imah » wartos » Instalasi Vegas PBS upgrades Volicon panitén

Instalasi Vegas PBS upgrades Volicon panitén


AlertMe

Nevada Station Apdet Volicon Téhnologi sadar Poténsial Full Meuntas minuhan, Aplikasi Billing, sarta Review

BURLINGTON, Massa -. April 30, 2014 - Volicon dinten ngumumkeun yén Vegas PBS Channel 10, salah sahiji paling diawaskeun stasiun PBS America urang per kapita, geus ditingkatkeun panitén (R) ngawaskeun video sarta instalasi logging ngamangpaatkeun pinuh ku kamampuhan euyeub téknologi Volicon urang. Vegas PBS gumantung ka dua sistim Volicon panitén kana assure minuhan dina hawa, jeung demonstrate anu bintik underwriters 'indit ka hawa sakumaha rencanana, sarta nyadiakeun insinyur stasiun jeung executives kalawan aksés jauh merenah pikeun eusi ditayangkan pikeun review.

"Kalayan sistem panitén, éta jelas yén loba waktu ieu spent dina mastikeun kami meunang produk kuat kalawan sagala kamampuan urang butuh," ceuk Winston Burns, spesialis telekomunikasi dina jurusan rékayasa nu ngoperasikeun Vegas PBS. "The kinerja sistem kami Volicon boga salawasna geus padet, sarta pamaké ti rupa departemén cinta kumaha gampang maranéhna bisa dipencét deui review ditayangkan eusi dina sagala saluran siaran urang."

Vegas PBS Channel 10 nawarkeun lima saluran tambahan leuwih hawa atawa dina sambungan kabel na satelit - Jieun, Vme, worldview, mundurkeun, sarta Jackpot! stasiun ngagunakeun karek ditingkatkeun Sistim opat-kanal -na pikeun ngawas kaluar-hawa jeung sinyal sambungan kabel pikeun kanal digital utamina, kitu ogé sinyal kaluar-hawa pikeun Jieun na saluran Vme na. A Unit panitén dua-kanal kadua nyandak ngawaskeun tina mundurkeun na Jackpot! saluran.

Bari staf rékayasa make sistem panitén pikeun mastikeun minuhan na pariksa ayana EAS Inpo lamun luyu, staf di lalulintas sarta jualan departemén Vegas PBS make sistem panitén narik nepi eusi ditayangkan jeung nunjukkeun yen program atanapi titik underwriter urang lumpat kana jadwal na tanpa gangguan. Kamampuhan sarua ngamungkinkeun penyiar ka ngajawab patarosan panempo ngeunaan eusi program. Kusabab pamaké otorisasi bisa mangtaun aksés jauh ka eusi dina Sistim panitén, umum manajer stasiun urang tiasa pariksa dina siaran ditayangkan malah bari iinditan.

"Simkuring reueus yén téhnologi urang muterkeun hiji peran signifikan dina jasa siaran umum, kaasup pamadegan Vegas PBS," ceuk Andrew Sachs, Wapres tina manajemen produk di Volicon. "Leveraging sistem panitén dina rupa-rupa aplikasi, Vegas PBS mangrupakeun salah sahiji loba stasion nu neruskeun investasi di téhnologi panitén sabab tina loba cara na kamampuhan mantap na panganteur pamaké intuitif ngawula kabutuhan operasional sarta bisnis maranéhanana lega."

Émbaran ngeunaan Volicon jeung produk parusahaan anu sadia dina www.volicon.com.

# # #

ngeunaan Volicon
Volicon teh panyadia ngarah tina solusi kecerdasan média perusahaan porsi kaperluan broadcaster, jaringan, operator sambungan kabel, sarta pamaréntahan di sakuliah dunya. Panitén (R) Media AKAL Platform (TM) nyadiakeun parabot kuat pikeun nyiptakeun eusi na repurposing, ngawaskeun minuhan, verifikasi ad, analisis kalapa, tur ngawaskeun kualitas-of-layanan. solusi Volicon dipaké ku sakabéh stakeholder di perusahaan média ti rékayasa ka suite eksekutif. Sistem Volicon anu deployed ku leuwih ti 1,000 konsumén di leuwih ti nagara 65 di sakuliah dunya. Volicon ieu kantor pusatna di Burlington, Massachusetts. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.volicon.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Volicon/Volicon-VegasPBS-Observer.jpg


AlertMe