi Seni sarta Élmu Pengetahuan for ngahargaan ieu."

Adam Sharp, Présidén & CEO, The National Academy of Télévisi Seni & Élmu, ngadawuh: "Urang téh utamana bungah janten honoring ieu pausahaan bergengsi jeung presenting Gala urang deui di National Association of siaran Tembongkeun mana simpang inovasi, téhnologi jeung pikagumbiraeun di masa depan televisi bisa kapanggih. "

The Emmy Awards pikeun Téhnologi sarta Téknik ayeuna di 70 maranéhnath sataun, jeung upacara panghargaan dilaksanakeun dina Minggu April 7 di Las Vegas.

Seni Ngeunaan Synchro

Seni Synchro dumasar luar London, Inggris, tumuwuh sarta pasar software ngolah audio pikeun nyieun pos-produksi audio gampang.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka: www.synchroarts.com


AlertMe