imah » Lahirna eusi » Viz Multiplay 3 Nyangking Daya Pangeluaran Anu Tacan Pikeun Kunjungan Di-Air Studio

Viz Multiplay 3 Nyangking Daya Pangeluaran Anu Tacan Pikeun Kunjungan Di-Air Studio


AlertMe

Vizrt, panyadia utama pangéngkalan alat visual visual anu ditetepkeun ku software (#SDVS) pikeun panyipta kontén média, ayeuna ngumumkeun sékrési pamutahiran utama pikeun Viz Multiplay, sistem panyebaran eusi sareng kontrol layar premiere dunya.

Layar studio parantos janten alat anu luar biasa pikeun penyiar, biasa pikeun nyarios carita sacara visual pikeun kalibet sareng ngawartosan pamirsa di saalam dunya. Ku ngenalkeun dukungan pikeun transisi bebas antara naon waé jinis eusi dina sababaraha layar tina sistem anu tunggal, Viz Multiplay 3 nyandak kontrol monitor studio ka tingkat salajengna.

"Misi kami nyaéta pikeun ngantepkeun unggal penyiar nyarios carita anu nggumunkeun kalayan kabébasan kreatif anu langkung saé pikeun ngahontal visi pikeun acara maranéhanana sareng seneng-seneng nalika ngalakukeun éta," ceuk Gerhard Lang, Kapala Dinas Teknologi pikeun Vizrt kumpulan. "Kamampuhan pikeun nyampur bébas média langsung, klip pidéo, grafis sareng sésana dina unggal layar kalayan transisi anu ditetepkeun Viz Artist anu ditetepkeun nambihan kakuatan sareng kabébasan ku cara anu henteu ditingali dina sistem kontrol layar mandiri."

Transisi lengkep antara sadaya jinis média

Fungsi 'Superchannel' anyar ngamungkinkeun rupa transisi antara jinis média dina unggal layar anu dikawasa, kalebet klip, feed langsung, grafik sareng gambar ngalangkungan aliran buuk A / B sareng dua sub pamaén per Superchannel. Ieu nyadiakeun playout anu langkung akurat sareng singkronisasi sareng henteu prihatin yén kombinasi anu tangtu moal jalan. Broadcasters tiasa nganggo sababaraha peralihan antara prasetél sareng nganggo transisi adat modifikasi anu lengkep teu dugi ka hiji pangaruh dasar.

Kinerja dioptimalkeun sareng pangalaman

Kontrol Playout parantos saderhana sacara saé pikeun ngirangan kasalahan sareng ngantepkeun sutradara, jangkar atanapi wartawan museurkeun kana paméntahan visual. Dina waktos anu sami, tugas kompleks parantos dialihkeun ti aplikasi sisi klien nyababkeun pangalaman pangguna anu langkung lancar sareng hasil pagelaran.


AlertMe