imah » wartos » A1now milih solusi anu dikuatkeun ku Vionlabs 'AI pikeun saran pikeun nempoan pribadi

A1now milih solusi anu dikuatkeun ku Vionlabs 'AI pikeun saran pikeun nempoan pribadi


AlertMe

Stockholm, 1 Juni 2020 - Vionlabs, panyadia industri ngarah tina analisa eusi AI-Powered, dinten ngumumkeun yén Platform Analisasi eusina parantos dipilih ku A1 kanggo nyayogikeun kontén kontén dina layanan streaming A1now. Ngaliwatan wawasan jero anu disayogikeun ku Platform Analisis Kandungan Vionlabs, A1now bakal tiasa ngartos naha palanggan sapertos program anu tangtu sareng ku kituna nyayogikeun tampilan pandangan pribadi.

Perpustakaan eusi anu ageung sayogi ngalangkungan jasa streaming hartosna yén betah sareng pamirsa tiasa mendakan kontén anu relevan ayeuna penting pikeun perusahaan streaming anu hoyong narik sareng nahan palanggan. Kalayan pasar vidéo online langkung kompetitif, perusahaan média tiasa ngaliwat pamahaman anu langkung saé ngeunaan naon anu nunjukkeun acara pikaresepeun pikeun pamirsa. Ku leveraging Platform Analisis Kandungan Vionlabs, A1now bakal naekeun konsumen ningali waktos ku cara nyayogikeun UI anu pribadi sareng saran video anu langkung relevan.

"Kami bungah tiasa damel sareng Vionlabs pikeun ngahijikeun téknologi groundbreaking na kana platform streaming kami. Perkongsian ieu nyayogikeun A1now di pasar anu ngamungkinkeun urang nyandak léngkah anu salajengna pikeun pikaresepeun konsumén urang ku nyayogikeun pangalaman anu saé pribados, ”saurna Nina Mack, Kepala Pangembangan Saluran, A1now.

Vionlabs AI-mesin nyayogikeun analisa anu langkung jero sareng data ku cara ngukur rébuan variabel sapanjang durasi pidéo, kalebet warna warna, laju, audio, pangakuan obyék sareng seueur deui pikeun ngahasilkeun jalur wanci anu diturunkeun AI, pigura-demi-pigura. Hasilna mangrupikeun pamahaman anu langkung jero tina unggal asset eusi anu sanésna ngajukeun kaputusan anu langkung hadé.

"Mitra bareng sareng pamaén inovatif sapertos A1now di pasar streaming estu seru, margi sapertos kami ngartos yén konci pikeun kasuksésan nyaéta fokus palanggan anu intensif sareng kentuh anu henteu pikaresepeun pikeun pangguna akhir ku pangalaman anu leres," saurna Raka Bergström, CEO, Vionlabs.

Hasil panemuan eusi anu didamel ku platform Vionlabs disayagikeun ngalangkungan model SaaS berbasis méga anu terintegrasi sareng operator sistem kantor deui. Platform Vionlabs parantos dikaluarkeun sareng ngahasilkeun uplift anu penting pisan dina mésér-ongkos VOD sareng keterlibatan panempo pikeun para operator operator.


AlertMe