imah » jobs » sora Recordist

Bubuka proyék: Sora Recordist


AlertMe

sora Recordist

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
11 / 17
Gaji / Rate
$ 275 / dinten
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
11 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Neangan jalma anu saé dina hiji waktos cekak Nopémber 17.

$ 275 / dinten

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)