imah » wartos » AfricaCom ningali Simplestream nunjukkeun rute pang éfisiénna pikeun jasa pidéo generasi penerus

AfricaCom ningali Simplestream nunjukkeun rute pang éfisiénna pikeun jasa pidéo generasi penerus


AlertMe

Solusi CAPEX sareng OPEX Simplestream anu séhat ngajantenkeun jasa diluncurkeun tina peluncuran

6th Nopémber, 2019 - London - Simplestream, pamimpin cicing, 2-VOD live, XNUMX-VOD sareng jasa OTT on-demand, ngumumkeun yén AfricaCom (Cape Town, 12 - 14 November, 2019) bakal ningali kana unveiling na Ngaronjatkeun App Platform, dalil anu lengkep sareng ahir jasa dalil dioptimalkeun pikeun Telcos Afrika, Broadcasters sareng Pamilik Eusi.

"Pendekatan kami salawasna pikeun nyebarkeun penyiar, pamilik eusi sareng telcos pikeun ngaluncurkeun layanan inovatif kalayan minimum CAPEX sareng OPEX, ngajantenkeun jasa diluncurkeun tina peluncuran," saurna Dan Finch, Kapala komérsial Officer of Simplestream.

"Dina taun 2 atanapi 3 taun ayeuna urang ningali operator di Afrika ngartos kauntungan tina pendekatan ieu. Di AfricaCom taun ieu, urang sakaligus ngarep-ngarepkeun pikeun nunjukkeun industri kumaha pangajén kami anu meunang App Platform sareng solusi aliran kerja video ngaktifkeun para daérah operator sareng kontén nyadiakeun gancang pikeun pasar jasa video mobile-centric generasi hareup, ”pungkasna Finch.

Platform Platform ngonpigurasi dina Simplestream Media Manager CMS anu meunang penghargaan, nawiskeun solusi OTT labél bodas anu ngalangkungan simulcasting live multi-kanal, streaming live-event, catch-up, VOD, EPG display, cloud DVR, security, CDN switching sareng konfigurasi sareng unduhan anu diamankeun. Solusi na kaasup kerangka aplikasi multi-platform, alur kerja OTT, manajemén akun, tagihan, analitik sareng dukungan téknis 24/7 anu disayogikeun ku Simplestream.

Fitur anyar sareng perbaikan App Platform diantarana:

  • Pangrojong pikeun saluran 100 + dina sababaraha alat
  • Otomatis 30 dinten nyayogikeun ciptaan
  • Ngabalikkeun navigasi EPG
  • Pilem sareng kotak-set ngadukung nganggo studio Amérika Serikat disatujuan studio DRM
  • Reureuh sareng neruskeun pungsionalitas pikeun maén deui eusi
  • Unduh ka fitur alat

Simplestream nawiskeun rangkeian modél monetisasi distribusi digital modéren diantarana: AVOD, SVOD, TVOD, In App buying & Operator Authentication for direct carrier billing.


AlertMe