imah » Taliwang eusi » A Approach pemersatu kana tungtutan Neundeun Media & Entertainment

A Approach pemersatu kana tungtutan Neundeun Media & Entertainment


AlertMe

Tantangan dinten ieu keur Produksi Post, Balukar Visual sarta Playout Workflows

lingkung siaran na pos produksi dinten ieu anu Nyanghareupan rupa-rupa tantangan, ti rumit sarta hésé ngahijikeun ékosistem jeung ngaronjat ongkos jero piksel / pigura ka bentang IP-video ngembang. insinyur kapala jeung IT pangurus dina sababaraha kasus kudu ngahijikeun MAM, VFX, grading, transcoding, ngajadikeun / compositing workflows kalawan make ulah cobbled babarengan sistem tina ngical paralatan disparate, mindeng hasilna tumpukan mahal, unwieldy sarta ampir intractable of hadwér katut sofwérna. Contona, MAM Anjeun speaks NFS, toko obyék anjeun migunakeun S3, warna seniman anjeun sadayana kudu Windows, sarta ngarobah tegalan Anjeun ngan teu cukup gancang. Anjeun nuju gudang pikeun tiap hiji jeung nu nuju pondering kumaha gabungkeun kontak eta kabeh ku staf kawates. Nambahkeun kana tingkat stress debilitating nu butuh kolaborasi régional, nasional jeung global jeung gancang deadlines proyék turnaround bari tetep capex sarta waragad opex di-garis. Kabéh facets ieu tina pos-produksi hiji hadir lingkungan gudang pisan nangtang dina hawa workflows sarta sebaran for jeung sya di bentang M & Kue.

Naon anu diperlukeun pikeun alamat ieu kantun tumuwuh tina henteu ngabogaan ngandelkeun monolithic atanapi cobbled babarengan hadwér katut sofwérna mangrupakeun scalable, ongkos-éféktif, hardware agnostik solusi software gudang nu delivers nu IOPS, throughput, sarta resiliency mun ngalilindeuk komo workflow paling formidable perlu. Salajengna, kudu sistem dirancang betah beungbeurat administrasi fasilitas urang, prioritas ongkos ngawadahan, nyadiakeun seamless béda rojongan Sistim file, sarta mampuh pilihan konektipitas lega di dunya containerized kacida responsif dinten ieu vs inflexible desain data puseur taun saméméhna '.

The Solusi Quobyte pikeun Produksi Post, Balukar Visual sarta Playout Workflows

Lebetkeun Quobyte (www.quobyte.com), Hiji pausahaan kantor pusatna Silicon Valley diadegkeun ku urut Googlers Dr. Björn Kolbeck (CEO na Co-NU NGADEGKEUN) jeung Dr. Felix Hupfeld (CTO na Co-NU NGADEGKEUN). paralel disebarkeun Sistim file unik tur inovatif Quobyte urang jeung operasi sarta fungsionalitas Google-gaya nyadiakeun hiji platform gudang hasil ngahijikeun Tatar na ngaranspasi pikeun rupa-rupa jenis file di workflow jeung méré tim pos-produksi aksés gancang mun file maranéhanana. Tiap jalma dina workflow, naha dina Mac®, Windows®, Atawa mesin Linux Ubuntu tiasa ngaksés ka file nu sami. Ieu file nu sami oge tiasa diakses via parusahaan stateless S3 proxy pikeun kolaborasi diantara dulur aub dina prosés pos-produksi. software nu ngarojong paralel, sequential tur leutik block acak I / O workloads, sarta sakabeh data anu disadiakeun dina sagala server atanapi mesin virtual. Quobyte sahingga eliminates silos sahiji eusi na delivers hiji pangalaman gudang hasil ngahijikeun Tatar pikeun kolaborasi produktif.

Ti sudut pandang kaki 10,000, pedah ka produksi pos ka VFX mun workflows playout aya sababaraha.

Pos Produksi workflow Mangpaat:

  • Ngaronjat kolaborasi jeung produktivitas
  • Eliminates needlessly nyalin, exporting, sarta muatkeun payil antara sistem jeung platform
  • pamakéan leuwih efisien rubakpita jaringan jeung kapasitas gudang
  • Ngaleungitkeun overhead manajemén jeung pajeulitna
  • Otomatis file prefetching pikeun playback jitter bébas tina 4K aliran tina aplikasi kayaning NUKE atawa Autodesk'S hirupkeun

Visual Balukar workflow Mangpaat:

