imah » diulas » AGTV Nganggo Kaméra Desain Blackmagic Pikeun Ngahasilkeun Siri TV Chili

AGTV Nganggo Kaméra Desain Blackmagic Pikeun Ngahasilkeun Siri TV Chili


AlertMe

Sakali deui, Blackmagic Desain parantos kabuktosan sorangan salaku panyadia ngajempolan produk video kualitas luhur. Perusahaan produksi Chili, AGTV, dipaké Blackmagic Desainarus kerja, anu kalebet panggunaan genep Kaméra Siaran URSA dina produksi séri televisi maranéhnaAmor a la Catalán"Pikeun Terusan 13, stasiun TV pangkolotna kadua di Chili.

Blackmagic DesainKaméra Disayakeun Kualitas Penawaran AGTV Langkung Saé

Digunakeun AGTV Blackmagic DesainKaméra URSA Broadcast pikeun ngalebetkeun nilai produksi anu langkung luhur kana séri tipi nalika tetep ngajaga anggaran fleksibel. Genep kaméra siaran URSA dibagi kana dua grup sareng ku nganggo tilu kaméra sakaligus di studio, pamandangan sanggup nembak nembak dina ngan hiji. Ieu ngaleungitkeun kamungkinan resiots sareng nyandak sudut anu beda sareng réaksi ti aktor dina langkung gampang. Unit dua didamel pikeun "grab sareng angkat", sareng batré kaméra sok ditagihkeun, sareng ieu masihan kru ruang legenda pikeun nyekel aranjeunna sakumaha diperyogikeun némbak pamandangan luar.

Awak nyalira ngagunakeun pangabisa BroadSA URSA pikeun moto di 4K, kitu ogé warna-warna na gambar anu garing. Awak ogé dianggo ATEM, anu ngabantuan nyayogikeun kekecapan maksimal pikeun awak dina mangsa produksi fase dina panel kontrol kaméra anu ngabantosan ngawas sareng ngaluyukeun kasaimbangan warna, laju jepret sareng seueur deui.

Kaméra Broadcast URSA Sareng ATEM Dibantosan Nyiptakeun Lingkungan Menara Fleksibel

Salian nganggo Blackmagic DesainKaméra URSA Broadcast Broadcast, AGTV ogé dianggo ATEM Télévisi Studio Pro HD jeung ATEM Produksi Studio 4K switched produksi langsung, hiji HyperDeck Studio Mini recorder pikeun kadua unit kaméra pikeun rékaman tambahan, a Monitor SmartScope Duo 4K, Sarta hiji ATEM Talkback Converter 4K anu ngaktifkeun operator tetep tiasa ngahubungi sareng sutradara nalika ngajauhkeun diri tina siaran URSA. Ieu diwenangkeun kanggo aksi anu teu diganggu dina mangsa éta prosés némbak.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha Blackmagic Desain gear ieu dianggo ku AGTV dina produksi televisi anu hébat sapertos “Amor a la Catalán, "Teras klik Ieuh.


AlertMe