imah » wartos » Kapal AJA KUMO 3232-12G Compact 32 × 32 12G-SDI Router

Kapal AJA KUMO 3232-12G Compact 32 × 32 12G-SDI Router


AlertMe

Jukut Grass, CA (Agustus 12, 2019) - Systems Video AJA geus ngamimitian pengiriman KUMO 3232-12G router kompak, ningalikeun 32x 12G-SDI sareng input 32x 12G-SDI dina profil 2RU portabel pikeun rute fleksibel sareng efisien ongkos 12G-SDI.

Dirancang pikeun dianggo dina siaran, produksi sareng lingkungan ProAV, KUMO 3232-12G ngadukung résolusi format anu ageung, tingkat kerangka tinggi sareng format warna jero, bari ngirangan kabel ngalir nalika ngangkut 4K /UltraHD liwat SDI. KUMO 3232-12G nawiskeun jaringan dumasar sareng / atanapi kontrol fisik sareng kaca spion bentuk KJAO-KONO 3232 router anu dibuktikeun produksi AJA, kalayan kauntungan tambahan port USB anyar pikeun ngonfigurasi alamat IP via parangkat lunak eMini-Setup AJA. Pikeun alur sanés 8K munculna, KUMO 3232-12G ogé dilengkepan pikeun rute multi port palabuhan.

Sorotan fitur utama di antarana:

  • Input 12G-SDI sareng kaluaran dugi ka 4K /UltraHD dukungan di 60p
  • Faktor formulir leutik, portabel 2RU
  • Pangrojong kabel tunggal pikeun 4K anu diperpanjangkeun /UltraHD sinyal routing
  • Pilihan suplai listrik kaleuleuwihan
  • Konpigurasikeun tur simpen nepi ka dalapan salvos per router
  • Sauran SDI otomatis ulang-jam: 270 Mbps / 1.483 / 1.485 / 2.967 / 2.970 / 5.934 / 5.940 /

11.868 / 11.880 Gbps

  • Dukungan pikeun Panel Kontrol AJA KUMO (hardware, nganggo nyambung langsung atanapi jaringan)
  • USB port ka gampang ngonpigurasikeun alamat IP router sareng mempermudah konfigurasi jaringan awal
  • Pangladén wéb anu aya kanggo kadali jauh dina browser wéb standar
  • 5 taun jaminan sareng dukungan

Bedah na kasadiaan

KUMO 3232-12G ayeuna sayogi kanggo $ 3995 AS MSRP. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan: www.aja.com/products/kumo-3232-12g.

kira-kira Systems Video AJA, Inc.

Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dijieun di fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.

# # #

Sadaya merek dagang referenced dieu milik pausahaan masing-masing.

Media Contact:

Karen Raz

Raz Hubungan Public, LLC

310-450-1482; [EMAIL PROTECTED]


AlertMe