imah » wartos » X Diréktur Art nambihan Alkemy / desainer Adam Maruszan
Adam Maruszan

X Diréktur Art nambihan Alkemy / desainer Adam Maruszan


AlertMe

PHILADELPHIA- Adam Maruszan geus ngagabung tim kreatif di Alkemy X salaku Diréktur Seni desainer Senior Motion grafik. A Samaun Industri 10-taun, Maruszan bakal ngarancang jeung nyieun grafik pikeun rupa-rupa eusi kaasup spot TV, eusi branded, média digital, programming aslina.

"Adam nyaéta artis pisan berbakat anu teh geus dina radar kami pikeun sababaraha taun," ceuk Alkemy X Wawakil Présidén Operasi Tandaan Reidenauer. "Touch kreatif-Na perhatian ka jéntré mangrupakeun dibuktikeun dina karyana. Urang ngaharepkeun manéhna mekar jadi bagian tina tim urang. "

Adam Maruszan

Maruszan geus dijieun grafik gerak keur jangkauan perusahaan, atikan sarta olahraga rekening, kaasup branding keur University of Virginia jeung System Kaséhatan na. Anjeunna oge dirancang grafik pikeun Cai ngalir, Hiji dokumenter dina sajarah of Pennsylvania urang Longwood Kebon. Anjeunna lulusan ti Art Institute, Philadelphia.

Maruszan ngajelaskeun gabung Alkemy X salaku hiji kasempetan pikeun jadi bagian tina hiji tim kreatif elit jeung nyumbang kana gawe tinggi-haliber pikeun merek jeung agénsi nasional. "Alkemy X ngawakilan pinnacle keur kaunggulan di masarakat kreatif Philadelphia sarta saluareun," cenahna. "Kuring gumbira digawekeun sisi-demi-sisi jeung roster luar biasa direksi Sarbini, rai jeung seniman kreatif lianna di studio di ngahasilkeun karya taneuh-megatkeun".

Ngeunaan Alkemy X:
Alkemy X ngahasilkeun kandungan branded, jaringan kreatif, pamasaran terpadu, inisiatif sosial / digital, tipi unscripted lila-formulir na épék visual pikeun film fitur, TV episodic na commercials. Originals Unit na nembe diproduksi dina husus unscripted Séréd Me Turun ka Barisan pikeun TLC. Iklan jeung eusi branded klien kaasup BMW, napsi, Panera, Lexus, Google jeung Samsung. Promo, terpadu, sarta sosial klien kaasup Nickelodeon, Syfy, AMC, TruTV jeung Network Dahareun. Tim VFX jalan dina runtuyan kaasup AMC urang Sieun Leumpang Dead, Néglasari's Blindspot, HBO urang The koret, Netflix's maniac jeung Amazon urang The kacida alusna Ny Misél.

www.alkemy-x.com


AlertMe