imah » wartos » AJA HA5-12G Mini-Converters Ayeuna Sadia

AJA HA5-12G Mini-Converters Ayeuna Sadia


AlertMe

Kualitas luhur HDMI 2.0 mun 12G-SDI, kalawan Serat Mode

Systems Video AJA ieu ngembangna na produk 12G-SDI pikeun siaran professional, produksi jeung workflows proAV jeung anyar HA5-12G Mini-Converters, ayeuna ongkos.

Generasi saterusna produksi-dibuktikeun HA5-4K Mini-Parabot Parobah AJA urang, HA5-12G nyadiakeun artos kuat hiji HDMI 2.0 input pikeun dua link tunggal outputs 12G-SDI. Pikeun ngurangan sambungan kabel ngalir nalika transporting 4K /UltraHD leuwih SDI, HA5-12G ngawengku dua outputs 12G-SDI. HA5-12G ngarojong nepi ka dalapan saluran audio tina HDMI Sumber atawa via audio analog (RCA) inputs dua-kanal, kalawan dalapan atanapi dua saluran tina kaluaran audio study digital on 12G-SDI.

HA5-12G ngarojong ngalegaan Témbongkeun Identification Data (EDID) emulation nu ensures sumber disambungkeun terus outputs format video nu dipikahoyong.

The HA5-12G-T modél Serat-dilengkepan mangrupakeun pamancar channel tunggal sanggup dilegaan 4K HDMI sinyal ngaliwatan jarak lila, nepi ka 10km leuwih hiji Serat link tunggal. kapal HA5-12G-T sareng 12G Serat SFP dipasang na ngawengku sakabéh pungsi tina HA5-12G.

fitur HA5-12G na HA5-12G-T tambahan kaasup:

- Convert HDMI 2.0 nepi ka 4K / UHD 60p mun 12G-SDI ku output mirrored kadua
- Rojongan nepi ka 4K / UHD 60p input dina 4: 4: 4 / 4: 2: 2 / 4: 2: 0
- HDMI EDID Emulation
- Dua Sampel Interleave (2SI) 4K / pemetaan sumber UHD
- nganalisa data setelan HDR Infoframe datang dina leuwih HDMI dumasarkeun kana HDMI v2.0b / čta-861-G
- setelan HDR Infoframe decoder sakumaha didefinisikeun dina čta-861-G jeung HDMI v2.0b
- audio study bisa dipilih ti HDMI atanapi inputs audio Analog
- konci LED nu tepung wates jeung HDMI konektor input nunjukkeun ku warna tipe sinyal kauninga. Kaluar teu sinyal, Héjo nyaéta SD-SDI, Beureum nyaéta HD-SDI, Amber nyaeta 3G-SDI, Ungu nyaeta 6G-SDI, sarta Blue nyaéta 12G-SDI.
- Ngonpigurasikeun via port USB sarta disadiakeun software Mini-config
- catu daya International kaasup
- katutupan ku jaminan lima taun AJA urang

Bedah na kasadiaan
HA5-12G na HA5-12G-T nu kiwari aya ngaliwatan jaringan reseller sakuliah dunya AJA pikeun $ 795 na $ 995 AS MSRP visinil. Didatangan ramatloka AJA urang kanggo inpormasi lengkep: www.aja.com/products/mini-converters/ha5-12g .

kira-kira Systems Video AJA, Inc.
Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dijieun di fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!