imah » diulas » Aliran Kerja Media Bitcentral Pitulung Panyipta Eusi Nyaritakeun Seueur Anu Ngalakukeun Kisah

Aliran Kerja Media Bitcentral Pitulung Panyipta Eusi Nyaritakeun Seueur Anu Ngalakukeun Kisah


AlertMe

Di dunya média digital, kabutuhan pikeun kontén ngembang, sareng manajemén éta janten langkung nungtut. Éta janten dobel pikeun panyipta eusi anu narékahan henteu ngan ukur dina nyarioskeun carita anu paling pikaresepeun tapi ogé pikeun ngahalangan panongton anu saluyu sareng pesen utama merekna. Bitcentral mangrupikeun spesialis dina bidang alurahan média sareng solusi ngaropéa anu ngabantosan kontén video ngahontal niléyna maksimal. Kanyataanna, sababaraha produk perusahaan parantos kabuktian janten paling éfisién nalika ngabantosan panyipta kontén dina industri siaran dina nyiptakeun anu luar biasa upami henteu video encapsulating sacara visual.

kira-kira Bitcentral

Pikeun leuwih ti dua puluh taun, Bitcentral parantos nyayogikeun alur kerja média cekap sareng solusi ngaropéa kanggo siaran anu badé ningkatkeun nilai eusi video na. Solusi Teras Perangkat lunak perusahaan ieu nyaéta platform produksi warta nomer 1 di Amérika Serikat, ngahontal jutaan unggal dinten. Solusi séjén, Pangawalan Tengah nyayogikeun toolét anu fleksibel pikeun operasi kendali master sareng modul pikeun ngalaksanakeun sagala prosés anu konvérsi kana hiji playout. bahan beuleum, nyaéta Bitcentral urang paling inovatif sareng industri anu ngarobih Linear on Permintaan.

Langkung 1,000 operasi siaran global gumantung Bitcentral urang produksi warta sareng perangkat lunak kontrol master. Sareng pitulung na bahan beuleum, aranjeunna ayeuna ngagaduhan kamampuan pikeun nargétkeun sareng nganteurkeun eusi pribadi dina platform digital sapertos OTT, wéb, aplikasi, alat mobile, ogé média sosial sareng sindikasi.

Sababaraha tina BitcentralSolusi fitur 'ieu nyaéta:

  • Produksi News
  • Master Control & Automation
  • Digital & OTT

BitcentralBaris Produk

Ti taun 2000 sareng ka handap, Bitcentral parantos kabuktosan janten perusahaan parangkat lunak anu unggul sareng kamampuan ngamekarkeun produk anu ngabantosan ahli siaran profésional langkung saé ngatur alur kerja anu saé. Sababaraha produk ieu di antarana:

  • prisma
  • Oasis
  • multipath
  • Pangawalan Tengah
  • bahan beuleum

prisma

Bitcentral urang prisma ngoperasikeun platform NRCS fleksibel sareng kamampuan pikeun nyambungkeun wartawan, produser, sareng sutradara pikeun carita-carita anu kedah dicarioskeun. Platform ieu ngamungkinkeun kolaborasi di ruangan buletin dina prosés produksi. Sareng kolaborasi ieu kalebet penerbitan eusi saluareun panyebrangan tradisional pamiarsa ngeunaan wéb sareng média sosial. Arsitéktur fleksibel balik prisma ngamungkinkeun para klien internal ka ruang lingkup sareng sambungan WAN pikeun nyumbang kana cariosan nalika aranjeunna ngembangkeun. prisma dipidangkeun dina platform modular, sareng fitur na tiasa gampang ditambah kanggo ngarobih naon masalah warta anu sanés.

Diajar langkung seueur ngeunaan Prism ku ngadatangan bitcentral.com / produk / prisma /.