Pikeun Visual Balukar (VFX), leyuran gudang software Quobyte urang nyadiakeun IOPS tinggi kalawan konsisten sub-millisecond latency pikeun nganteurkeun éta compositing kinerja atah jeung ngajadikeun paménta. Sistem Quobyte sarua ogé delivers paralel I / O keur throughput unrivaled ngarojong aliran babarengan ti HD, 2K na 4K video kalayan playback jitter-gratis. Skala gudang Quobyte keur ngaronjat kinerja sarta kapasitas anu gampang ku saukur nambahkeun titik tambahan salaku diperlukeun, sanajan dina laleur nu. Réliabilitas jeung kaamanan data anu diwangun-di, euweuh urusan sabaraha badag fasilitas mangrupa timbangan lingkunganna, hasilna kasadiaan data konstan pikeun workflows VFX. Mangpaat anu loba, di antarana:

  • -Kinerja tinggi dibagikeun gudang pikeun ngarojong sagala aspek anu workflow média jeung hiburan
  • A platform gudang tunggal eliminates silos data na promotes kolaborasi ngaronjat
  • Gampang skala kinerja neundeun jeung kapasitas
  • Diwangun-di reliabiliti jeung kaamanan data sangkan data anu salawasna sadia
  • Taya downtime pikeun pangropéa atanapi nalika nambahkeun kapasitas atanapi rubakpita
  • administrasi otomatis gampang

Playout, Streaming jeung CDN Mangpaat:

gudang software Quobyte urang nyadiakeun platform tunggal jeung ngaranspasi pikeun nyimpen video dina format wae keur playout, ngalirkeun na CDN gudang asalna. Na lengkep kasabaran sesar tur automation kamampuhan mastikeun operasi 24-7 kalawan teu kudu for urang pipilueun manusa sanajan nyanghareupan outages hardware atawa ngajalankeun apdet sofwer na upgrades sistem.

A CDN perlu hiji sistem gudang asal anu janten komponén kinerja kritis kana cache miss atanapi pamundut aplikasi. solusi software Quobyte urang nyadiakeun deukeut-sakedapan throughput tinggi na scalable rubakpita anu diperlukeun pikeun ngurangan loading kali pikeun ngurangan pamundut-to-playout lag kali.

Ku ngagunakeun HDDs komoditi sarta SSDs, siaran, VOD streaming sarta panyadia ladenan OTT bisa nyadiakeun, kapasitas scalable ongkos-efisien jeung kinerja lamun ayeuna teh diperlukeun na dimana ayeuna teh diperlukeun. Quobyte pikeun kauntungan Playout téh:

  • gudang software pikeun infrastruktur fléksibel tur responsif
  • Diwangun-di toleransi sesar pikeun "salawasna-on" operasi
  • Cost éféktif, multi-petabyte toko eusi diwangun dina hardware komoditi (HDD, SSD, NVMe, SMR)
  • Gampang skala kinerja neundeun jeung kapasitas
  • Ngaleungitkeun gudang overhead manajemén jeung pajeulitna
  • Rojongan pikeun Mac, Windows, Linux Ubuntu, sarta S3

Quobyte urang Aksés Panyimpenan hasil ngahijikeun Tatar

Sistim Quobyte urang ngagunakeun Linux Ubuntu ngahiji (Filesystem di Userspace) klien pikeun fasilitas urang ngarobah tegalan jeung meunang IOPS tinggi / latency lemah sareng sajajar I / O kinerja nepi ka rébuan titik. file kaméra bisa ingested via NFS atanapi SMB. aksés gudang hasil ngahijikeun Tatar na ngidinan Mac atawa Windows workstations dianggo dina eta file pisan sarua. Taya hijrah, teu duplikasi, teu gerak data diperlukeun. Sarta lamun dipigawé, pamaké transparan bisa migrasi file heubeul ka volume disandi erasure nyimpen spasi. Pamaké malah bisa ngawula aranjeunna nepi via proxy S3 stateless. Leuwih ti éta, software gudang Quobyte urang ngamungkinkeun pamaké pikeun nangtukeun (handap ka drive individu) persis nu hardware nyaéta diakses, jeung ku saha lamun proyek perlu papisah alesan légal. rojongan lengkep pikeun multi tenancy méré pangurus total kontrol, bari dina éta-laleur reconfigurability hartina parobahan nyandak ngan menit, kalawan enol handap waktu.

Otomatis Manajemén Sumber Daya

solusi low-rampa Quobyte urang ogé frees pangurus tina pikahariwangeun ngeunaan internals sistem. A JSON-RPC API ngarojong integrasi jeung parabot automation aya. Pamaké bisa reconfigure sakabéh gudang maranéhanana jeung salah klik; mawa amalan pangalusna tangkas ka panyimpenan maranéhanana. software kasebut timer Ngatur, shielding pamaké ngalawan gagal hardware, kasalahan operator, partitions jaringan jeung korupsi disk. checksums tungtung-to-tungtung ngajaga sadaya data file, metadata, sarta komunikasi, ngaleungitkeun butuh hadwér katut sofwérna razia Controllers.

