imah » wartos » AccuWeather Unveils Anyar CampaignTrail Aplikasi pikeun juru dongéng di 2016 Nasional Association of siaran Tembongkeun

AccuWeather Unveils Anyar CampaignTrail Aplikasi pikeun juru dongéng di 2016 Nasional Association of siaran Tembongkeun


AlertMe

Tempo kumaha CampaignTrail ngajadikeun sinyalna pamilihan gancang, gampang, jeung leuwih éféktif batan kantos sateuacan di stan AccuWeather #SL6010.

AccuWeather Global Markas - April 18, 2016 - AccuWeathStoryTeller_CampaignTrail_2700x2206_Finaler, pamingpin global dina émbaran cuaca jeung media digital, announces CampaignTrail ™ sadaya-anyar, aplikasi pamilihan putus-liwat kiwari aya di StoryTeller® Interactive Parikesit Solusi, hijina lengkep, solusi touchscreen interaktif pikeun sakabéh presentasi warta.

AccuWeather ieu demonstrating CampaignTrail cicing di National Association of siaran (NAB) Témbongkeun April 18-21, 2016 di Las Vegas Konvénsi Center di Las Vegas, NV - stan AccuWeather #SL6010.

CampaignTrail nyadiakeun cakupan warta pulitik punjul, netepkeun stasiun televisi eta mingpin di pasar maranéhanana salila periode pamilihan kacida-diawaskeun ngaliwatan inovatif, informatif, sarta ngalakonan real-time ngalaporkeun kampanye. County-demi-county, pamilu kaayaan-demi-kaayaan, jeung kabupaten AS nu gancang tur éféktif katutupan ngaliwatan apdet hirup dina presentasi interaktif nu banding ka pemirsa digital-savvy. peta voting lengkep dinamis sarta grafik stunning kalibet panongton jeung uniquely ngagambarkeun kajadian panganyarna dina lomba teh.

Ayeuna ngaliwatan Poé Pemilihan, dina salah sahiji presentasi warta tunggal, stasiun bisa gancang ngasupkeun peta voting lengkep, grafik, motong kana hirup wartawan di lapangan, jeung leuwih. Ngaliwatan hiji intuitif, panganteur gampang-to-pamakéan, CampaignTrail nyadiakeun set lengkep parabot keur nyieun presentasi siaran kualitas jaringan-mibanda 3D pemetaan, sensus integrasi data, sarta pamakéan elemen média tambahan sapertos video jeung média sosial. CampaignTrail ogé nyadiakeun kalenturan tinggi na kustomisasi ka tukang ngaput unggal presentasi ka kabutuhan sinyalna pamilihan lokal tiap stasiun urang.

"Pamilu Ieu taun urang aya tina utmost pentingna, generating interest panempo tinggi. AccuWeather dimekarkeun CampaignTrail pikeun mantuan stasiun nyadiakeun cakupan pamilihan lokal-ngarah pasar dina, presentasi warta interaktif nu panggampangna tur gancang yén bakal nangtukeun kadua jari eta, "ceuk Ryan Ayres, Wakil Présidén Témbongkeun Systems and Services dina AccuWeather. "Audiences hayang nyaho kamajuan pamilihan panganyarna. Juru dongéng kalawan sagala-anyar CampaignTrail teh jawaban tetep aranjeunna aktipitas sapanjang pamilihan Présidén. "

CampaignTrail ogé migunakeun data real-time proyek hasil kalayan mode prediksi na, nulungan pemirsa tingali kumaha bisa jadi payun dina carita pamilihan pegatna. Sajaba ti, aplikasi anu otomatis tiasa ingest hasil pemilu ti panyadia data pemilu utama pikeun hirup dina hawa apdet. CampaignTrail malah bisa balik saluareun apdet pamilihan, ngawengku rupa-rupa jejer dina pintonan peta lengkep kaasup warta, kajahatan, dagang, jeung deui, bringing unggal carita kampanye pikeun hirup keur panongton.

CampaignTrail bakal nunjukkeun hirup di juru dongéng ku AccuWeather di NAB 2016 AccuWeather Booth #SL6010. Pikeun leuwih jéntré atawa ngajadwalkeun ngawawancara eksekutif salila acara, ngahubungan Justin Roberti di 814-235-8756 atawa [EMAIL PROTECTED].

ngeunaan juru dongéng

AccuWeather mangrupakeun pamimpin global di média digital, ngembang aplikasi AccuWeather-unggul pangajén sarta Maskumambang ku sakabeh pabrik utama alat nu bagerak, porsi 15 miliar requests data unggal poe. AccuWeather geus dilarapkeun kaahlian digital ieu ngamekarkeun juru dongéng unik Interactive Parikesit Solusi, hijina solusi nanaon na keur sakabéh presentasi warta yén brings unggal carita keur hirup dina sakabéh-anyar cara compelling, interaktif, sarta ngalakonan. Eusi interaktif sadia on juru dongéng kaasup cuaca jeung punjul akurasi ™ ti AccuWeather, polling hirup, olahraga, média sosial, lalulintas, kriminal, acara husus, sarta leuwih.

Ngeunaan AccuWeather, Inc. na AccuWeather.com

Saban poé leuwih 1.5 miliar jelema di sakuliah dunya ngandelkeun AccuWeather pikeun mantuan aranjeunna rencanana kahirupan maranéhanana, ngajaga usaha, sarta meunang deui ti dinten maranéhanana. AccuWeather nyadiakeun hourly na Menit ku ramalan ™ Menit kalawan akurasi punjul ™ sareng eusi ngaropéa tur presentasi video ngalakonan sadia dina telepon pinter, tablet, haratis situs internét kabel sarta mobile liwat AccuWeather.com, TV nyambung, sarta panerapan Internét, kitu ogé via radio, televisi, koran jeung saluran kabel AccuWeather Network anyar. Didirikeun taun 1962 ku ngadegkeun, Présidén, sarta Pupuhu Dr. Joel N. Myers - a sasama tina Amérika météorologi Society anu ieu dipikawanoh minangka salah sahiji pangusaha luhur di sajarah Amérika ku Pangusaha Magazine urang Encyclopedia of Wiraswasta - AccuWeather ogé delivers rupa-rupa kacida-ngaropéa solusi perusahaan pikeun media, bisnis, pamaréntah, sareng lembaga, kitu ogé warta, eusi cuaca, sarta video pikeun leuwih ti 180,000 situs web pihak katilu. CEO AccuWeather urang, Barry Lee Myers, mangrupa pamimpin unggul pangajén dina isu informasi cuaca global sarta salah sahiji ngabela paling dipikawanoh di dunya pikeun hubungan koperasi antara tarjamahan cuaca pamaréntah sarta Industri cuaca. Anjeunna mangrupakeun pamimpin di spasi informasi cuaca digital.

nganjang www.AccuWeather.com kanggo inpo tambahan.


AlertMe