imah » wartos » VFX Legion Nyiptakeun Pangaruh pikeun 'Half Brothers'

VFX Legion Nyiptakeun Pangaruh pikeun 'Half Brothers'


AlertMe

Dipimpin ku VFX Supervisor James David Hattin, tim VFX Legion nganteurkeun campuran némbakan pikeun 'Half Brothers,' pilem anyar sutradara Luke Greenfield ti Focus Features. Perusahaan lengkep jauh ti saprak didirikeun, Legion épisién nyiptakeun campuran épék fotorealistik kompléks pikeun drama komédi.

Produksi ngan ukur isin sababaraha nembak nalika pandemi parantos némbak. Lockdown nyegah awak awak pikeun kaluar deui némbak piring anu diperyogikeun pikeun adegan penultimate pilem na. VFX pasukan digital nyiptakeun elemen penting tina séri ieu, nganteurkeun épék anu dihasilkeun komputer anu nyampur mulus sareng rekaman.

Pilem ieu nuturkeun carita ngeunaan eksekutif Méksiko sareng urang Amérika sumanget bébas anu diajar ti bapakna anu gering yén aranjeunna sadulur satengah. Daripada ngajawab patarosan putra-putrana, patriark nyatakeun perjalanan bari ngalacak hijrahna anu dieusi acara ti Mexico ka Amérika Serikat. Jalur ieu sarat ku petunjuk anu pamustunganana ngungkabkeun Rahasia masa lalu anu misterius bapakna.

Séptasi digital pikeun ningkatkeun pidangan praktis sareng stock anu nuturkeun trek lintas nagara saderek nampilkeun VFX Legion sareng sababaraha tantangan kreatif sareng téknis anu narik ati. Artis ngaluarkeun papan tanda lokal, tatangkalan, sareng unsur-unsur sanés anu teu cocog sareng lokasi.

Pengawas CG Rommel S. Calderon dimodelkeun sareng tékstur campuran tanda jalan anu dihasilkeun komputer diintegrasikeun kana rekaman aslina New Jersey Turnpike. Unsur digital ngarobih nembak, nyiptakeun jalan tol di jalan satapak ngalangkungan South Texas nalika saderek nuju kalér di jalan dina gerbong Mercedes-Benz lami.

Sateuacan: Cuplikan lansekap sapanjang NJ Turnpike

Bapa imigran dipetakeun jalur anu ngarahkeun duduluran kana potongan teka-teki anu ngungkabkeun kajadian dramatis anu ngarobih jalan hirup kulawargana. Nalika nyetir, lanceuk-lanceuk ningali gedong anu ngagaduhan petunjuk akhir ka jaman baheula.

Disayogikeun foto-foto ala Spanyol

Saatos: Ditémbak ditambah sareng modél CG ngeunaan misi sareng elemen digital anu dilacak pikeun nyiptakeun pandangan tina mobil nyetir sapanjang jalan tol di Texas

misi, tim Legion ngawangun modél CG anu nyiptakeun strukturna. Artis ngahijikeun gedong sareng elemen CG sanés kana rekaman stock anu nyiptakeun pandangan sakumaha katingali ku dulur-dulurna tina mobil anu ngalir.

Penting pikeun citra digital teu katingali nikah sareng rekaman aslina anu difilmkeun dina lokasi. Narikna ieu meryogikeun kapinteran téknis sareng kréatip anu cukup.

Modél CG 3D ngayakeun rélikasi penampilan Misi Spanyol

Lingkungan didesain sareng diwangun sadayana di CG. Calderon ngawangun réplika misi dina 3D ku detail fotorealistik anu dianggo Autodeskurang Maya. Artis pelacak Ruy Delgado nyingkronkeun gerakan pandangan virtual kendaraan nalika nyetir sapanjang jalan tol nyaluyukeun sudut kaméra sareng ngadorong nembak pikeun nyampur épék CG 3D modél f misi Spanyol anu teu katingali dina unggal pigura.

Sateuacan ditémbak tina manteng ti NJ Turnpike

"Salila dalapan taun ka pengker, karya Legion kana pilem sareng séri episodik - musim demi musim - ngajantenkeun kami reputasi salaku perusahaan anu sacara konsistén nganteurkeun épék shot ageung tina épék visual luhur-tungtung rumit dina tenggat waktos anu ketat," nambihan Hattin. "'Half Brothers' nyayogikeun kami kasempetan kanggo damel sareng tim anu luar biasa dina pilem sareng nerapkeun ruang lingkup kamampuan perusahaan jarak jauh kami sareng keahlian koléktif seniman WFH sareng tim manajemen veteran pikeun nyiptakeun épék anu langkung ti ekspektasi."

Model 3D salah sahiji rambu jalan raya diwangun digital pikeun nyiptakeun tampilan lokasi pilemna

Ngeunaan VFX pasukan:
dumasar dina Los Angeles sareng British Columbia, Legion diluncurkeun dina 2013 salaku perusahaan anu jauh pisan. Pendiri, Samaun industri James David Hattin, arsiték jauh kolaborasi pelopor dina inti Legion, nyiptakeun perusahaan pikeun nyayogikeun produksi kauntungan jasa épék visual anu ngetok poténsial konektipitas digital. (WFH Reel)

Koléktifna anu kantos ngembang 250+ seniman senior WFH, ditarik tina bakat global anu luar biasa tina épék épéktual bakat dina mangtaun-taun, berkolaborasi salaku unit tunggal dina lingkungan kerja maya unik. Legion parantos nyiptakeun épék visual pikeun daptar panjang pilem pitur sareng ratusan édisi séri tipi profil tinggi sareng tim-tim anu jauh pikeun ampir dékade. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan VFX Legion sareng jasa na: , [email dijaga], 818.736.5855.

sks:
Judul: 'Half Brothers'
Perusahaan Produksi - Fitur Pokus
Diarahkeun ku - Lukas Greenfield

Carita ku - Ali LeRoi, Eduardo Cisneros
Skenario ku - Jason Shuman, Eduardo Cisneros
Sinématografi ku - Thomas Scott Stanton
Nyunting Film ku - Joe Mitacek

Pangaruh Visual ku - VFX Legion LA / BC
James David Hattin - épék épék pengawas
Nate Smalley - produser épék visual
Dylan Yastremski - manajer épék épék visual
Reid Burns - produser éksékutip épék visual
Rommel S. Calderon - pangawas cg
Matthew Noren - koordinator épék visual
Eugen Olsen - komposer digital
Ruy Delgado - artis pelacak
Nick Guth - komposer digital


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!