Kumisan ti provisioning perusahaan-grade, alokasi sumberdaya dumasar-kawijakan jeung ngawaskeun terpadu jeung analytics, leyuran Quobyte urang ogé fitur diwangun-di manajemén hardware. Pamaké kauntungan tina scrubbing otomatis, beungeut, sarta perbaikan data disogok, sarta software nu bisa solokan server kalayan salah klik. Ogé diwangun-di nu mantau na watchdogs hardware nu bisa ngadeteksi na initialize Alat anyar jeung nedunan manajemén lifecycle alat pikeun "lampu-kaluar" operasi.

Perusahaan Data Center Siap, Kacida Configurable

solusi gudang software Quobyte urang geus aimed betah operasional sarta kalenturan. Pamaké bébas nyebarkeun on hardware sagala, jeung cluster titik teu kudu jadi identik. Fitur kawas panempatan data definable-pamaké, aturan tiering kawijakan-disetir, sarta data pinning masihan gudang pangurus kabebasan pikeun ngaoptimalkeun pikeun lingkunganana kalayan henteu ngajual konci-di. Tur kalawan rojongan lengkep sadaya sebaran Linux Ubuntu modern kalawan euweuh kabebasan kernel, software nu pisan fléksibel. drivers pituin Linux Ubuntu, Windows, sarta Mac nganteurkeun kinerja paralel tinggi I / O. NFS atanapi S3 workloads bisa disambungkeun ngaliwatan proxies stateless jeung neundeun téh diaksés ngaliwatan sagala interfaces sakaligus. software Quobyte urang ogé ngamungkinkeun fasilitas multi sarébu titik scalability ti opat titik ka sakabéh pusat data tur saluareun, affording titik tambahan bisa diasupkeun kana ningkatkeun kinerja tanpa downtime. Sajaba ti éta, solusi software Quobyte urang nawarkeun kapasitas data taya na apdet live non-disruptive.

Gancang jeung dipercaya Data Aksés kalawan Sesar kasabaran Pinuh

Delivering gudang hyper-pagelaran bari ngajaga kasadiaan data sanajan disk atawa jaringan gagal mawa pendekatan design holistik. Quobyte nyandak ide ti téhnologi komputasi-kinerja tinggi na 10 mun 15 taun panalungtikan dina kasabaran lepat kalawan sistem disebarkeun, dumasar kana algoritma Paxos. hasilna mangrupakeun Tujuan solusi software ngawangun pikeun nanganan lingkungan dunya real-, sanajan gagal titik bari tetep integritas operasional na gembleng. Leres checksums tungtung-to-tungtung unggal blok data jaminan integritas data. latency na metadata gancang operasi ultra-low tetep nepi jeung toughest workloads leutik-file. ngawaskeun hardware bakal offline hiji piringan errant sateuacan eta nyababkeun korupsi, sarta otomatis penyembuhan heuristics jalur sabudeureun gagal titik. hasilna - euweuh titik hiji gagal, kasabaran partisi tur kasabaran sesar pinuh otomatis dina hardware komoditi.

Buktina hareup pikeun Dinten sarta Isukan urang Workflows

inflexible desain data puseur kamari téh gancang méré jalan ka dunya containerized kacida responsif isukan urang. software Quobyte urang nyadiakeun gudang wadahna pengkuh tur eta oge bisa ngajalankeun jero tina peti. Ieu delivers low-latency jeung kinerja throughput paralel ka sadaya aplikasi containerized, jadi pamaké tiasa ngajalankeun basis data, aplikasi skala-kaluar, sarta analytics data badag dina hiji infrastruktur tunggal.

software nu gawéna kaluar tina kotak ku fasilitas urang tumpukan téhnologi; ngagabungkeun deui kalawan Kubernetes, Mesosphere, atawa Docker ngamungkinkeun pamaké pikeun nyetél hiji infrastruktur gudang ultra-responsif sarta dipercaya ku betah nepi ka alamat ayeuna jeung engke workloads fluctuating gancang. Quobyte ogé ngarojong OpenStack urang Cinder, glance, Tasikmalaya, sarta interfaces S3, sarta oge cocog sareng Hadoop - hasilna mangrupa seamless, dihijikeun arsitéktur aksés gudang.

Pikeun broadcaster, studio sarta masangkeun fasilitas produksi nyanghareup neraskeun konstrain anggaran tur reductions Tamsyah, leyuran Quobyte nawarkeun pangalaman gudang fleksibel, dihijikeun jeung kolaborasi nu mantuan pamaké ngarugikeun-efektif skala kaluar kinerja neundeun jeung kapasitas syarat maranéhna lamun diperlukeun, nyirorot ngurangan overhead administrasi bari nyadiakeun integritas data dijamin tur aman pikeun sakabéh ranté workflow.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!