imah » diulas » Universitas San Diego State ngabakukeun Mikrofon Beamforming Sony Anyar MAS-A100 IP

Universitas San Diego State ngabakukeun Mikrofon Beamforming Sony Anyar MAS-A100 IP


AlertMe

Universitas Pakean Ampir 200 Kelas Sakuliah Main sareng Kampus Lembah Kaisar kalayan Kuliah Bebas Tangan sareng Solusi Presentasi

Universitas San Diego State nembé dipasang 68 ti Sony's MAS-A100 mikropon siling siling, sareng rencana ka hareup pikeun nerapkeun langkung ti 100 unit tambahan. Salaku kampus utami sareng kampus Imperial Valley transisi kana modél kelas hibrida, nyampur sareng pendidikan jarak jauh sareng jarak jauh, MAS-A100 anu dijalankeun ku IP parantos janten komponén konci dina ngawangun ruang kelas na kapayunna.

Dirancang pikeun sauntuyan lingkungan ceramah sareng presentasi, mikropon sinaran MAS-A100 nawiskeun audio anu canggih pikeun panguatan pidato kalayan fungsi Reducer Eupan Balik Cerdas, anu tiasa ngaluarkeun pidato bari neken umpan balik anu henteu dipikahayang. Gampang masang mikropon ngaminimalkeun noise ambient, nawiskeun kontrol gain otomatis sareng gaduh kaluaran dual-channel pikeun rékaman sakaligus anu néwak sora instruktur sareng murid. Éta cocog sareng mixer Dante® pihak katilu, konverter sareng alat sanésna, ogé kakuatan pikeun Ethernet (PoE). Kabel tunggal tiasa nyambungkeun kana sistem.

"Nalika kami nyegerkeun desain ruang kelas kami kusabab pandemi éta, kami milari pangalaman anu teu kaéra pikeun ngajaga karyawan sareng taat kana protokol kaséhatan sareng kaamanan," saur Rudy Arias, Diréktur Mitra, Layanan Téknologi Instruksional, Universitas San Diego State. "Kami milarian solusi audio anu sanés bebas tangan, gampang dilaksanakeun, hemat biaya sareng nawiskeun sora anu saé ti mana waé. Nalika kami diwanohkeun ka Sony Mikropon siling IP ngalangkungan démo virtual, kami nempatkeun pesenan urang dina sababaraha jam. Kami terang langsung yén éta nyumponan daptar sarat kami sareng bakal janten solusi anu dipercaya pikeun pangalaman kelas hibrida anyar kami. Kami ayeuna masang éta di dua kampus urang pikeun ngahasilkeun pangaruh anu langkung ageung sareng ngagampangkeun pangalaman pendidikan anu langkung pikaresepeun pikeun guru sareng murid, sareng kami aktip ngajalajah sareng nguji tambihan Sony solusi kelas pikeun ngalengkepan mikropon anyar sareng ningkatkeun kamampuan tampilan urang. "

"MAS-A100 nawiskeun sababaraha fitur anu manpaat anu ningkatkeun pangalaman akustik, di kelas atanapi di bumi, kalebet kamampuan ngarékam ceramah pikeun tujuan paménta," saur Theresa Alesso, Présidén Divisi Pro, Sony Éléktronika. "Nalika paguron luhur napigasi cara warta pikeun ngalatih sareng ngahubungkeun sareng mahasiswa jarak jauh, audio parantos janten fokus utama. Kualitas sora anu murni tina mikropon sinambung kami ngawangun dasar anu kuat pikeun ningkatkeun interaktivitas, bari ngamungkinkeun dialog dua arah anu ngabeungharan diajar. "

Universitas San Diego State parantos ngagaduhan ruang kelas sareng Sonytéknologi mikropon énggal pikeun semester gugur, kalayan rencana bakal nambihan langkung seueur unit dina waktos payun.

 

pro.sony/ue_US/press/sdsu-mas-a100-ip-mic-install


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!