imah » wartos » Media Tumbu Kaluaran Jepang Basa Vérsi of ProMD Enhanced Software Manajemén

Media Tumbu Kaluaran Jepang Basa Vérsi of ProMD Enhanced Software Manajemén


AlertMe

Media Tumbu, produsén sarta pelopor dina Media leuwih IP téhnologi angkutan, announces sékrési ProMD suweng - Japanese, tarjamahan Jepang pinuh ku ProMD na Enhanced software System Management. Ieu bakal ditembongkeun di InterBee acara upcoming, November 14-16, 2018 dina Media Tumbu stan: Aula 3 / 3309.

ProMD suweng - Japanese ngamungkinkeun pamaké Jepang-diomongkeun ka gampang ngakses kakawasaan sistem ProMD suweng pikeun alat-alat media Tumbu kaasup MD8000 Series tina Media leuwih solusi IP Angkutan, MDX Series sahiji saklar IP, serial MDP3000 alat ujung jaringan, kitu ogé sakumaha LAN jeung Wan jaringan nu pakait.

Sistem ProMD suweng mangrupa alat dumasar-software multi pamaké penting dipaké pikeun ngonpigurasikeun, rezeki, ngatur sarta troubleshoot leutik ka skala badag IP video na angkutan média jaringan. Méré operator jaringan jeung siaran kamampuhan pikeun gancang mawa jasa anyar online pikeun lokasi studio, jauh jeung sawah, kabeh bari ngawaskeun jeung ngajaga kinerja sarta reliabiliti sirkuit aktip, trunks jeung alat jaringan.

Media Tumbu dimekarkeun ProMD suweng - Japanese salaku bagian tina usaha strategis lumangsung na nyadiakeun solusi kualitas sarta set refined sahiji parabot keur nyieun lugas pikeun siaran sarta panyadia ladenan jaringan pikeun miara jeung beroperasi média kompléks leuwih IP jaringan angkutan.

"Kalayan misalna basa dipasang badag pakakas Media Tumbu deployed sakuliah Jepang, pasti ngajadikeun rasa paling praktis pikeun nawiskeun para nasabah diomongkeun Jepang kami sistem manajemen jaringan dina basa asli sorangan," nyatakeun Toshiyuki Naka, SVP, Penjualan Global of Tumbu Media .

"Demonstrasi Software bisa diatur liwat kantor perusahaan urang di Kawasaki, Jepang, jeung datang ka InterBee 2018 tiasa ningali ProMD suweng - software Jepang di Media Tumbu stan: Aula 3 / 3309," cik Toshiyuki Naka.

www.medialinks.com


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!