imah » wartos » Adorama Ayeuna Ngalamar Dina-Store Kamera beberesih sarta ngalereskeun Services

Adorama Ayeuna Ngalamar Dina-Store Kamera beberesih sarta ngalereskeun Services


AlertMe

New York, NY - April 12, 2016 - Adorama, salah sahiji fotografi pangageungna, pidio, audio, pangimeutan sareng toko ritel ritel, ayeuna nyayogikeun di toko jasa kaméra ngabersihkeun sareng ngalereskeun * ka pamilihan Adorama Senén ngalangkungan dinten Jumaah di antawisna 9: 00 AM sareng 12: 00 PM. Jasa anu disayogikeun ku Phototech, salah sahiji sumber Amérika Kalér sareng Kanada anu paling terpercaya pikeun perbaikan kaméra pikeun taun 50 anu katukang.

Shoppers anu mésér kaméra atanapi lensa kualifikasi tina Adorama ngagaduhan hak salah sénsor gratis sareng beberesih lensa éksternal dina waktos sataun pameseran nalika nunjukkeun resi salaku buktina ngagaleuh ($ 40-65 nilai). Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal jasa sareng kanggo tips perawatan pangropéa pencegahan, mangga buka Adorama online.

* Produk anu kaunggulan kalebet Canon, Fuji, Nikon, Sigma sareng Sony kaméra.

Kaméra beberesih sareng jasa ngalereskeun kalebet:

  • Diberesihkeun sensor DSLR CMOS dinten anu sami
  • Ngaganti panto batré
  • Pegat lénsa ngagantian gunung
  • Gantian gantian ngagetér dina kamét / lénsa kaméra
  • Langgar rusak atanapi rusak
  • Lenser panto beberesih beberesih sareng ngalereskeun dina kaméra titik-sareng-némbak

Bawa produk anjeun anu rusak Adorama toko, lokasina di 42 W. 18th Jalan di Manhattan, kanggo kutipan ayeuna.

ADORAMA: Leuwih ti hiji kamera toko
Adorama nyaéta leuwih ti hiji toko kaméra - éta salah sahiji fotografi, video, audio jeung komputer panggedena retailers di dunya. Porsi konsumén pikeun leuwih ti 35 taun, Adorama geus dipelak ti NYC toko andalannya -na pikeun kaasup tujuan online anjog pikeun Imaging na konsumen éléktronika. Adorama'S kurban produk vast ngawengku hiburan imah, komputasi mobile, sarta video profésional sarta audio, bari jasa na ngawengku hiji di-imah lab poto, AdoramaPix; daya jeung gear pikeun photographers, filmmakers, studio produksi, siaran na pos imah, jeung seniman rekaman ngaliwatan Adorama pro; pro rental parabot di Adorama Company rental; sarta pangajén-unggul Adorama Learning Center, anu nawarkeun pangajaran kreatif bébas dina saluran online sapertos populér Adorama TV.

Adorama kadaptar salaku salah sahiji luhur lima retailers éléktronika ku Consumer Laporan "Best Web teh" ku Forbes.com, Internet retailers Top 100, sarta ngarupakeun Electronics pangecér resmi ti NY raksasa.

nganjang ADORAMA at www.adorama.com.

Pencét Kontak
anya Nelson
Grup Media Zazil
(E) [EMAIL PROTECTED]
(P) 617.817.6559
(Skype) anya.oskolkova

###


AlertMe