imah » wartos » ACCESS acquires NetRange MMH GmbH mun Jieun salajengna-Gen nyambung Dina-Car jeung Imah Hiburan Leyuran

ACCESS acquires NetRange MMH GmbH mun Jieun salajengna-Gen nyambung Dina-Car jeung Imah Hiburan Leyuran


AlertMe

Tokyo, Jepang, 16 April 2019 - ACCESS Éropa GmbH, Cabangna ACCESS CO., LTD., Mangrupa panyadia global canggih solusi IT dipuseurkeun di sabudeureun téknologi software mobile na jaringan, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus kaala NetRange MMH GmbH ( 'NetRange'), panyadia global bodas dilabélan, turnkey Smart TV jeung ékosistem OTT kaasup OS.CAR, anu disambungkeun platform mobil infotainment anyar. NetRange jadi cabangna kaluar liwat-milik ka ACCESS Éropa GmbH sakumaha tina 15 Aprilth, 2019.

akuisisi asalna dina waktu nalika konvergénsi antara industri otomotif jeung média keur ngumpul Pace. Dina-mobil konektipitas ieu ngamungkinkeun para kasus pamakéan anyar jero kandaraan, sedengkeun breadth sahiji solusi hiburan disambungkeun sadia pikeun pamakéna geus ngahontal hiji sadaya-waktos tinggi, Manjang video, radio digital, eBooks, podcast, video games sareng nu sanesna. Gedong dina moméntum ieu mangrupakeun akusisi ti NetRange ku ACCESS Éropa GmbH jaminan yén konsumén parusahaan bakal tiasa nyebarkeun solusi pangalusna-di-kelas Manjang sakabéh portopolio hiburan disambungkeun jero imah, dina lebet tur di kandaraan disambungkeun di sakuliah dunya. akuisisi nu ogé bakal mawa babarengan produk na leyuran duanana pausahaan ', kaasup ACCESS Twine ™ pikeun Car jeung OS.CAR NetRange urang.

"The sinergi antara ACCESS na NetRange ngagambarkeun évolusi tina otomotif tur industri média & hiburan. Duanana nyadiakeun inovatif, jasa kualitas luhur ka konsumén di sakuliah dunya sarta ngarojong kasus pamakéan anyar nu transforming kurban konsumen konsumén urang '. Kombinasi ACCESS na leyuran NetRange bakal ngaktipkeun pabrik otomotif nawarkeun variatif solusi infotainment dina-mobil nu ngaluyukeun kana kaperluan drivers jeung panumpang, bari ngarojong model bisnis anyar for jeung sya mobil tradisional jeung industri nyetir otonom nu tumuwuh listrik, hibrid na. Ngaliwatan acquisition ieu, ACCESS nembongkeun sakali deui alatan kamampuhna pikeun investasi di téknologi kreatif nu ngabales peryogi pasar hareup kuat, "ceuk Dr. Neale Foster, CEO di ACCESS Éropa GmbH.

"Ti lahirna dina dinten awal Smart TV, NetRange geus salawasna prided sorangan dina keur pelopor a. visi ieu echoed ku lalampahan ACCESS '. Kami néangan maju janten bagian tina tim pikeun ngarancang solusi nu minuhan paménta konsumén ayeuna jeung isukan, "ditambahkeun Jan Wendt, ngadegkeun NetRange.

solusi ACCESS 'geus shipped di 1.5 miliar alat di sakuliah dunya, kaasup mobil, smartphone, tablet, konsol game sareng nu sanesna. ACCESS jalan kalawan 1s nagara golongan, studio, siaran, nu boga hak eusi, konsultan, profesi légal, lisénsi jeung ngumpulkeun masyarakat, Hak Manajemén Digital (DRM) téhnologi sarta panyadia infrastruktur pikeun mantuan nyieun generasi saterusna compelling jasa di-mobil kanyataanana a.


AlertMe