imah » wartos » AJA nawarkeun Pakakas Anyar tur pitur dipak Apdet di NAB 2019

AJA nawarkeun Pakakas Anyar tur pitur dipak Apdet di NAB 2019


AlertMe

Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Nangtung SL2416 (April 8, 2019)-Systems Video AJA kiwari di NAB 2019 ngumumkeun solusi anyar jeung apdet eta streamline kumaha siaran, produksi, pos na AV professional mawa audiences dinamis, eusi multi format, kaasup Ki Pro GO H.264 multi-kanal anyar HD/ SD recorder / pamuter. Ogé anyar pikeun lineup nu aya kartu converter 14 openGear featuring rojongan software dasbor, dua pamancar video IP anyar nu sasak HDMI jeung sinyal 3G-SDI ka SMPTE ST 2110 sarta Kartu Corvid 44 12G I / O keur AJA pamekar. AJA ogé diwanohkeun apdet featuring perbaikan pikeun FS-setelan HDR na setelan HDR / WCG Parabot Parobah, Desktop jeung Handphone I / O produk, software AJA Control Room, setelan HDR Gambar Analyzer, sarta HELO recorder / streamer.

Ki Pro GO

Ki Pro GO mangrupakeun genlock bébas, multi-kanal H.264 HD sarta SD recorder / pamuter ku arsitéktur fléksibel dirancang pikeun ngahasilkeun hirup, olahraga, acara perusahaan, latihan, imah ibadah, sarta aplikasi séjén. Alat portabel ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarekam nepi ka opat saluran pristine HD jeung eusi SD ti SDI na HDMI sumber pikeun kaluar deui-rak USB média via palabuhan 4 3.0x USB, jeung port 5 pikeun ngarékam kaleuleuwihan. inputs Genlock bébas eliminates kudu externally nyingkronkeun sumber, bari ngarekam kaleuleuwihan nyadiakeun sababaraha cadangan di sawah ngajaga video dirékam. Ki Pro GO pitur opat 3G-SDI na opat HDMI inputs pikeun mastikeun kasaluyuan ku rupa-rupa gear video, kalawan 3G-SDI na HDMI mantau outputs nu bisa nembongkeun sadaya saluran ngarekam dina tampilan tunggal. Sadia Juni pikeun $ 3995 MSRP.

Kartu Parabot Parobah Anyar openGear

AJA dileupaskeun 14 kartu openGearconverter anyar nu ngagabungkeun kamampuhan produksi-dibuktikeun Mini-Converters AJA urang kalawan arsitektur tinggi-dénsitas openGear sarta rojongan pikeun dasbor, anu ngamungkinkeun para konfigurasi industri-baku, mantau jeung kontrol dina siaran na acara live lingkungan ngaliwatan hiji PC atanapi jaringan lokal on Windows, macOS atawa Linux. Kartu kasaluyuan dasbor lengkep sakuliah sakabéh lineup produk AJA urang openGear tur ngaganti model non-dasbor baheula. model anyar kaasup ulang clocking amplifier SDI distribution (OG-3GDA-1 × 9, OG-3GDA-2 × 4), Tunggal-mode 3G-SDI serat converters (OG-FiDO-R, OG-FiDO-2R, OG- FiDO-T, OG-FiDO-2T, OG-FiDO-TR, OG-FiDO-2T-X) tambah varian Multi-Mode, sarta hiji SDI audio embedder / disembedder (OG-3G-AMD). Sadia kiwari, mibanda bedah silih gumantung modél.

SMPTE ST 2110 pamancar Mini-Converters

AJA urang anyar IPT-10G2-HDMI sarta IPT-10G2-SDI Mini-Converters aya channel tunggal pamancar video IP pikeun bridging tradisional HDMI jeung sinyal 3G-SDI ka SMPTE ST 2110 pikeun workflows basis IP. Kompak, sepi tur terjal, duanana model Fitur dual 10 GigE SFP + palabuhan keur fasilitas ngagunakeun SMPTE ST 2022-7 pikeun redundancy dina sebaran kritis tur ngawaskeun. Sadia pas keur $ 1295 AS MSRP tiap.

