imah » diulas » Alan Alda pikeun nampa Service Award nu 2019 #NABShow dibédakeun

Alan Alda pikeun nampa Service Award nu 2019 #NABShow dibédakeun


AlertMe

nu 2019 NAB Tembongkeun najong kaluar dina Senén, April 8th sarta bakal fitur presentasi tina dibédakeun Service Award pikeun Alan Alda jeung Bubuka Keynote na Nagara alamat Industri ku Gordon Smith, Présidén jeung CEO Nasional Association of siaran. Buka ka sadaya Hadirin didaptarkeun jeung Sadaya-badge Aksés dina Panggung Utama.

Unggal taun, anu NAB sadar anggota masarakat siaran anu geus dijieun kontribusi signifikan sarta langgeng pikeun industri. Daptar panjang panarima pangajén saméméhna kaasup Robin Roberts, Bob Schieffer, Michael J. Fox, Mary Tyler Moore, Présidén Ronald Reagan, Edward R. Murrow, Bob Hope, Walter Cronkite jeung Oprah Winfrey, antara séjén.
Alda ieu pangalusna dipikawanoh pikeun peran na dibintanginya sakumaha Dr. Hawkeye Pierce dina serial tipi hit "M * A * s * H," nu debut di 1972 lumpat pikeun 11 musim. "M * A * S * H," a drama comedic diatur nalika Perang Koréa, ieu inducted kana Broadcasting Aula NAB Inohong di 1996. Alda, sajaba maén peran dibintanginya dina séri, ogé diarahkeun jeung ko-wrote fitur-panjangna episode final na di 1983. acara masih urutan dina daptar luhur-sapuluh tina program paling-diawaskeun dina AS jeung dijieun Alda hijina jalma meunang akting, ngarahkeun sarta nulis Emmys keur seri sarua.
NAB Tembongkeun ngawengku rupa acara husus anu mawa maju sawala meriah on jejer konci na tren ka buleud kaluar pangalaman Anjeun sakabéh tur ngawangun on naon bakal nu katingali na ngadangu dina Tembongkeun lanté, dina sesi konferensi jeung mangsa presentasi panggung. Pikeun ngadaptar balik dieu: registration.experientevent.com/ShowNAB191/Flow/ATT/?tracking=WB11&_ga=2.113198532.1124917358.1548179947-1584449449.1548179947#/registrant//CustomLogin/

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, 2019 #NABShow nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag
Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019