imah » wartos » Dijual Grass Valley ku Ibukota Naga Naga Lengkep

Dijual Grass Valley ku Ibukota Naga Naga Lengkep


AlertMe

MONTREAL - 2 Juli 2020 - Grass Valley ngumumkeun parantosan akuisisi ku perusahaan equity swasta, Black Dragon Capital, ti Belden Nyampurnakeun transaksi ieu, anu diumumkeun awal taun ieu, nempatkeun Grass Valley dina posisi anu saé pikeun neraskeun nyetir inovasi kusabab éta ngabalukarkeun transisi média média sareng hiburan ka masa depan anu dumasarkeun awan sareng model bisnis bayar-as-you-go.

Sakumaha anu kacatet dina siaran pers asli, Black Dragon Capital ngasuh kontrol pinuh ku Grass Valley sareng sadaya asetana. Belden bakal ngajaga kapentingan kauangan di Grass Valley sareng parantos lebet kana Perjangjian Layanan Transisi (taun) multi-taun pikeun mastikeun panyerahan lancar sistem bisnis sareng operasional tina Belden ka Hideung Naga. Grass Valley komitmen pikeun neraskeun pamimpin inovasi dina téknologi média pikeun ngabantosan para nasabah sareng mitra anu ngaropéa bisnisna pikeun ngagambarkeun ieu jaman anu nangtang.

Kalayan akuisisi lengkep, Grass Valley bakal neraskeun kagiatan dinten na handapeun pimpinan presiden perusahaan, Tim Shoulders, tanpa gangguan.

"Grass Valley parantos nunjukkeun ka diri janten pasangan transformasi pikeun palanggan urang teras-terasan, ngajantenkeun jalan sareng transisi ti SDI ka IP sareng ayeuna deui ku jalan mindahkeun ka solusi dumasar-awan sareng SaaS," saur Bahu. "Ku ngalamar pangalaman Black Dragon, Grass Valley bakal tiasa langkung épéktip sareng ngintunkeun solusi anu nuju industri média ngaliwatan transformasi digital sorangan."

Pangadeg sareng CEO Hideung Naga, Louis Hernandez, Jr masihan komentar, "Basis palanggan kuat Grass Valley, suite produk komprehensif, téknologi canggih, reputasi jasa anu luar biasa sareng mérek posisi aranjeunna ogé ngarah sareng mere ilham industri ieu salami gangguan digital. Kami bungah janten bagian tina fase salajengna pikeun damel caket sareng tim Grass Valley. ”

Taktak jalan diteruskeun, "Bulan anu bakal datang bakal ningali urang ngawangun dina peluncuran GV AMPP anyar, hasil awan awan, platform SaaS diwangun sacara khusus pikeun siaran. Kuring bungah janten di hémbalan nalika urang damel caket sareng Louis sareng timnya pikeun ngaidentipikasi cara anu paling mangpaat pikeun tujuan pikeun nyumponan kabutuhan dina industri téknologi média. Aya kasempetan anu hébat pikeun kamekaran nalika urang ngalih ka masa depan anu didefinisikeun kana software. "


AlertMe