Corvid 44 12G pikeun AJA pamekar

kulawarga AJA ngeunaan audio Corvid sarta video I / O kartu terus rék dilegakeun jeung bubuka Corvid 44 12G - hiji 8-jalur PCIe 3.0 video na audio I / Kartu O featuring rojongan pikeun 12G-SDI I / O di desain low-profil pikeun workstations sarta server na 8K / UltraHD2 / 4K /UltraHD Laju pigura tinggi, jero warna na setelan HDR workflows. Corvid 44 12G ogé facilitates multi-kanal 12G-SDI I / O, anu ngamungkinkeun para boh 8K atawa sababaraha aliran 4K of input atawa output. Ieu tumerapna SDK-kelas dunya AJA urang nyadiakeun daya sarta kalenturan sakuliah macOS, Windows jeung Linux Ubuntu dipaké ku pausahaan ngarah kana nyieun aplikasi kinerja pangluhurna pikeun Imaging, pos, siaran jeung produksi maya. Sadia geura-giru.

FS-setelan HDR v3.0

A update-euyeub fitur, firmware FS-setelan HDR v3.0 nawarkeun ditingkatkeun parabot ngawarnaan sarta rojongan pikeun multi-kanal Cim LUTs, tambah perbaikan lianna. release nu ngawengku hiji terpadu Colofront Engine ™ Film Mode anyar sareng grading euyeub jeung kasampak kreasi toolset kalawan pilihan ACES colorspace, naék Warna Daptar Putusan (CDL) kadali sarta diwangun-di Pilihan Tingali. highlights tambahan kaasup: Variable Kaluaran mastering Nit tingkat keur PQ ti 48-4000 Nits, HLG ngalegaan rojongan, P3 rohangan kelir clamp tur leuwih; hiji ditingkatkeun Colorfront Engine Transformasi Mode (diganti Colorfront Engine Live Mode) kalayan perbaikan kayaning variabel Kaluaran mastering Nit tingkat keur PQ, HLG diperpanjang, P3 rohangan kelir clamp tur leuwih; anyar BBC HLG v1.3 LUTs; rojongan integrasi pikeun Pomfort LiveGrade Pro sarta TVLogic WonderLookPro pikeun apdet LUT real-time kontinyu; tambah deui. Sadia Juni salaku update gratis.

Desktop Software v15.2

Desktop Software v15.2 mangrupakeun update bébas dipak kalawan fitur anyar solid sarta perbaikan kinerja pikeun AJA KONA na Io produk. Méré professional kabebasan leuwih kreatif sarta kalenturan kalawan rojongan pikeun Apple ProRes newak / playback sakuliah Windows, Linux Ubuntu jeung macOS di AJA Control Room, Di nepi ka 8K resolusi, bari ogé nambahkeun IP anyar SMPTE ST 2110 workflows maké AJA Io IP, sarta apdet pikeun KONA IP - kaasup rojongan ST 2110-40 ANC. Sadia Méi.

Setelan HDR Gambar Analyzer v1.1

Dimekarkeun kalawan Colorfront, haratis setelan HDR Gambar firmware Analyzer v1.1 mantuan setelan HDR professional Produksi nganteurkeun eusi leuwih ngalakonan kalawan warna deeper na luminosity gede kalawan sababaraha perbaikan fitur anyar. Ieu ngawengku hiji UI web anyar nu simplifies konfigurasi jauh jeung kontrol ti sababaraha mesin, sareng apdet leuwih Ethernet maturan kamampuhan pikeun ngundeur log sarta Potret layar. Anyar rojongan Jauh Desktop nyadiakeun kadali ramah-fasilitas ti desktops, laptop jeung tablet di mana sistem operasi. update oge nambihan ngawaskeun setelan HDR anyar jeung parabot analisis tambah perbaikan lianna. Sadia pas update gratis.

HELO v4.0

Bébas HELO v4.0 firmware nawarkeun fitur anyar nu ngawenangkeun pamaké pikeun ngaropea jasa streaming maranéhanana sarta ngaronjatkeun monitoring jeung kontrol. AV Jempe matak ngamudahkeun pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman nempoan kalayan layanan custom branding nalika muting audio jeung video aliran, bari logging Acara nyandak ngawaskeun aktivitas encoder pikeun ngungkulan basajan. The HELO web UI oge ayeuna diaksés di Korea jeung Jepang. Sadia Méi salaku update gratis.

kira-kira Systems Video AJA, Inc.

Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dirakit dina fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!