imah » diulas » Kumaha Siaran Harvard Langkung Sadayana 300 Acara Olahraga Unggal Taun sareng Dua Karyawan Wayah Lengkep

Kumaha Siaran Harvard Langkung Sadayana 300 Acara Olahraga Unggal Taun sareng Dua Karyawan Wayah Lengkep


AlertMe

Ditulis Ku: Imry Halevi
Asistén Diréktur Athletics, multimedia sareng Produksi, di Universitas Harvard

Misi kami dina nyayogikeun acara olahraga Harvard olahraga sateuacana langkung saé kasus panggunaan tradisional nalika ningali produksi video multi-kaméra dina olahraga langsung. Aliran langsung acara olah raga kami nganggo tujuan anu sami tina jabatan komunikasi Harvard sacara utami. Éta nyaéta:

  • Nyaritakeun carita Harvard ka dunya
  • Ngawétkeun sajarah Harvard ngalangkungan bercerita ieu

Kanyataanana di Harvard nyaéta yén urang mungkin gaduh Presiden Amérika Serikat Amérika Serikat anu bersaing dina baskét, polo cai, rowing, atanapi ténis. John F. Kennedy maén maén di dieu. Ahli politikus, hakim, diréktur, aktor, penemuan sareng kamanungsan umum di antawis para alumni kami - sareng langkung ti sababaraha dianggotaan olahraga Harvard.

Kusabab tina silsilah ieu, urang gaduh tugas salaku penjaga sajarah pikeun ngadokumentasikeun saloba kaulinan sareng kompetisi sabisa. Kusabab éta jabatan kuring ditugaskeun ku siaran 32 tina Divisi 42 I olahraga urang. Urang ngahasilkeun langkung ti 300 siaran individu unggal taun tina olahraga ieu:

  • Wargi Awéwé
  • Wargi Lalaki
  • Hockey Awewe Awewe
  • Awéwé És hoki
  • Léspén awéwé
  • Lalaki urang Lérosse
  • Soccer Soccer Wanoja
  • Soccer Soccer Lalaki
  • Cai Wanoja Polo
  • Lalaki Cai Polo
  • Kolam Renang & Menyelam Awéwé
  • Lalaki Kolam Renang & Nyimpen
  • Lacak Indoor & Awéwé
  • Lacak Indoor & Ladang Indoor
  • Heavyweight Awéwé
  • Heavyweight Tonggong
  • Gelombang Awéwé
  • Lalaki Énténg Rowing
  • Anggar awéwé
  • Anggarna Lalaki
  • Bola voli Awéwé
  • Lalaki voli
  • Awéwé Skuasy
  • Lalaki Skuasy
  • Ténis Awéwé
  • Ténis Lalaki
  • Rugbi Awéwé
  • Widang hoki
  • baseball
  • Softball
  • Panjat Pinang
  • Maén bal

Sanaos urang henteu didorong artos dina usaha ieu, urang kedah langkung raos pikeun biaya. Jang ngalampahkeun ieu, urang gumantung kana téknologi anu henteu ngan ukur "mampueun" tapi pikeun nyusahkeun salempang downtime, ngaminimalkeun sarat staffing, sareng tiasa ngamangpaatkeun infrastruktur kampus sapertos ieu - hartosna ngaminimalkeun kabel SDI ngajalankeun sareng teu aya anu mawa 55- treuk OB-panjang

Staf abdi dina usaha ieu nyaéta kuring sorangan sareng asistén diréktur. Kami hijina karyawan full-time. Kami boga untung ngagaduhan tilu interns anu damel dina rotasi 10-bulan, sareng kami ogé ngagunakeun mahasiswa sareng lulusan anyar ti paguron luhur sareng akademi di daérah anu milari pangalaman karya praktis. Harvard henteu ngagaduhan siaran sareng video journalism video. Naon ieu hartosna sacara praktis nyaéta yén sadaya téknologi anu kami anggo kedah intuitif-to-use and easy-to-teaching.

