imah » wartos » Aksés sareng BreezoMeter mikeun OEMs mobil pikeun mangaruhan positif kaséhatan dina lalampahan

Aksés sareng BreezoMeter mikeun OEMs mobil pikeun mangaruhan positif kaséhatan dina lalampahan


AlertMe

Partnership bakal ngaktipkeunOEMs ka nyadiakeun supir kalayan mutu data dina data anu kualitas sareng sari dina modeu waktos sareng nuju

Oberhausen, 21 Méi 2019 - ACCESS CO.,LTD dinten ngumumkeun yén nagara éta geus partnered kalawan BreezoMeter, panyadia sahiji kualitas lokasi basis data global sareng data sari. Polusi udara sareng solusi sari nu lengkep -na pikeun kasadaran data sareng akipabilitas ngamungkinkeun pamaké pikeun nyokot kadali hawa engapan, di imah, di pagawean, atanapi aya dina éta-balik. Partnership bakal nyadiakeun supir sareng mobil calakan di sakuliah dunya ngaharepkeun kualitas udara anu mimiti-kelas, akurat, sareng anu luyu data sari sacara real-time. Ladénan data BreezoMeter bakal aya dina bagéan ACCESS urang Twine ™ kanggo Car (Twine4Car) platform jasa parantosan, méré hak saanan sarta mobil calakan milih ruteu anu langkung sehat.

Partnership dina respons kana masalah anu disababkeun tina polusi udara di sakuliah dunya di mana kandaraan katempona mangrupakeun pangdeudeul utama, khususna di perkotaan. Numutkeun kana WHO 91% ti populasi sadunya aya di tempat-tempat polusi udara ngaleuwihan wates tungtunan. Nalika ngurangan polusi udara sacara global mangrupakeun konci pikeun perbaikan kaséhatan sareng lingkungan jangka panjang, ACCESS sareng BreezoMeter ngakuan yén aya cara ngaberecahkeun OEM mobil pikeun pangaruh sacara positif dina kahirupan warga global. Ku ngahijikeun data kualitas hawa dumasar lokasi-relevan kana sistem infotainment otomotif anu pamakéna anu parantos nganggo unggal dintenna, tiap lalampahan tiasa didaptarkeun kana kaasup pilihan anu paling cageur sareng katurunan panggancangna atanapi sahenteuna.

Kolaborasi ACCESS 'na BreezoMeter bakal ngabéréskeun supir milih jalur anu séhat

“ACCESS sareng BreezoMeter duanana ngartos thdi panumpang sareng supir bisa kakeunaan luhur tingkatan polusi udara nalika perjalanan. Ngaliwatan pergaulan ieu, ACCESS sareng BreezoMeter ngarojong pilihan anu saé pikeun pamaké jalan ku masihan kualitas hawa akurat sareng data sari sacara real waktu ti awan. Kalayan inpormasi kami dina fingert maranéhananaips, supir tiasa ngatur lingkungan nyetirna pikeun ngubaran paparan ka polutan anu ngabahayakeun dina hawa ambient, sahingga leuwih hadé nangtayungan kaséhatan maranéhanana jeung kulawarga-kulawarga maranéhanana. "Ceuk Ran Korber, CEO sareng Ko-pangadeg BreezoMeter.

Twine4Car mangrupakeun larutan unik anu ngawengku jasa hiburan sareng hiburan sareng nambihkeun disambungkeun. Fitur BreezoMeter pikeun Twine4Car bakal ngalingkup kualitas udara sareng informasi sari dina lokasi lokasi, peta panas warna anu warna didinya, inpormasi pollutant lokalisasi sareng ramalan kanggo sari anu bakal datang sareng kualitas udara.

"Kualitas udara parantos janten topik anu penting dina debat kaséhatan internasional, sareng OEMs aya dina posisi unik kanggo ngabantosan nasabahna ngadalikeun kualitas udara anu aranjeunna ngambekan, "saur Dr. Neale Foster, CEO di ACCESS Europeropa. "Kolaborasi kami sareng BreezoMeter ngenalkeun yén kualitas udara mangrupakeun masalah penting sareng OEMs mobil tiasa ngadamel dampak positip. Babarengan urang bakal méré hak supir drivers jeung mobil calakan ngajamin pamaké mobil pikeun ngajalankeun, ngocokkeun, sareng angkat di lingkungan nu langkung sehat, anu dilindungi deui. "

Solusi ACCESS 'geus dikiriman di sakuliah 1.5 milyar alat di sakuliah dunya pikeun nyadiakeun hiburan nu disambungkeun di mobil, smartphone, tablet, konsol game sareng sajabana. ACCESS jalan sareng tingkat 1s Tier, studio, siaran, pamilik hak eusi, konsultan, profési hukum, masyarakat lisénsi sareng ngumpul, panyadia téknologi sareng infrastruktur Digital Rights Management (DRM) pikeun ngabantu sangkan generasi saterusna nguntungkeun jasa dina mobil.


AlertMe