imah » wartos » A rencana pikeun ngamimitian 4K nyiarkeun taun hareup jeung test 8K ku 2016 ...

A rencana pikeun ngamimitian 4K nyiarkeun taun hareup jeung test 8K ku 2016 ...


AlertMe

Tempo dina Scoop.it - Siaran Darso Magazine, Daily Edition

A rencana pikeun ngamimitian 4K nyiarkeun taun hareup jeung test 8K ku Olimpiade 2016 dijieun ultra HD gear omongan Pameran International Broadcast Equipment Jepang. 2013 Bee Pameran Inter - H 2013. Toshiyuki Minami - timbalan ...
Tempo dina laamc.wordpress.com


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)