Oasis

Bitcentral urang Sistem manajemén asét Oasis fungsina salaku sistem transfer file anu aman diurus anu ngamungkinkeun para pengguna nyumbang tina laptop, tablet, sareng alat mobile pikeun nyarioskeun carita anu paling narik sareng pikaresepeun. Kauntungan utama na Oasis asalna tina paménta pikeun program anu berkualitas unik unik, anu henteu pernah galak, teras nyababkeun nyiptakeun sareng nyebarkeun carita anu langkung rumit kalayan langkung saé tibatan anu kantos. The Sistem manajemén asét Oasis dibagi sacara aman ka sadaya stasiun anu otorisasi sareng ogé sayogi pikeun pangguna lapangan pikeun unggah atanapi diunduh kontén kanggo ngabantosan produksi carita jauhna.

Diajar langkung seueur ngeunaan Oasis ku ngadatangan bitcentral.com / produk / oasis /? utm_source = nabweb.

multipath

Bitcentral urang multipath sacara khusus didamel salaku modul pamutahiran OAM MAM. MultiPath sistem distribusi digital pidéo ngahijikeun sareng Bitcentralsuite pinuh ku alat produksi warta, anu ngamungkinkeun pikeun siaran platform tumbuh saluareun standar tradisional. Bitcentral urang multipath ngamungkinkeun sadayana disimpen dina hiji modul anu masihan tempoan pinuh dina prosés penerbitan média anu lengkep. Saatos acara penerbitan diciptakeun, antarmuka terstruktur sareng intuitif ngabimbing pangguna dina milih sareng ngatur sababaraha acara kaluaran penerbitan, nargetkeun OVP's, CMS, sareng akun média sosial.

Diajar langkung seueur Bitcentral urang Nganjang ku MultiPath bitcentral.com / produk / multipath /.

Pangawalan Tengah

Pangawalan Tengah mangrupikeun pangendali komprehensif sareng pinuh kontrol sareng software automation. Éta nyayogikeun toolét desain modular anu ngalaksanakeun sagala prosés anu konvérsi kana hiji playout anu nyobian usaha operator tanpa badé ngagunakeun komprési. Software ieu nyayogikeun pangguna nganggo saluran linier anu lengkep, sareng éta kalebet integrasi patalimarga, asét média atanapi manajemén panyimpenan, jadwal daptar putereun offline, katalog program, édisi média / édisi, pemantauan sistem sareng ngalaporkeun, pamrosesan eusi sindikasi, sareng rekaman feed otomatis. Dasarna mangrupikeun aliran aliran anu langkung saé pikeun anu dianggo pikeun panyiar.

Diajar langkung seueur ngeunaan Central Control ku ngadatangan bitcentral.com / produk / sentral-control /? utm_source = nabweb.

bahan beuleum

Datang deui ka bahan beuleum, solusi streaming digital sareng monetization ieu gaduh durasi sési pangpanjangna di pasar. Éta ngahasilkeun sapuluh kali kesan iklan pikeun pamiarsa pamiarsa, panyadia kontén, sareng pangiklan. Sareng henteu aya platform streaming anu sanés deui nyauran deui, pangalaman pikaresepeun sami SASIH anu kakuatanana saluran dinamis dina platform anu dumasar awan sareng fitur anu kalebet ngahijikeun kamajuan, buka tiis, kamampuan ngalebetkeun kontén langsung, sareng henteu aya pre-gulungan anu mareuman pamirsa. Solusi Iklan teu dipangaruhan ku pameungpeuk iklan, sareng aranjeunna dipasang sacara lancar kana aliran kontén anu aman tina brand anu ditonton ku pamiarsa henteu paduli waktos sareng tempat, sareng sadaya platform.

Diajar langkung seueur ngeunaan FUEL ku ngadatangan bitcentral.com / produk / bahan bakar /.

Naha Broadcasters Kudu Turun Bitcentral

Naon waé siaran profésional tiasa nyiptakeun aliran pidéo anu éksés sareng énggal nyandak poto. Lengkah saterusna nyaéta ngatur alur kerja sapertos tungtutan eusi, sareng perusahaan parangkat lunak ngarah Bitcentral tiasa ngabantosan éta. Naha éta produk atanapi solusina, kontén video anu disiarkeun ku profésional anu nyayogikeun sagala rupa lamun aya kaahlianana Bitcentral tur éta sumbangan pikeun industri digital pisan siaran maju sareng ngembangkeun.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Bitcentral, mangga buka bitcentral.com /


AlertMe