imah » wartos » AJA Ngaronjatkeun panarima IP Mini-Converter sareng Anyar UltraHD & Rojongan Input Rojongan

AJA Ngaronjatkeun panarima IP Mini-Converter sareng Anyar UltraHD & Rojongan Input Rojongan


AlertMe

Perbaikan kinerja kalebet UltraHD dukungan pikeun IPR-10G2 Converters

Amsterdam, Walanda, Konperénsi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Dinten di IBC 2019, Systems Video AJA ngumumkeun pembaruan firmware v2.2 anyar anu ngenalkeun sababaraha pamutahiran kinerja pikeun panampi IP Mini-Converter na, kalebet énggal UltraHD dukungan dugi ka 50p pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G-HDMI, kitu ogé dukungan Rujukan Input pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G2-SDI.

anyar UltraHD dukungan pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G-HDMI dina tingkat luhurna luhur dugi ka 50p ditarjamahkeun ngabantosan fasilitas produksi anu maksimalkeun prasarana 10GigE. Aplikasi ngawaskeun nguntungkeun tina ukuran ukuran raster, kalebet multiviewer dimana UltraHD kasatiaan gambar diperyogikeun pikeun kualitas gambar optimal lamun ningalikeun sababaraha sinyal pidéo sumber anu aya dina leuwih IP dina layar tunggal.

"Konsumén siaran di sakuliah dunya nungtut jalan-jalan solusi aliran luhur anu ngadukung UltraHD pikeun ngirimkeun kontén kualitas pangluhurna pikeun pamiarsa global, sareng urang tetep ningkatkeun solusi kami pikeun nyayogikeun standar industri pangluhurna, ”saur Nick Rashby, Présidén, Systems Video AJA. "Ngaronjatkeun IPR urang HDMI Mini-Converters nyumponan malah tungtutan anu paling ketat ti pasar Éropa sareng Asia anu rutin ngabutuhkeun resolusi luhur sareng solusi laju pigura anu tinggi UltraHD 50p. "

Salaku tambahan, dukungan Input Rujukan anyar pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G2-SDI nyayogikeun pamaké pikeun kamampuan ngonci kaluaran baseband lokal pikeun waktuna kana lingkungan baseband di tempat tujuan. Input Rujukan Tri-tingkat pikeun kadua alat ogé ngagaduhan kamampuan pikeun fungsina salaku sumber PTP, nawiskeun pilihan anu lumayan pikeun pangguna anu aya setélan jaringan leutik.

Hadirin IBC bakal ngagaduhan kasempetan pikeun hirup langsung UltraHD ngaliwatan demonstrasi IP dina pendak AJA (7.C25), kalebet IP Mini-Converters IP panganyarna sareng K desktop IP I / O. AJA IPR-10G2 Mini-Converters ogé tiasa katingal dina Pameran Produk Wawakil dina stan AIMS di kamar konperénsi E-106-107 di IBC 2019.

Bedah na kasadiaan

Perangkat kukuh IPR v2.2 bakal sayogi dina usum gugur ieu salaku undeuran gratis tina AJA's support kaca. Kanggo inpo langkung lengkep ngeunaan lineup lengkep AJA tina IP Mini-Converters, kunjungan: www.aja.com/family/ip-converters

kira-kira Systems Video AJA, Inc.

Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dijieun di fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.

# # #

Sadaya merek dagang referenced dieu milik pausahaan masing-masing.


AlertMe