Kusabab sadaya kabutuhan ieu, urang ngandelkeun NewTek produk na, hususna protokol NDI na. Henteu tiasa nempatkeun titik anu saé teuing, tapi tanpa NDI ieu moal mungkin. Kami nganggo NDI dina unggal lokasi sareng sadaya waktos.

NDI anggo infrastruktur jaringan anu aya di Harvard pikeun ngirim sareng nampa sinyal video anu digunakeun dina aliran aliran siaran kami. Sareng, kumargi éta protokol gratis anu tiasa dianggo, urang tiasa ngagunakeunana di mana waé, dina skala, sareng fleksibel. Parobihan kana posisi kaméra, ka jaringan, atanapi ka téknologi dina alur kerja moal mangaruhan kasadiaan sumber video kami.

Pikeun aliran kerja fisik urang, urang gaduh dua ruangan kontrol utama. Ruang kontrol baskét ngagaduhan TriCaster TC1 anu kami anggo kanggo produksi siaran sareng TriCaster 860 anu kami paké pikeun papan pidéo. Kusabab urang damel di lingkungan jaringan anu sami, kami kalayan gampang sareng gancang ngagunakeun sumber video pikeun produksi streaming urang sareng AV in-house urang tiasa ngawangun. Salaku conto, a NewTek 3Play 4800 sistem ulangan instan eupan kana kadua TriCasters - masihan replay instan pikeun kadua feed kalayan ngan ukur hiji operator.

Kami ngagaduhan kamar kontrol anu kadua anu dianggo pikeun maén bal, lacrosse sareng hoki. Aliran kerja sami sareng kami ngagunakeun TriCaster 8000 pikeun siaran, sareng TriCaster 460 pikeun papan pidéo. Kami ogé aya dua NewTek 3Play 4800 unit dina rohangan anu, ngamungkinkeun urang ngahasilkeun dua siaran bebas dina waktos anu sareng.

Sareng nalika kamar-kamar kontrol ieu ditunjuk ku sababaraha olahraga anu aya anu pangcaketna dina jarak, aranjeunna tiasa dianggo pikeun unggal olahraga anu nyambung ka jaringan. Nganggo NDI hartosna urang tiasa sacara efektif ngalih / langsung tina boh ruangan kontrol - henteu aya urusan dimana olahraga anu lumangsung.

Urang ngagunakeun kaméra JVC peuntas dewan - boh kaméra anu dipasang sareng PTZ. Upami urang kedah nyayogikeun feed tina lokasi anu teu ngagaduhan konektipitas serat atanapi SDI, kami anggo NewTek Sambungkeun parobihan Spark NDI, anu mawa feed dina jaringan.

Akhirna, kami nganggo TriCaster Mini salaku panyokong dukungan. Gaduhan ieu janten cagar kalenturan tambahan ku sabab kami tiasa nyandak kana lokasi luar situs sareng ngajalankeun éta salaku hub hub NDI, atanapi bahkan ngalih / ngarahkeun pakan ti mini Mini.

Hasilna ieu atra - tina sudut pandang praktis - sabab hasil-produkan henteu kentutan. Urang tiasa gancang ngalatih staf énggal sareng tetep mastikeun siaran profésional unggal dinten. Kami ngadangu fans ti unggal waktos ngeunaan sabaraha aranjeunna ngahargaan kualitas produk - naha éta maén bal atanapi Anggar.

Salaku tambahan, urang ngahontal misi urang ngadokumentasikeun sajarah Harvard sareng ngabagi pesen atlit mahasiswa -na kalayan dunya. Sakola di hasil anu urang atos dina anggaran kami dipasihan sareng aranjeunna terang kami parantos ngalaksanakeun hal anu endah.

Sareng salah sahiji anu tiasa dihontal tanpa anu NewTek solusi anu dikuatkeun ku NDI.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)