imah » Lahirna eusi » Gadget Show Mulih ka Channel 5 nganggo ATEM Mini Pro

Gadget Show Mulih ka Channel 5 nganggo ATEM Mini Pro


AlertMe

Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén ATEM Mini Pro parantos ngabantosan séri panganyarna The Gadget Show, anu dihasilkeun ku North One Television di Birmingham, tetep dina hawa sanaos kakoncara sareng tantangan jarak jauh sosial.

Diluncurkeun taun 2004, The Gadget Show mangrupikeun program tipi anu fokus kana téknologi konsumen, anu ngagunakeun tautan studio dina unggal épisode. Di Inggris, éta disiarkeun dina Channel 5 sareng mangrupikeun séri pangpanjangna anu tiasa dipulangkeun, nyayogikeun berita, ulasan sareng wawasan pikeun sababaraha inovasi pangénggalna tina dunya téknologi.

Produser séri, Tim Wagg, ngajelaskeun, "Nalika pamaréntahan ngantep produksi TV ngamimitian deui dina Juni, timna ngan ukur lima dinten pikeun siap-siap rékor rékaman studio. Ieu mangrupikeun jalan kaluar anu luar biasa ketang khususna ngémutan yén urang sadayana damel ti jauh. "

Anjeunna nambihan, "Kami biasana bakal gaduh treuk OB, kalayan dugi ka 20 jalmi di atur, anu kedah dikirangan drastis pikeun ngajaga lingkungan kerja anu aman sareng jauh sosial."

"Bagéan anu penting dina The Gadget Show nyaéta pikeun panyatur kami pikeun ngaréaksikeun bagéan anu parantos dirékam (VT) anu nembé ditingalikeun ka pemirsa," Tim neraskeun. "Janten milarian cara pikeun nyandak elemen ieu kana lingkungan studio ngajantenkeun program anu langkung cairan."

"Kami ogé nguntungkeun nalika bagéan warta kami dimana kontén ngambang dina layar pikeun nyandak unsur visual dina paguneman, hal anu meryogikeun peryogi jam damel di pos pikeun nimpa pidéo kana layar TV kosong."

"Tanpa méwah treuk sareng kru OB biasa kami, kami henteu ngagaduhan cara pikeun ngajalankeun monitor ieu kalayan bersih, sareng kami hoyong solusi alternatif anu tiasa dibabawa, gampang dianggo sareng terjangkau. Kami ogé peryogi HDMI konéktipitas. "

Ieu dimana ATEM Mini Pro sumping. "Kuring gaduh sadayana sisit, grafik sareng VT, dimuat kana MacBook kuring, sareng ku nyambungkeun ieu ngalangkungan HDMI ka ATEM Mini Pro, kami parantos tiasa ngalungkeun kontén kana monitor kalayan lancar. Kami ogé parantos tiasa nganggo éta pikeun nampung segmen 'Wallop of the Week' kami, anu disayogikeun dina Zoom. ”

"Sigana saderhana," tuluyna. "Tapi tanpa ATEM Mini Pro, urang bakal merjuangkeun nerapkeun aliran kerja cairan sapertos kitu. Éta parantos ngamungkinkeun kami pikeun terus ngahasilkeun elemen studio licin anu saluyu sareng nada obrolan anu gancang, anu urang hoyong atur. "

Nambihan, "Sapertos seueur industri, larangan COVID parantos nampilkeun sababaraha tantangan, tapi salaku perusahaan produksi kami dilengkepan ogé pikeun ngungkulan éta, hatur nuhun sabagian ka pabrik sapertos Desain Blackmagic."

"Tanggapan anu kami nampi saminggu saatos urang mimiti nyiarkeun nyaéta yén anjeun moal ningali aya anu robih," pokna Tim. "Éta mangrupikeun bukti kreativitas sareng kapinteran sadaya tim produksi urang."

 

Ngeunaan desain BLACKMAGIC

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!