imah » wartos » AJA Ngumumkeun Ki Pro Ultra 12G

AJA Ngumumkeun Ki Pro Ultra 12G


AlertMe

Multi Channel HD Perekam sareng 4K /UltraHD/ 2K /HD Perekam / Pamuter sareng Konéktipitas 12G-SDI

Jukut Valley, CA (Mei 28, 2020) - Systems Video AJA parantos ngumumkeun Ki Pro Ultra 12G, saluran tunggal baru 4K /UltraHD recorder sareng pamuter atanapi opat-saluran HD recorder, nampilkeun konektipitas 12G-SDI sareng host fitur unik sareng kuat. Ki Pro Ultra 12G nawiskeun 4K saluran tunggal /UltraHD nepi ka 50 / rekaman 60p sareng maén deui sareng sareng ti Apple ProRes atanapi karanjingan DNxHR, kalayan pilihan konektipitas fleksibel kaasup 12G-SDI, HDMI v2.0 sareng pilihan Serat serat sareng output. Alternatipna Ki Pro Ultra 12G nyayogikeun nepi ka opat kanal sakaligus HD ngarékam dugi ka 1080 50 / 60p sareng profil ProRes mandiri per saluran.

"Permintaan pikeun solusi 12G-SDI naék sabab professional produksi narékahan nyiptakeun alur kerja anu langkung diperpanjang kalayan bandwidth anu cukup pikeun nyandak HDR kasatiaan anu langkung luhur, tingkat pigura anu tinggi sareng 4K /UltraHD sinyal dina kabel tunggal, ”saur Nick Rashby, Présidén, Systems Video AJA. "Gedong kana kerangka anu sami sareng Ki Pro Ultra Plus anu kabuktian produksi, kami parantos ngawangun Ki Pro Ultra 12G generasi salajengna pikeun nawiskeun ngarékam sareng balikkeun sinyal video kualitas pangluhurna sareng konektipitas 12G-SDI pikeun ngarobih ngarékam sareng pemaén balik - naha dipasang, dina tempat cicing atanapi dina studio siaran. ”

Dipasang pikeun kisaran lingkungan produksi, Ki Pro Ultra 12G kalebet sababaraha ciri anu kuat kaasup:

  • 12G-SDI I / O dugi ka 4K /UltraHD 60p dina modeu saluran tunggal
  • 4K /UltraHD/ 2K /HD ngarekam kana Apple ProRes atawa karanjingan DNxHD / HR MXF
  • gampang dicocogkeun HD pilihan ngarékam: 1, 2, 3 atanapi 4-Channel HD rékaman nepi ka 1080 60p sareng rojongan profil ProRes codec bebas pikeun tiap kanal
  • 4x 3G-SDI 4K /UltraHD 60p dina modeu saluran tunggal atanapi HD dina modeu multi saluran
  • Goréng 12G SFP + Serat sareng HDNgadukung -BNC
  • HDMI 2.0 I / O sareng HFR 4: 4: 4 sareng kamampuan HDR
  • Rojongan pikeun pormat HDR panganyarna sareng rekaman sareng HLG sareng ngarékam HDR10
  • Multi-Matrix HD pidéo pidéo dugi ka 4-Saluran dina catetan dina SDI Monitor kaluar, HDMI kaluar, sareng dina tampilan anu diwangun
  • Ki Panyungsi® mastikeun rekaman teu leungit dina kakuatan gagal
  • Konektipitas pidéo lega kaasup 12G / 6G / 3G-SDI, HDMI 2.0 sareng serat cocog 12G sareng HD-BNC SFP + pilihan
  • Pangrojong audio multi saluran liwat SDI anu dipasang atanapi HDMI, AES / EBU sareng Analog
  • Ngawaskeun super kaluar sareng monitor audio panel hareup kalayan status média sareng per metér audio saluran
  • WebUI ngamungkinkeun transfer file sareng monitor jauh, konpigurasikeun sareng kontrol via browser wéb standar
  • Kasaluyuan file luar biasa sareng seueur aplikasi aplikasi pos-produksi
  • Luhur kompak 2RU, satengah bentuk lebar rak
  • 2x 12v 4-pin XLR input kakuatan kaleuleuwihan, sareng salah sahiji suplai listrik kalebet
  • Catetan pikeun média AJA Pak SSD anu dipercaya, terjal sareng berkah tinggi, sami dianggo dina produk Ki Pro Ultra sateuacana
  • Ngawengku garansi internasional tilu taun anu terkenal

Bedah na kasadiaan

Ki Pro Ultra 12G sayogi dinten ayeuna ngalangkungan jaringan dunya AJA pikeun $ 3,995 US MSRP. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan: www.aja.com/products/ki-pro-ultra-12g.

kira-kira Systems Video AJA, Inc.

Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dijieun di fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.


AlertMe