imah » wartos » Verizon Digital Media Layanan cements partnerships kalawan Theo Panyiaran na IRIS.TV

Verizon Digital Media Layanan cements partnerships kalawan Theo Panyiaran na IRIS.TV


AlertMe

- THEOplayer Universal Video Player, jeung Iris.TV Video Personalization Platform kiwari terpadu kana Platform pangajén unggul dina VDMS '

Los Angeles (Apr. 08 2019) - Verizon Digital Media Services (VDMS) geus ngumumkeun partnerships kalawan Theo Panyiaran na IRIS.TV mun ngahijikeun téknologi maranéhanana jeung platform VDMS, salah sahiji jaringan streaming panglegana. Ditambah nu THEOplayer Universal Video Player na IRIS.TV'S Video Personalization Platform nuluykeun rék dilegakeun VDMS' kamampuhan pikeun nganteurkeun kualitas luhur pangalaman pribadi sareng workflow basajan dina platform tunggal.

pengumuman kieu nuturkeun unveiling tina kamampuhan VDMS Platform anyar, kaasup ketersediaan multi CDN, sarta partnership kalawan Microsoft pikeun ngajalankeun VDMS Platform on Microsoft Azure.

Nyoplokkeun kudu ngahijikeun sababaraha ngical paralatan ngamungkinkeun Pamilik eusi ka nyirorot ngurangan waktu diperlukeun pikeun innovate tur buka pasar, leveraging fitur unik nyadiakeun éta richest, platform video paling dipercaya aya. The VDMS platform streaming anu diwangun dina awan betah integrations kalawan mitra téhnologi disatujuan, sahingga prosés nambahkeun THEOplayer na IRIS.TV jasa sakumaha seamless jéntré.

"Partnerships ieu demonstrate komitmen urang lumangsung nyadiakeun konsumén urang jeung aksés ka sakabeh jasa diperlukeun pikeun nganteurkeun eusi hébat study dina platform tunggal," ceuk Ralf Yakub, Présidén Verizon Digital Media Services. "The integrasi téknologi ieu brings fitur canggih nu bisa mantuan mawa kamampuhan playback hébat sarta jasa pribadi mun unggal panempo on alat nanaon."

THEOplayer Universal Video Player mangrupa solusi playback video-unggul pangajén dirancang pikeun mempermudah pangalaman video ngalakonan kana platform naon, sarta alat nanaon. Bisa ngamangpaatkeun pinuh ku téhnologi Smartplay nu VDMS Platform urang kaasup Insertion Ad server-sisi (SSAI) jeung smartplay Digital Rights Management (DRM) sangkan di monetization tur panangtayungan eusi gampang. Pra-integrasi jeung API playback VDMS 'nganteurkeun hiji kinerja luhur pangalaman panempo na fungsionalitas iklan, diwangun utamana pikeun tantangan ti ngalirkeun acara live.

"Urang téh delighted janten integral tina THEOplayer kana VDMS Platform, nyokot kauntungan tina salah sahiji jaringan pangalusna jang ngalirkeun data pikeun nganteurkeun pangalaman-kelas dunya mun VDMS 'basa customer global," ditambahkeun Steven Tielemans, CEO, Theo Panyiaran. THEOplayer ieu geus powering sababaraha layanan streaming panggedena di dunya, sarta kalawan dukungan VDMS, urang tiasa nyangking pangalaman video premium mun malah leuwih pemirsa ".

IRIS.TV mangrupakeun pamimpin di personalization video na programming nu bakal Powered by kecerdasan jieunan, nyetir tumuwuhna gancang tina pintonan video jeung bagi hasil keur penerbit digital sarta siaran. Personalization dipasangkeun kalayan pengayaan metadata maximizes dampak saran jeung dibangkitkeun wawasan unik ngeunaan kabiasaan panongton sarta nilai eusi, pikeun ngaropéa pemirsa kacida aktipitas.

"Verizon Digital Media Layanan mangrupakeun pamimpin global Premier di tungtung-to-tungtung pangiriman eusi video," ceuk Lapang Garthwaite, Co-ngadegkeun & CEO IRIS.TV. "Urang téh bungah pasangan kalayan VDMS di bringing video personalization sarta program kamampuhan pikeun konsumén siaran VDMS sakuliah dunya."

Jacob menyimpulkan, "Verizon Digital Media Layanan geus ngumumkeun sababaraha partnerships kritis dina minggu nu anyar, nu urang yakin anu fundamental jeung pangabisa urang pikeun terus nganteurkeun platform pangalusna pikeun video streaming, mana di dunya. Laju robah dina industri video online nyaeta endah ningali, tur ku gawe bareng jeung panyadia téhnologi paling inovatif, anu VDMS Platform ieu dilengkepan ka minuhan kaperluan pamekar eusi ayeuna jeung isukan. "

VDMS bakal showcasing integrations kalawan THEOplayer na IRIS.TV kana VDMS Platform di NAB Tembongkeun 2019, April 8-12, di stan Media Layanan Verizon Digital (SU3605).

Pikeun leuwih jéntré, mangga buka www.verizondigitalmedia.com.

###


AlertMe