imah » wartos » Alkemy X urang Andy Singer mun Diterangkeun NATPE Panel on Ngalakonan Konsumen ngaliwatan Kandungan branded
Andy Singer

Alkemy X urang Andy Singer mun Diterangkeun NATPE Panel on Ngalakonan Konsumen ngaliwatan Kandungan branded


AlertMe

Sidang ogé bakal kaasup creatives eusi tina Marriott, Snapchat na AARP.

New York CITY- Dina NATPE Rajana, Alkemy X Eksekutif Wawakil Présidén Televisi jeung Kandungan Digital Andy Singer bakal ngakibatkeun hiji sawala panel on kumaha maju-pamikiran merek anu nyungsi kreatif, cara anyar pikeun connect with pamakéna ku ngamekarkeun eusi compelling. Penyanyi bakal ngobrol jeung wawakil ti Marriott, Snapchat na AARP Media ngeunaan has, eusi narabas aranjeunna geus dihasilkeun ka showcase merek maranéhna bari ngalakonan audiences dina cara jero tur bermakna. judulna Merek Powering Kreativitas, rintakan ieu kadaptar pikeun 23 Januaryrd di 2: 45 PM dina Fontainebleau Rajana Beach urang Glimmer Ballroom.

Andy Singer

"Salaku beuki loba pamakéna ngarobah cara na dimana aranjeunna meakeun eusi, merek anu pilari alternatif keur iklan tipi tradisional pikeun nganteurkeun surat maranéhna," nyebutkeun Singer. "Brand innovators kawas Marriott, Snapchat na AARP anu ngembang eusi kualitas luhur anu sabenerna hayang pemirsa ningali. pausahaan ieu di Ngepaskeun kalawan kumaha jalma nu consuming eusi dinten na geus diajar dimana merek maranéhanana cocog kana konsumsi eusi. Téh mangrupa win pikeun merek, pikeun distributor sarta pamakéna. "

Ngagabung Singer dina panel bakal Marc Battaglia, Diréktur Kreatif Eksekutif, Marriott Hotels; Rita Drucker, Kepala Brand Pamaduan, Snapchat; sarta Myrna Blyth, Senior Wawakil Présidén sarta Diréktur redaksi, AARP Media.

"Sessi Ieu kedah tingali keur saha kabetot dina évolusi eusi," Singer observes. "Masa depan The milik merek na distributor gawe dina konsér ngamekarkeun eusi nu captivates pemirsa euweuh captive kana tipi tradisional. Mun anjeun programmer a, merek kudu jadi terpadu kana rencana anjeun salaku mitra ngembangkeun ".

Di Alkemy X, Singer ngabalukarkeun hiji tim produksi gawé bareng merek na distributor pikeun ngembangkeun runtuyan hiburan sarta programming lila-formulir pikeun linier, digital, leuwih deui-luhur tur toko sosial. Produser nu lila-ngajalankeun runtuyan Network Dahareun Restoran: Mustahil¸ Alkemy X geus ngembangkeun eusi multi platform keur BMW, napsi, Panera, Lexus, Google jeung Samsung, antara séjén. Singer saméméhna dilayanan salaku umum manajer di Travel Channel, dimana anjeunna balik nempokeun kayaning Ekspedisi noname, Hotel Mustahil jeung Aneh pangan America. Anjeunna ogé diayakeun posisi eksekutif dina DIY Network jeung HGTV.

Naon: Merek Powering Kreativitas

Emana: NATPE Rajana, Fontainebleau Rajana Beach, Ballroom Glimmer

Iraha: Rebo, Jan 23, 2019, 2: 45 PM - 03: 30 PM

Panelists: Andy Singer, Wawakil Présidén Eksekutif tina Televisi jeung Kandungan Digital, Alkemy X; Marc Battaglia, Diréktur Kreatif Eksekutif, Marriott Hotels; Rita Drucker, Kepala Brand Pamaduan, Snapchat; sarta Myrna Blyth, Senior Wawakil Présidén sarta Diréktur redaksi, AARP Media.

Ngeunaan Alkemy X:
Alkemy X ngahasilkeun commercials, eusi branded, jaringan kreatif, pamasaran terpadu, inisiatif sosial / digital, tipi unscripted lila-formulir na épék visual pikeun film fitur, TV episodic na commercials. Iklan jeung eusi branded klien kaasup BMW, napsi, Panera, Lexus, Google, sarta Samsung. Promo, terpadu, sarta sosial klien kaasup Nickelodeon, Syfy, AMC, TruTV jeung Network Dahareun. Tim VFX jalan dina runtuyan kaasup AMC urang Sieun Leumpang Dead, Néglasari's Blindspot, HBO urang The koret, Netflix urang Maniac jeung Amazon urang The kacida alusna Ny Misél.

www.alkemy-x.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!