imah » wartos » Universitas Warsaw invests dina téknologi HD milih server siaran EXEcutor PBT EU -

Universitas Warsaw invests dina téknologi HD milih server siaran EXEcutor PBT EU -


AlertMe

PBT EU & mitra teknologi 4Vision nyiptakeun anu anyar HD sistem - 

Universitas Warsawa milih rentang server pelaksana disiarkeun PBT EU pikeun kamampuhan playout 

 

Universitas Warsawa geus dijadikeun move pikeun ngamutahirkeun Department Jurnalisme -na pikeun HD. PBT EU, barengan téhnologi 4Visions pasangan disebut dina nyieun sagemblengna anyar virtual HD studio. The shift signifikan ti SD ayeuna geus disadiakeun aranjeunna kalayan kamampuhan motong-ujung di playout, rékaman jeung sawangan playback maké rentang server siaran pelaksana PBT EU jeung 4Visions pamasangan.

 

Manajer akun konci 4Vision Wojciech Łazuk sareng spesialis téknis Mariusz Tomala damel sareng PBT EU dina proyék anu ngaliput seueur téknologi audio sareng visual high-end sareng sistem canggih anu kalebet resep kana Soundcraft Si Expression 1, Sennheiser, HP, AJA, arsip sareng HD Sistem rekaman kaasup Sony kaméra jeung alat.

 

"Parusahaan kami geus integral tina produk siaran PBT EU jeung solusi salila sababaraha taun ayeuna jeung pangalaman urang bagikeun salaku mitra, digabungkeun jeung kapuasan pelanggan kami ', pasti boosts minat urang keur gawé kami ngalakukeun". Commented Wojciech Łazuk ti 4Visions.

 

Alex Stoyanov, Diréktur Penjualan di PBT EU ditambahkeun, "parusahaan kami téh renowned pikeun mere leungeun ka rupa lembaga atikan. Simkuring ngarasa éta teu ngan tanggungjawab kami salaku panyadia téhnologi pikeun empower muda di mimiti careers maranéhanana, tapi oge tugas industri nyadiakeun panganyarna dina inovasi pikeun lembaga atikan supaya siswa anu salawasna di forefront of pioneering téknologi. Ieu kudu prioritas luhur ku kituna siswa bisa ninggalkeun well-pakarang jeung up to date pangaweruh dina cara ngagunakeun rupa sistem ambéh maranéhanana teu bisa ukur bersaing dina setting profésional tapi ogé bisa nyieun kontribusi positif sarta produktif pikeun advancements hareup dina widang maranéhanana dipilih ".

The pamutahiran nu anyar bakal maén peran penting dina nulungan ka digitus mahasiswa ayeuna jeung engke keur mangsa nu bakal datang. The HD studio bakal dipaké pikeun ngadidik muridna dina media, informasi sarta nyiapkeun aranjeunna pikeun pasar dimana maranéhna bisa nambahkeun nilai ku kreativitas tur kaahlian maranéhna. Éta ogé mantuan pikeun bentukna identitas na gambar di lembaga sakumaha eta terus ngirimkeun kacida profésional skill-susunan.

 

Ngeunaan Universitas Warsawa
nganjang www.wdib.uw.edu.pl/en/home

 

 

Ngeunaan PBT EU

Naon maranehna ngalakukeun - PBTEU mekarkeun sareng nyayogikeun solusi anu ngarah kinerja sareng integrasi sistem rékayasa anu tiasa dikustomisasi pikeun nguatkeun panyadia kontén, siaran, produksi, sareng profesional pasca produksi pikeun beroperasi sacara épisién di payuneun lingkungan digital anu terus mekar.

Saha aranjeunna & lini produk - Fokus primér PBTEU nyaéta fleksibilitas, inovasi produk anu didorong ku palanggan futureproof, penyebaran gancang, gawé babarengan, katekunan, kabuka, kagancangan, pagawéan kualitas luhur, ogé dukungan khusus pikeun produk, solusi sareng jasa na, kalebet - produk produk PlayBox Technology Neo , Server siaran EXEcutor ™ sareng aplikasi parangkat lunak, captioning canggih sareng platform parangkat lunak subtitling SubtitleNEXT, ogé prosés bisnis anu kuat sareng sistem manajemen inpormasi Profuz Digital LAPIS didesain pikeun sacara épéktis prosés sareng data sadayana dina hiji hateup.

A Company Global - PBTEU kolaborasi sareng mitra téknologi kasohor sadunya dina sebaran proyék integrasi sareng sistem. Kantor pusatna di Sofia, Bulgaria kalayan teureuh global kalebet pusat-pusat di luar nagara tempat penjualan, dukungan, manufaktur, sareng operasi R&D lumangsung. Didatangan www.pbteu.com

Tuturkeun on Twitter @PBT_EU


AlertMe
Tuturkeun abdi